Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaaa28 wrote:Ja chyba też kupię coś do odkurzacza, bo na samą myśl o ciągnięciu glutów robi mi się niedobrze...
widziałam u znajomej jak używała katarka do odkurzacza, wiadomo dziecko tego nie lubi i się drze, ale kilka sekund i po robocie.
-
A mój synuś właśnie dał mamie popis jaki jest silny
I chyba nadal leży w poprzek, bo prawe biodro to aż mnie boli od łupańców.
Jak ja uwielbiam te kopniaczki
Tylko nie chce mi dać nagrać - uparciuch po tatusiu, który też nie lubi zdjęć i filmowania -
Atakasobiejedna wrote:Teoretycznie są tam jakieś filtry i nic się nie przedostaje, ale skoro może to za mnie zrobić odkurzacz...
widziałam u znajomej jak używała katarka do odkurzacza, wiadomo dziecko tego nie lubi i się drze, ale kilka sekund i po robocie.
Są też jakieś elektryczne, ale jeszcze dokładnie nie patrzyłam. Choć pewnie są dużo droższe. -
megg wrote:Atakasobiejedna od kwoty zasilku jaki dostane z zus tylko odejmuje 18%?
(zeby miec na reke kwote)?megg lubi tę wiadomość
-
Asia Szw- ja tez czekam jeszcze z zakupami wiekszymi bo do 1 grudnia dopieor ide na platne zwolnienie.
ale teraz spisuje co i gdzie.
teraz pospisywalam kosmetyki ze srokao-widze ze wiekszosc to bedzie hipp i baby dream
a emolientow chyba nie kupie narazie.
jak bede oliwkowac po kapieli moja zabke:)Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja sobie nie wyobrażam np. W nocy wyciągania odkurzacza, podłączania tego całego katarka i odciągania glutków.
Zdecydowanie wolę Fridę.
DORA gratulacje !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:40
cath, megg, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Nam w szkole rodzenia babeczka mowila o tym do odkurzacza i mówi ze to najwieksza glupota jaka człowiek mogl wymyślić dla takiego małego dziecka.
Ja osobiście nie mialam z tym do czynienia ale nawet nie chce próbować. Niektóre dzieci boja sie odglosu odkurzacza a jak ma sie im to kojarzyć z wyciąganiem glutow to mi będzie sir w szafie chowaćja zostane przy zwyklej fridzie
ash, Sue, Gosiak lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Ja sobie nie wyobrażam np. W nocy wyciągania odkurzacza, podłączania tego całego katarka i odciągania glutków.
Zdecydowanie wolę Fridę.
DORA gratulacje !!!!!
To faktW nocy mogłoby być to ciekawe. Ewentualnie ta czynność pozostanie dla męża
cath lubi tę wiadomość
-
Ja kupuje taki aspirator - gruszka z babyono. Ma taka przezroczysta koncowke. Przy synku tego uzywalam i teraz tez tak bedzie, do tego woda morska i dla mnie wystarczy.
Co do pepka dzidziusia to ja rozrabiam spirytus salicylowy z woda przegotowana i po kazdej kapieli czyszcze maluszkowi pepuszek i moment i jest po sprawie. Moja siostra, przyjaciolki tak robily i moment odpadal.Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Hahahah pokazałam filmik na youtube jak dzieciom odciągają tym aspiratorem do odkurzacza gile. Mowi ze jest to okropnie nie higieniczne i sie zgadzam! My mamy glosny odkurzacz i mówi ze sobie nie wyobraza tego. To by bylo dobre na jego zatoki a nie dla takiego maleństwa. Potem pokazałam mu zwykla fride i mówi ze nad czym sie zastanawiam to jest o wiele lepsze.
ciesze sie ze chociaż w tym sie zgadzamy hahah
ash, agaaa28 lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Koleżanka też mi mówiła, że jej na codzień wystarcza gruszka, a fridę używa tylko jak mała ma katarek
i bylo super.
My mamy kolegę który zwymiotowal jak uslyszal jaki to dźwięk bo wyobrazil siebie ze ta jego siostra wciąga te gile do buzi -
dora8201 wrote:cześć dziewczyny! przejrzałam kilka ostatnich stron i widzę, że pięknie brzuszki i dzieciaczki rosną! cudownie!
wpadłam, żeby napisać Wam, że już wiem, że mój Groszek postanowił przesunąć się z zimy na latood 3 dni mam coraz piękniejsze i ciemniejsze testy i tak strasznie się cieszę i jednocześnie boję! dzięki Wam bardzo za całe wsparcie jakie miałam od Was w ciężkich chwilach :* życzę Wam mega nudnej i łatwej końcówki ciąży, bardzo łatwych, szybkich porodów i pięknych, zdrowych dzieciaczków :*
Dora nie znamy się bo ja jeszcze wtedy nie pisałam na forum, ale już Was czytałam.
Bardzo się cieszę, że groszek zmienił termin i już się pokazał, teraz musisz pewnie jakąś luteinę lub duphaston i bardzo się oszczędzać aby grochu mógł się dobrze zagnieździć. Uważaj na siebie, i wszystkiego dobrego dla Was, bądź z nami na bieżąco co u Was.
I chyba będziesz lipcową mamusią 2015dora8201 lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Ja jak pilnowalam tego chłopca uzywalam fridy
i bylo super.
My mamy kolegę który zwymiotowal jak uslyszal jaki to dźwięk bo wyobrazil siebie ze ta jego siostra wciąga te gile do buzi
Oj może mi się coś zmieni przy własnym synku. Jak patrzyłam na tą operację przy siostrzeńcach to robiło mi się niedobrze