Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:Lara a ty ile razy mialas pobierana krew?
Wiesz gdybym miała tylko na czczo i po 2 godz to bym sie teraz nie zastanawiała czy jest OK bo te 2 wyniki mam w normach. Ten po 1 godz mnie zastanawia, bo ciężko normy do niego znaleźć, ale według strony od Cath jest OK, więc nie dam sobie wmówić cukrzycy, choćbym miała powtórzyć badaniecath lubi tę wiadomość
-
megg wrote:ciekawe mi kazal zrobic tylko na czczo i 2 godz po... no ale nie jestem lekarzem, moze wystarczy
i ostatnio Sewerynka byla świadkiem jak laske odesłali do ginka po karteczkę aby miala trzy pobrania a nie dwa
-
Megg w ogóle się tym nie martw, jeszcze dwa lata temu i wcześniej wszyscy mieli tylko 2 razy pobierane, a np. nasze mamy w ogóle.
Ja po prostu nie mam zamiaru iść i znów prywatnie płacić jakiemuś diabetologowi itd bo wolę coś dla synka. Pewnie na NFZ nie było by miejsca na szybko znając polską służbę zdrowia i znowu za wszystko płać !!!
A nie ukrywam, że się wczoraj tym troszkę wkurzyłam, ale dziś jest OK.
Myślę, że nie mam tego no ale zobaczymy jutro na wizyciemegg lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Megg w ogóle się tym nie martw, jeszcze dwa lata temu i wcześniej wszyscy mieli tylko 2 razy pobierane, a np. nasze mamy w ogóle.
Ja po prostu nie mam zamiaru iść i znów prywatnie płacić jakiemuś diabetologowi itd bo wolę coś dla synka. Pewnie na NFZ nie było by miejsca na szybko znając polską służbę zdrowia i znowu za wszystko płać !!!
A nie ukrywam, że się wczoraj tym troszkę wkurzyłam, ale dziś jest OK.
Myślę, że nie mam tego no ale zobaczymy jutro na wizycieKobity w ciąży u nas bardzo szybko przyjmują :*
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja pospałam dziś do 8.00!
Na śniadanko zjadłam rogalika i 2 placki ziemniaczane z wczorajszego obiadu
Ale Brzuszkowemu smakowało, bo się wierci mocno
Jestem przerażona, że do 17.40 i mojego badania połówkowego jest jeszcze tyle czasu. Oby wszystko w końcu było dobrze!
Do tego czasu muszę zrobić obiad, odkurzyć, umyć podłogę i wysłać maila do promotorki. Nie wiem co dam radę zrobić.
Co do szpitala, to w mojej okolicy tylko 1 szpital oferuje zzo bezpłatnie. Ale to nie ten, w którym planuję rodzić.Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja tu zaglądam, a tu powyżej 1000stron!
ale piszecie...
Niestety nie dam rady Was nadrobić, więc nie wiem co się u Was dzieje... Liczę, że wszystko ok i dzidziusie rozwijają się zdrowo!
Postanowiłam w listopadzie rozpocząć kompletowanie wyprawki - dlatego moje pytanie o sklepy na allegro. Macie może SPRAWDZONYCH sprzedawców, najlepiej takich, żeby było WSZYSTKO dla dziecka?Wiem, te dwa wymagania są prawie nie do spełnienia, ale chodzi mi, żebym mogła skompletować większość wyprawki za jedną przesyłką - tanio, szybko i przyjemnie
I pamiętam, że kiedyś pisałyście o kocykach minky, chodzi mi o wymiar 75x100 te na jesień/zimę (cieplejsze) i tańsze - od kogo zamawiałyście i jak z jakością?
Wiem, że te tematy się przewijały, ale na prawdę nie dam rady przewertować tylu stron, więc liczę Kochane na Waszą wyrozumiałość.Fedra lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
I pamiętam, że kiedyś pisałyście o kocykach minky, chodzi mi o wymiar 75x100 te na jesień/zimę (cieplejsze) i tańsze - od kogo zamawiałyście i jak z jakością?
Wiem, że te tematy się przewijały, ale na prawdę nie dam rady przewertować tylu stron, więc liczę Kochane na Waszą wyrozumiałość.
prosze
http://allegro.pl/show_item.php?item=4702167731
czekam az dojdzie wiec nie wiem jaka jakosc, mam nadzieje ze okWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 09:01
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Zazwyczaj.... lubię mieć czyste podłogi:D Czasem myję co drugi dzień ;P
Ale u mnie szczególnie widać wszelkie kłaczki i okruszki, bo mam na części reprezentacyjnej domu kafelki szkliwione w kolorze brudnej bieli (odradzam?!) A mnie każdy śmieć, włosek, okruszek męczy! -
dla zainteresownaych akcja w allegro obecna: do -25 zl na wysylke przy karcie Visa
zakupie przewijak
http://allegro.pl/przewijak-na-lozeczko-usztywniany-safari-hit-i4702504740.htmlFedra lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Hej dziewczyny, ja tu zaglądam, a tu powyżej 1000stron!
ale piszecie...
Niestety nie dam rady Was nadrobić, więc nie wiem co się u Was dzieje... Liczę, że wszystko ok i dzidziusie rozwijają się zdrowo!
Postanowiłam w listopadzie rozpocząć kompletowanie wyprawki - dlatego moje pytanie o sklepy na allegro. Macie może SPRAWDZONYCH sprzedawców, najlepiej takich, żeby było WSZYSTKO dla dziecka?Wiem, te dwa wymagania są prawie nie do spełnienia, ale chodzi mi, żebym mogła skompletować większość wyprawki za jedną przesyłką - tanio, szybko i przyjemnie
Wiem, że te tematy się przewijały, ale na prawdę nie dam rady przewertować tylu stron, więc liczę Kochane na Waszą wyrozumiałość.polecam tego sprzedającego wlasnie idzie do mnie kocyk i rożek
-
cath wrote:Jesli minky to wpisz w allegro Makaszka
polecam tego sprzedającego wlasnie idzie do mnie kocyk i rożek
Ja 2 dni temu dostałam od niej kocyk minky i sensorek. Minky super miękkie, kocyk porządnie wykonany z lekkim ociepleniem, dałam za niego 45 zł. Jedynie co to ta bawełniana strona wydaje się być trochę sztywna, ale jeszcze go nie pralam, myślę że po praniu będzie bardziej delikatna.MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość