Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Kurcze, aż też muszę się zmierzyć w pasie. Przed ciążą miałam 59, ciekawe ile teraz
Nie mam w domu centymetra, więc zmierzę się dopiero w piątek.
A mierzyłaś Cath na wysokości pępka?Jestem technikiem technologii odzieży i kiedyś mieliśmy jak zdejmować miarę w indywidualnych przypadkach i między innymi uczyliśmy się jak zdjąć miarę u kobiety w ciąży
Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue możemy być razem
Cath ja też mam 95cm w pępku i nie mam nawet w połowie takiego brzuszkaale to pewnie dlatego, że ja mam szersze biodra i ogólnie nie jestem taką filigranową kobietką.
Macie jakiś pomysł na sałatkę z majonezem? Za wyjątkiem jarzynowej, z pora i gyrosa. Muszę zrobić jakąś na sobotę, a nie mam weny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:56
Sue, cath lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Sue możemy być razem
Cath ja też mam 95cm w pępku i nie mam nawet w połowie takiego brzuszkaale to pewnie dlatego, że ja mam szersze biodra i ogólnie nie jestem taką filigranową kobietką.
Macie jakiś pomysł na sałatkę z majonezem? Za wyjątkiem jarzynowej, z pora i gyrosa. Muszę zrobić jakąś na sobotę, a nie mam weny.i strasznie kości mi widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:58
-
nick nieaktualnycath wrote:Mi brzusio właśnie idzie od przodu po bokach nic nie mam. Jak stanę tyłem to mój mąż mówi ze nawet lepiej wyglądam niż przed ciążą
i strasznie kości mi widać
Jak stanę przed lustrem to widzę tylko i wyłącznie takie rysy ciążowe tzn piłkę, a nie taki rozlany brzuch.. może jeszcze urośniecath lubi tę wiadomość
-
He he,Cath eh te nasze zachcianki,ja już soboty nie mogę się doczekać,bo będziemy z moim T robić pączusie mniamniusie
Angelcia powinnaś się cieszyć,że masz mały brzuszek,łatwiej zgubisz po porodzie,no i masz mniejsze szanse na pojawienie się wkurzających rozstępówcath, angelcia lubią tę wiadomość