Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia2324 wrote:Agaaa28 jaki piekny brzuszek
Na pewno Kubus bedzie przesliczny i przekochanyTylko od razu mowie, ze mojego jest wszedzie pelno i ma swoj charakterek, wiec trzeba nad nim ostro pracowac. Tylko, ze to to akurat ma po mnie, ja bylam strasznym dzieckiem
Ja podobno byłam straszna beksa jak byłam mała, a potem mega uparciuch
Zapowiada się nieźle
dorocia a teraz czekasz na córcię czy synka?dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJanuszkowa też myślałam, żeby zrobić tą z selerem i na nią chyba padnie
Sloneczna ta ostatnia wygrywau mnie śledzi nikt nie zje oprócz mnie, z brokułem to samo
takich mam niecywilizowanych ludzi w domu, twierdzą, że nie będą jeść "Drzew"
Co do brzuszków, śliczneMoja mała chyba przed chwilą się przekręcała na inną stronę, bo zabolało cholernie..
Ale to taki pozytywny ból.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:
dorocia a teraz czekasz na córcię czy synka?
Teraz nie wiemy co bedzie bo wiedziec nie chcemyBedzie wielka niespodzianka jak powiedza po porodzie co tam sie w brzuszku krylo
Fajnie jak byla by cora ale szczerze to najwazniejsze, zeby zdrowe sie urodzilo.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Aga jak wybierasz szpital Sw Zofii to bierz pod uwage tez drugi- bo tam jest duzo porodow. moga odeslac.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
dorocia2324 wrote:Teraz nie wiemy co bedzie bo wiedziec nie chcemy
Bedzie wielka niespodzianka jak powiedza po porodzie co tam sie w brzuszku krylo
Fajnie jak byla by cora ale szczerze to najwazniejsze, zeby zdrowe sie urodzilo.
Nie wiem, czy bym wytrzymała - taki niecierpliwiec ze mnie -
agaaa28 wrote:Nie wiem, czy bym wytrzymała - taki niecierpliwiec ze mnie
Ale ja przy pierwszym dziecku tez chcialam wiedziec plec. A teraz prawde mowiac to wszystkie rzeczy mamy po synku, wiec takiej typowej wyprawki nie kupuje, w sumie wiecej kosmetykow i jakichs pierdol. Ubranka mam wiele w neutralnych kolorach, wiec jak sie urodzi cora to sie po prostu dokupi cos rozowego -
Kobietki zakupilam dzis ten olej kokosowy bo tak zachwalalyscie znalzalm w tesco u siebie wiec dzis zaczynam sie smarowac niestety rozstepy mi sie pojawiaja na brzuchu wygladam jak tygrys ale coz oliwka dla mnie to chyba za malo.
Moja mam urodzila 6cioro dzieci i nic na brzuchu nie ma ja hmm..Gosiak lubi tę wiadomość
-
Witaj juska19 jestesmy ze soba w parze do wymiany numerow tel. Wyslalam Ci zaproszenia, jak mozesz to zaakceptuj i wymienimy sie.
A co do rozstepow to jedne smaruja nie wiadomo czym i i tak je maja, a drugie nic nie robia i nie maja, wiec moze taka po prostu Twoja natura.juska19 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Kurcze to moje 100cm przy waszych to troszke dużo
ale mi tak się podoba mój brzuszek
jutro mam mieć jakieś fotki z sesji
A co ja mam powiedziec z moimi 110 cmGosiak, dorocia2324, AsiaSzw, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Januszkowa wrote:U mnie zupa ugotowana (minestrone).
Korzystając z ładnej pogody poodkurzałam w samochodzie, teraz mam w nim czyściutko i milutko, niech mąż się wstydzi
Dzisiaj tematem dominującym jest mycie podłóg- ja myję w kuchni codziennie, łazienka co drugi dzień, parkiety raz w tygodniu, odkurzanie 3 razy w tyg.
Bietka, Dorka, Cath- śliczne brzuszki:)
Cath to lustro, w którym robisz zdjęcia chyba z Ikea, mam go na uwadze:) Muszę tylko namówić męża na zakupy.
Angelciu moja ulubiona sałatka:
szynka konserwowa
ser żółty
ananas
kukurydza
seler ze słoiczka
majonez
pieprz
(ser i szynkę w kosteczkę) ja zazwyczaj kupuję po 20 dag. jednego i drugiegoja kocham Ikea i Ikea kocha mnie
polecam super lustro
Januszkowa lubi tę wiadomość