Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:LadyDi to ja bym powiedziala tej PRZYJACIOLCE, ze chyba ma inna kolezanke, ktora spodziewa się Zośki i niech ją pozdrowi.
Przecież Ty też możesz mówić co chcesz, a jak.
Sloneczna ja zaniedlugo bede wygladala jak ten Kubuś z Twojego avka
Asia888 samotne macierzyństwo? No nie mów
Haha a do mnie wczoraj napisala moja 'kuzynka' :HEJ CO TAM U CIEBIE? JAK TAM PO WESELU?! ahh! Mialam jej ochote odpisac, że przeciez dostała zaproszenie,a że nie przyszła to niech żaluje. A narobiła takiego mętliku, że szok. Najpierw twierdziła, ze przyjdzie, przyjdzie, a dzień przed płatnością mi pisze, że nie da rady - no szczyt.
Vel przywracam i jakiś skur... odrazu to zmienia!! No kur..ca mnie strzela z tym popaprańcem - komus sie zajebiscie nudzi..
hej angelcia jestes?
mozesz zmienic znowu?
-
Gosiak wrote:Coś Ty? Mogłaś pójść do domu? Jestem w szoku, bo mi powiedzieli, że nawet krótki spacerek może zaburzyć wynik i nawet po kanapkę do sklepiku obok nie poszłam.
ja swoja glukoze rozrobilam w domu, a oni powiedzieli ze tak nie mozna i dadza mi swoja ale trzeba odkupic
moj wiktor poszedl do apteki i jak poszlam im oddac to dostalam mega zjeba jakim prawem do apteki ktora jest na dole przychodni poszlam
a ja mowie ze to nie ja
wiec sie zgadzam ze nie puszczaja -
megg wrote:ciekawe mi kazal zrobic tylko na czczo i 2 godz po... no ale nie jestem lekarzem, moze wystarczy
mi tez tylko dwa razymegg lubi tę wiadomość
-
Witam Was serdecznie
W związku, że dzisiaj obchodzimy studniówkę ,postanowiłam się przywitać. Podczytuje Was codziennie i jestem na bieżąco, ale jakos nie miałam odwagi napisaćMyślę,że teraz to się zmieni i będę udzielać się częsciej
pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę
cath, Gosiak, gusiaa, Bietka, megg, Sue, Lyona, justta, LadyDi, Fedra, justyna_cezary lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Znowu cos? Ehh
ja nawet nie mogę wejść w to zobaczyć bo na telefonie 99% czasu siedzę na forum.
tylko rubryczki pokasowane niektore np z waga i imionami -
Angelcia jak bedziesz wez daj mi admina zebym mogla razem z Toba edytowac i nie bede Ci dupy truc za kazdym razem
moj nick Arapayma
:* -
kafabi Ty pisalas na poczatku z nami, ja pamietam
pozniej tylko w liste sie wpisywalas ale nie udzielalas
juz na naszej pierwszej, pierwotnej liscie w czerwcu bylas
nie jestes wcale nowa
ja Ciebie i Oliwke mam na liscie od dawnakafabi lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Witaj kafabi
ile nowych mam nam przybylo
Napisz cos o sobie
Mam 34 lata, obecnie mieszkam w Norwegii , moim miastem rodzinnym w Polsce jest Szczecin :)To moja druga ciąża , starszy syn ma już 7 lat i ciągle oznajmiałam,że wiecej dzieci nie planuję, jednak człowiek mądrzeje i zdecydowaliśmy się na drugieTeraz będzie dziewczynka z czego się bardzo cieszymy
Gosiak, megg, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
troszkę mnie tutaj nie było...
opieka nad 5 latka jest wyczerpująca... ale ile daje radości... zauwazyłam że szybciej się męczę...
witam nowe mamy...
ile Wy juz macie rzeczy dla malucha... chyba muszę wpaść w szał zakupowy... ja mam dosłownie kilka ciuszków... a i zamówiliśmy wczoraj wózek... i teraz bedziemy czekać do 7 czy 8 tyg.