Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:I zakochałam sie w iphonie 6 i iPadzie mini
iPad kosztuje tylko 1000, kończy mi sie umowa w grudniu i zastanawiam sie czy wziac iPhone'a nowego, czy np. 5 i kupic sobie iPada
App store to mój sklep z zabawkami
Zwróć tylko uwagę czy to iPad z retiną, bo jak nie, to jakość obrazu nie będzie taka jak w iPhonie, będziesz widziała różnicę sporą.
-
Hej dziewczyny, czytam sobie Was ostatnio i postanowiłam dołączyć.
Ash też jestem z Rembertowa:)
Mam 25 lat i 1,5 roczną córkę Laurę a teraz czekam na synka. Termin z om 9 luty.megg, ash, słoneczna 85, kafabi, Fedra, Bietka, Laurka, angelcia, Januszkowa lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
AsiaSzw ja byłam zatrudniona na umowę i l4 od 6.10 i w PUE widnieje juz wypłata z zus na 13.11
U ciebie rzeczywiście kiepsko to wypłaca ale nie dołuj się. Duuuuzo uśmiechu śle
Trzymajcie kciuki o 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:57
Sue, kafabi lubią tę wiadomość
-
No właśnie moja siostra miała problem z pokarmem po cesarce. Ale ja tez nie wiem, czy nie wolałabym uniknąć całego tego stresu związanego z porodem naturalnym. No zobaczymy. Na razie Kubuś się jeszcz obraca. Zobaczymy jak się ułoży
-
Cath a z bebetto ten ciemny szary len to nr 230.?
Te literki super ale ja nie chce kleic po ścianie i zamawiam tabliczkę z imieniem ręcznie zdobiona
Tez mam cc i bardzo bym chciała karmić piersią będę robiła wszystko żeby się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:56
-
cześć dziewczyny! przejrzałam kilka ostatnich stron i widzę, że pięknie brzuszki i dzieciaczki rosną! cudownie!
wpadłam, żeby napisać Wam, że już wiem, że mój Groszek postanowił przesunąć się z zimy na latood 3 dni mam coraz piękniejsze i ciemniejsze testy i tak strasznie się cieszę i jednocześnie boję! dzięki Wam bardzo za całe wsparcie jakie miałam od Was w ciężkich chwilach :* życzę Wam mega nudnej i łatwej końcówki ciąży, bardzo łatwych, szybkich porodów i pięknych, zdrowych dzieciaczków :*
przedszkolanka:), juska19, megg, Gosiak, Sue, Penelope, Atakasobiejedna, kafabi, truskawkax25, Fedra, Bietka, ash, Lara 82, LadyDi, Patrycja20, lula88, gusiaa, LadyMK, Aagnieszkaa, asia888, angelcia, Angélique89, Asiaa1201, motylek@, Januszkowa, Topola lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Szyjka zamknięta, a ile ma to nie wiem
Bo nie miałam żadnego USG, gin tak jakoś zmacał, że wg niego wszystko ok, więc ok
Ciśnienie mam 110/60, czyli standard
Powiem Wam, że zapinam jeszcze mój płaszcz, poprzesuwam guziki i jeszcze da radę, ale nie przechodzę w nim całej zimy.
I będę musiała kupić ciążową kurtkę. Ja mam bardzo drobne ramiona i na mnie wszystkie M i L wiszą jak na wieszaku. Wyglądam jakbym założyła sobie kurtkę chłopaka
Poszukam w lumpkach albo na allegro. Najwyżej sprzedam później.
O ile sukienki i marynarki leżą dobrze, wchodzę też w większość swoich rzeczy (jeszcze), to z kurtką będzie problem, bo nie ma co kupować większego rozmiaru. A myślałam, że tak zrobię, a potem dam mamie, bo ona nosi L.megg lubi tę wiadomość