Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Katis juz masz ta ciemna linie czy to tylko cien?
ja nie mam! i pepek tez jeszcze wklsly
ale pradem mnie czasem cos popiesci:) pewnie to te skurcze BH.
słoneczna pojawiła sie ta linia, tylko nie jest taka wyraźna jak u niektórych. Co do pępka to widać, że mój też jeszcze siedzi na miejscuBałam się tylko o dziurke po kolczyku. Moja kuzynka będąc w ciąży też miała dziurkę i poszedł jej od niej taki mega perfidny rozstęp. Bałam się że to reguła, ale póki co (odpukać) nie mam rozstępów
słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:MNie na te mdłości pomagało "nie myślenie o tym", bo im więcej zaczynałam myśleć czy jest mi już niedobrze, czy zaraz zacznie to zaczynało mi być gorzej.
i zastanawiam się co zjem jak wyjde stad bo jestem meeeega głodna
-
Patrycja20 wrote:Staram się tez nie myśleć o tym
i zastanawiam się co zjem jak wyjde stad bo jestem meeeega głodna
No właśnie i o to chodziJa myślałam dosłownie o wszystkim i dobrze, że w poradni pracuje moja mama bo gadałam z nią i z położnymi przy okazji
Pola
Hania -
Mnie nie puscili do domu.Leze sobie w labolatorium i czytam gazetki,zeby o tym nie myslec
jeszcze tylko 1godz i 10 minut.Moze dam rade.
-
słoneczna 85 wrote:Katis juz masz ta ciemna linie czy to tylko cien?
ja nie mam! i pepek tez jeszcze wklsly
ale pradem mnie czasem cos popiesci:) pewnie to te skurcze BH.
U mnie też już pojawia się linia, a pępek zaczyna zanikać i jest sinky dookołaFedra lubi tę wiadomość
-
Katiś rzusio idealny
Dziewczyny mi się już robi taka linia,jest jasna,ale w łazience w lustrze widzę.
Co do kolczyka,miałam przy pierwszej ciąży,ściągnęłąm w 7 tyg i....niestety rozstęp zobaczyłam dopiero po porodzie,poszedł dosłownie od dziurki ku górze,a jako tako rozstępów nie miała,ciut na biodrach
Teraz zapewne będę mieć,pomimo używania kosmetyków.
Maja już nie długo -
Jadę na drugie pobranie zaraz, jak wyniki odbiorę i w poniedziałek będę u gina to powiem że zwymiotowalam, a w przychodni nic nie będę gadać
Patrycja u mnie w laboratorium też się kłócą zawsze, sami emeryci i renciści, dziś jak rano poszłam, to weszłam zapytac tylko czy Man czekać czy co, to jak wyszłam zaczęły między sobą dziamac teksty typu "ciąża to nie choroba" no kur**wa ja przyszłam na glukoze! A laboratorium do 10 także musiałam rano by się wyrobić, zatkało je dopiero jak wyszła pielęgniarka i powiedziała zapraszam Panią na glukoze. Jak wychodziłam powiedziałam dowidzenia - żadna mi nie odpowiedziała! Co za naród zawziety!
-
Ja właśnie zjadam activie naturalną, ale mi nie smakuje
Oczywiście zadzwoniła do mnie mama i godzina z głowy, a zanim zadzwoniła miałam w sobie taką werwę i chęć do działania. Zamówiłam sobie z rana mydełka aleppo dla siebie i dla Brzuszkowego. I koszulkę dla Poślubionego, żeby nie było, że nic dla niegoGosiak, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
A ja już od rana ogarnęłam mieszkanie i mam wolne na dziś
Spacerek planuję 11-12 jakoś.
Na śniadanie zdrowa owsianka była.
Na drugie planuję sałatkę - rucola, avocado, suszone pomidory, oliwki, oliwa i odrobina balsamicoderii84, agaaa28, Fedra, kafabi lubią tę wiadomość
-
Haha no dokładnie u mnie tez takimi tekstami rzucają nikt nawet na nie uwagi nie zwraca bo szkoda nerwów
tak jak mowisz musi być ciemna żeby zobaczył tak samo było z kreska na teście ciazowym ja widziałam a on nie
agaaa28 lubi tę wiadomość
-
Faktycznie mężczyźni już tak mają,że jak nie pokażesz palcem to nic nie widzą
Słoneczna a te badania to tak o chcesz zrobić,czy też coś się dzieje??
Nie czytam wszystkiego,bo strasznie tego dużo produkujecie,więc może coś wspomniałaś na ten temat we wcześniejszych postach??
Ja dzisiaj gotuję kalafiorową z kluseczkami lanymi,dziewczyny wczoraj przez te pisanie okalafiorowej pobudziły moje kubki smakowe
Pewnie gdybym miała dynię,to tez bym kombinowała:) -
nie no gin kazal mi zrobic morfologie, mocz, glukoze i antygen HBS- a ze chodze prywatnie to za to musze placic. a tak ide do rodzinnego po skierowanie na krew i mocz:)
ale nie wiem czy znowu mi da:) zawsze to troche taniej jak na cos sie ma skierowanie:)
-
Gosiak,pomysl o koleżankach z daleka i zrób więcej,zapakuj do pojemnika i wyślij gołębiem pocztowym do Norwegii
Bo szczerze zjadłabym coś tak pysznego,a dostępną jedynie mam rucolę
U nas jak nigdy,piękna pogoda jest,wybiorę się na spacerek,żeby Małego dotlenićktóraś chętna do dołączenia się???
Gosiak, agaaa28 lubią tę wiadomość