Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio byłam 14.10 jakoś w okolicach 16-16.30
Mam wizyty co 4 tygodnie.
Co do Praskiego to ciągle sobie powtarzam, ze najważniejsze jest to ze doktor tam bedzie a nie jak wyglada oddziałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:22
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja niestety nie mam USG na kazdej wizycie
Do tej pory mialam 2 razy robione i pewnie pod koniec ciazy czeka mnie 3. Ja juz po podwieczorku i biore sie troche za nauke bo niedlugo ide szykowac obiad.
A co do pieniedzy z ZUS-u to ja dalej czekam na decyzje czy mi wyplaca czy nie. Oplaty robic trzeba, jesc trzeba, a gdzie jeszcze jakas wyprawka. No ale coz trzeba myslec pozytywnie to moze wtedy wszystko sie dobrze ulozy. -
Dobry My po wizycie
Nie mam cukrzycy paczki moge jesc dalej
Moja szyjka dluga 4,3cm i jak to gin okreslil obsluzyla by niejedna ciezarna
Z Mala wszystko ok siedzi z glowa w dole bawila sie raczkami i uwaga wazy juz 1,1 kg
Teoretyczna data cc 21 styczen ale moze okazac sie ze bedzie jeszcze wczesniej
Kolejna wizyta 25 listopad...
I chyba bede rodzic na Kopernika ale pozostawilam ten wybor ginowi zeby sobie wybral gdzie mu lepiej bedzie odebrac porodsłoneczna 85, megg, Penelope, kafabi, Bietka, Aagnieszkaa, angelcia, Januszkowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
słoneczna 85 wrote:Ash to fajnie ze bedziesz rodzic w Praskim:) ja tez mowie ze tam jade mimo ze brzydkie sale.
chyba ze zaczen rodzic duzo wczesniej to mzoe gdzies mnie wysla - tak mysle.
a jak cesarke to myslicie ze on by nam robil?
U mnie bedzie cesarka i już mi powiedział, ze umówimy termin i on bedzie robił. -
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny nie zapisujcie sie tylko po 20 bo wtedy juz nie ma tej babki co zapisuje i jest taka cisza ze wsyztsko slychac co gada dr w gabinecie:)
raz tak czekalam na wizyte od 19 i weszlam po 20 i tak az glupio:)
To prawda
Ja mam często tak wieczorem, bo strasznie ciężko mi tam dojechać z Bemowa, a mąż wraca do domu koło 18 i wtedy jedziemy. -
wczoraj sie dowiedzialam ze znajoma rodzila naturalnie, niby ok ale ja pocieli i wdalo sie zakazenie, ma antybiotyk teraz i sie paprze.
kurcze o zakazenie tam nie trudno..
no i tak pewnie karmic nie karmi piersia.
plusy i minusy sa i tego i tego,
jak tak slucham to juz sama nie wiem czy nie wolalabym miec cesarki. -
Hej:)
My też już w domu:) u mnie wszystko ok, usg nie miałam - lekarz mi powiedzial, ze nie ma potrzeby.
Wszystko zamknięte, macica wysoko, lekarz po palpacyjnym badaniu stwierdził, że młody urósł o ok. 5cm)
Nie mam też żadnych grzybkow, dał mi tylko żelazo i muszę je brać dwa razy dziennie.
Dostałam skierowanie na ostatnie usg z tych ważnych na 15.12, kolejna wizyta 02.12o 11:00.
I na plusie 7,5kg:)
I byliśmy na zakupach, P. Kupił mi sukienkę i sweter:)
A moj biust z B urósł do D!!!!
LadyMk, z tym stepperem to uważaj. Nie jest ponoć zalecany w ciąży, bo za bardzo napinają się mięśnie brzucha ponoć. Poczytaj o tym może:))
Angelcia - ja ostatnio pisałam o tych starych piernikach. Co im pozostało - tylko potrafià narzekać. Ja obiecałam sobie, że nie będę marudną, starą babą. Zamiast się cieszyć życiem, to te marudzą.
Też muszę założyć tę kartę zniżkową, bo wydaje się to spoko opcją
Przeszliśmy z P. dwa centra handlowe, padlam na kanapie z kawą.
I zakochałam sie w iphonie 6 i iPadzie mini
iPad kosztuje tylko 1000, kończy mi sie umowa w grudniu i zastanawiam sie czy wziac iPhone'a nowego, czy np. 5 i kupic sobie iPada
App store to mój sklep z zabawkamiGosiak, słoneczna 85, megg, Penelope, Fedra, Bietka, Lara 82, angelcia, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
moje znajome mialy pokarm normalnie tylko jedna dopiero po 3 dniach)
ale lepiej miec po 3 dniach niz nie karmic przez antybiotyk.
ja nie wiem jak bede rodzic
jeszcze czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:53
megg lubi tę wiadomość