Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath niestety nie znam wagi małej
To jest właśnie minus wizyt na NFZ, ale może poznam 15.11 bo chyba wybiorę się na te USG do Silesii i może tam mi powiedzą ( jeżeli zdążę się zapisać), a jeżeli nie pójdę to na pewno 4.12 się dowiem, chyba, że zrobią mi USG w szpitalu do którego wybieram się w czwartek (zobaczyć oddział) mówili, że mogą podpiąć do KTG więc i może do USG też
Angelcia możliwe, że się wybiorę razem z moim T. Pamiętam jak Vel pisała, że trzeba być wcześniej, żeby się załapać. Silesię otwierają chyba o 10:00 więc trzeba będzie być na 10 tak
cath lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Pia Gizela też tak mam czasem, zazwyczaj jak nie mogę się wypróżnić, później mija.
Właśnie z tym wypróżnianiem nie mam problemu! I to mnie zastanawia. Bo wcześniej jak mnie tak coś w jelitach gniotło, ciągało to po wizycie w toalecie mijało. -
cath wrote:Tylko moje dziecię ma takie długie imię
aż 10 literek czyli 120 zl plus wysylka
U mnie podwójnie musiałam zamówic jedne dla Oliwii a drugie dla mojego pierworodnego, bo był bardzo obrażony, że tylko dla małej wszystko kupujęmegg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPia Gizela moze to juz uroki naciskania Dziecka na poszczegolne narządy.. Z resztą dowiesz się dzisiaj na wizycie, ale to na pewno nic groźnego.
Katiś ja zawsze jeżdżę na ten parking dachowyNawet zdjęcie w avku jest spod Silesi, haha
.. Kiedy masz kolejną wizytę?
Sloneczna o te chodzi? https://kupony.allegro.pl/visa/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:44
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja się do SCC nie wybieram na to USG. Wylęgarnia zarazków
A na poważnie to, wydaje mi się, że miałam już ostatnio dwa duże USG połówkowe, na to USG III trymestru też się wybieram, a oni tam tylko pokazują dzidziusia, nic nie badają. A że ja swojego będę widzieć dziś, to odpuszczam
Jedynie wybieram się może w czwartek na zwiedzanie SIMIN-u. Ale to zależy jak będę się czuć i czy mój Poślubiony będzie mógł się z pracy urwać.
-
ash wrote:Upolowałam w Tesco śliczne bodziaki 5sztuk za 37 zł
Ash, moze blisko mnie mieszkasz:)
chociaz Tesco duzo jest:)
a do Dr chodzisz na Goclaw czy na WIlanow? ( pytam bo moze sie kiedys spotkalysmy w poczekalni) heh:) -
angelcia wrote:Cath i długo trzeba czekać? Ja też jestem tak napalona na wózek, że będę miala chyba lepsza frajde niż dziecko
Katiś noo Silesia jest 10-21 więc nawet wypadałoby być przed 10 przed Smykiem żeby sobie kolejkę ogarnąc