Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Pia Gizela moze to juz uroki naciskania Dziecka na poszczegolne narządy.. Z resztą dowiesz się dzisiaj na wizycie, ale to na pewno nic groźnego.
Katiś ja zawsze jeżdżę na ten parking dachowyNawet zdjęcie w avku jest spod Silesi, haha
.. Kiedy masz kolejną wizytę?
Sloneczna o te chodzi? https://kupony.allegro.pl/visa/
tak chyba tak:) przesylka gratis- cos tam pozamawiam.
Cath widzialam te literki sa tez po 8 i 10zl tylko ciut mniejsze:)
tez chyba te bede zamawiac.
bo myslalam ze jak z Filcu to sama zrobie jak Rudasek ale te sa takie fajne;) tylko zeby nie bylo ze wyjdzie Alicja:)
-
agaaa28 wrote:Słoneczna, a kiedy Ciebie gin kierował na obciążenie glukozą? Bo ja kurcze jakoś tak szybko miałam - 23 tydzień i teraz zastanawiam się, czy to nie za wcześnie.
wiesz co ostatnio mialam wizyte w 22 tyg i mowil zebym zrobila przed nastpna wizyta ( czyli nastepna mam 18 listopada)
wtedy tez morfologie, mocz i antygen HBS
zwykle co 2 wizyty kaze mi przyniesc morfologie i moczWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:54
-
AsiaSzw wrote:czesc dziewczynki.
U mnie dalej brak humoru i weny na pisanie.
MEEG mam dla ciebie info z zusu. Ja poszlam na L4 10.10 i okazuje sie ze dopiero jak zaplace zusy za te 9 dni pazdziernika to oni od tego dnia maja 30 dni na wyplacenie zasilku. Wiec kasa dopiero w grudniu. A ty od kiedy masz L4??
Pozdrawiam, odezwe sie w lepszym humorze. Nie chcialabym niechcaco komus tez zepsuc poprzez negatywne yslenie
Zawsze tak jest przy osobach prowadzących działalność. Poza tym nie wystarczy zapłacić za te 9 dni, tylko normalnie za cały miesiąc, bo podstawą do pomniejszenia składek jest decyzja o przyznaniu prawa do zasiłku chorobowego. Dopiero jak zapłacisz pełna składkę, oni Ci wyplaca zasilek to można zrobić korektę października i wykazać podstawę za 9 dni i złożyć wniosek o rozliczenie konta żeby oddali nadplate. -
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:widzialam ze sa takie:) z Disneya:) Takie Kubusiowe:)
Ash, moze blisko mnie mieszkasz:)
chociaz Tesco duzo jest:)
a do Dr chodzisz na Goclaw czy na WIlanow? ( pytam bo moze sie kiedys spotkalysmy w poczekalni) heh:)
Tak te disney'a wzięłam kremowe
Byłam na Goclawiu, a mieszkam w Rembertowie. Do doktorka chodzę na Gocław. Teraz idę 13.11 -
słoneczna 85 wrote:wiesz co ostatnio mialam wizyte w 22 tyg i mowil zebym zrobila przed nastpna wizyta ( czyli nastepna mam 18 listopada)
wtedy tez morfologie, mocz i antygen HBS
zwykle co 2 wizyty kaze mi przyniesc morfologie i mocz
To mi kazał zrobić to jakoś szybko... Ciekawe dlaczego. Zapytam na następnej wizycie. -
ash wrote:Tak te disney'a wzięłam kremowe
Byłam na Goclawiu, a mieszkam w Rembertowie. Do doktorka chodzę na Gocław. Teraz idę 13.11
tez chodze na Goclaw i widzialam te bodziaki kremowe w Tesco na Fieldorfa;) ja kupilam z MIki takie byly po 12,5:) niebieskie:)
jaki ten swiat maly:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:03
-
co do zwolnienin to ja bede prosic od 1 grudnia- akurat jest to poniedzialek, bo jak sie wezmie w srodku miesiaca to pozneij wlasnie wychdoza jakies kwiatki.
a tak nowy miesiac- nowe skladki.
jak bylam w spzitalu i mi dali zwolnienie to to co dostalam to praktycznie musialam dac ksiegowaej za te wyliczenia..
-
słoneczna 85 wrote:nie no czekaj Gosiak- a ktos mowil ze zamiast 100 zl zaplacil 50 z karta Visa?
czy to o przesylke chodzi?
ta, ktora zamawiala staniki i koszule. chyba Fedra?
Na maila musi Ci przyjsc ze dostalas taki rabat ze za zakupy na kwote 100 zl z kategori odziez obuwie dodatki dostajesz rabat 50 zl...
Z karta visa to rabat do 25 zl na koszty wysylkisłoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
słoneczna 85 wrote:Karta aktywowana:) najpierw jest 3 % na te produkty dla dzieci i mam i jak sie zrobic 6 kolejnych zakupow to wzrasta o kolejny 1 % znizka- az do 10:) w sumie pozneij miec 10 % znizki na pampersy to sie przyda;)
Z tego co kojarze trzeba robic min dwa razy zakupy dzidziowo mamowe b po kwartale naliczyl sie 1%17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi