Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
derii84 wrote:Kasia z tym domem to wspaniała wiadomość :*Tylko teraz będziesz musiała,tzn powinnaś zamówić sobie ekipę sprzątającą,żębyś sama nie robiła wszystkiego
Dziękuje... a już o tym myślałam... przecież wszystko trzeba będzie wyszorować po takich robotach... więc taka ekipa z pewnością się przyda... miłego dnia -
derii84 wrote:Pia Gizela jasne,że można,to zależy tylko od melaniny,tzn od jej stężenia
Z Tymkiem pojawiła mi się ta linia dopiero po 32 tyg,teraz wcześniej,no ale i kgmam chyba więcej,jak wtedy
Wiem,że ten watek już był,ale za dużo mamy stron,żeby szukać,czy któraś może mi napisac teraz jak dodaje się zdj??
ja dodaje na www.fotosik.pl
dodaj zdjęcie-> wyszukujesz zdjęcie ->załączasz (generujesz) i kopiujesz pierwszy link...
a i poźniej my podziwiamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:28
-
Pia Gizela wrote:Bietka włąśnie na all zamówiłam, dodają gratis bephanten
To się skusiłam ;P
Ja linii nie mam. Jeszcze. Można jej nie mieć?
Pia Gizela, a może będziesz tak miła i podrzucisz link?
Moja siostra miała do końca wklęsły pępek i nie miała linii także można. -
Dobry...
melduje się z kawą pączka z czekoladą już zjadłam
ja nie mam lini ani wystajacego pępka i jak sie dowiedziałam pępka raczej nie będę mieć wystajacego a na linie podobno może być jeszcze za wcześnie niektórym kobietą wychodzi ona dopiero po porodzie...
Januszkowa jeśli Nam sie zgra jakiś termin to na pewno sie zobaczymy jeśli będziesz chciała
widze ze nie wszystkim glukoza podpasowała współczuje
Mi to chyba z kilka pielęgniarek powtarzało ze musze miec dla nich min 2 godz ze nigdzie iść nie mogę nic jeść ani pić... siedziałam więc przed punktem pobran czasem ktoś zagadał, starsze panie były bardzo miłe co chwile ktoś się pytał czy nie wchodze i jakoś czas zleciał...
najbardziej czego nie mogłam przeżyć to płaczących dzieci tak strasznie sie darły że aż mnie sie chciało płakać...
plan na dziś:
- nie zjeść juz nic słodkiego
- nie zapomnieć zjesć obiad
- zacząć ogarniać pokój Natkikasia_1988, Gosiak, Bietka, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
angelcia wrote:Januszkowa to mialaś chyba lepiej na tej glukozie niż ja
Asiu bardzo mi przykro, że puściłaś pawiawynik niestety na out
Ja niestety nie mam ani tej lini, ani wypchanego pępka, ani brzucha ciążowego - czy ja w ogole jestem w ciązy?! Ale za to zjadlam sniadanie i jest mi po nim niedobrze... Jeśli to prawda, że jaki 1 trym to taki 3... too.. jest nadzieja, że jeszcze schudnę.
Plan na dziś:
-wymalować się
-iść do banku i na zakupy
-w końcu odebrać sitko od maszynki i ostrze, bo chce zrobić krokiety, a były już takie zjechane, że szkoda mówić
-posprzątać w szafce Męża, bo to jest miejsce rzeczy znalezionych, a jak go nie ma to przynajmniej mam wolną rękę'0
-posegregowac ubranka Aduńki, bo mam dużo większych i nie chce zeby zapychały szuflady. Mysle, ze zostawie tylko te na 56-62. A te 62/68 i 68 wyciągnę dopiero jak wyrośnie w pełni z 56.
O matko Angelcia pierwszy raz słyszę "jaki I trymestr taki III", ale aż mi się uśmiech pojawił, bo w pierwszym było całkiem dobrze - chodziłam do pracy, byłam na wakacjach aa od początku drugiego masakra jakaś. A do trzeciego zostało 5 dni. Byłoby cudowni, gdyby się wszystko w końcu unormowało
A co do szafki męża, to mój to taki chomik i też jak coś chcę wyrzucić, to jak nie ma go w domu -
a to My z dzisiaj całe 113 cm w brzuchu
http://iv.pl/images/05512500213240096100_thumb.jpgcath, Bietka, Sue, gusiaa, Patrycja20, kafabi, megg, Penelope, Angélique89, Katiś, kasia_1988, LadyDi, Januszkowa, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
agaaa28 wrote:Pia Gizela, a może będziesz tak miła i podrzucisz link?
Moja siostra miała do końca wklęsły pępek i nie miała linii także można.
To kliknęłam: http://allegro.pl/jelp-soft-color-4kg-plyn-1l-bepanthen-100g-i4744200361.html
Wcześniej kupiłam u nich kosmetyki Palmer's i było ok, więc liczę, że i teraz będzie ok.
Udało mi się pomalować pazurki i się nasmarować. Ogarnęłam łazienkę i zabieram się za obiad.
-
Gosiak wrote:A propos sprzątania, mi się dzisiaj śniło, że myłam podłogi w Auchan na kolanach z wielkim brzuchem... nie wiem skąd takie sen, przysięgam
bez kitu każdy sen a ja w ciąży
Penelope lubi tę wiadomość
-
Gosiak sny masz fenomenalne
Pia Gizela zastanawiam się nad kupnem tych kosmetyków Palmers,możesz mi powiedzieć,czy jesteś zadowolona z nich??
Lecę kupic kalafiorka na zupkę,będę Was męczyc za nie długo
P.S. Jestem do niczego,nawet głupiego zdjęcia nie potrafie zamieścić,wstyd jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:52
-
derii84 wrote:Gosiak sny masz fenomenalne
Pia Gizela zastanawiam się nad kupnem tych kosmetyków Palmers,możesz mi powiedzieć,czy jesteś zadowolona z nich??
Lecę kupic kalafiorka na zupkę,będę Was męczyc za nie długo
P.S. Jestem do niczego,nawet głupiego zdjęcia nie potrafie zamieścić,wstyd jak nic
Jestem zadowolona.
Masło do brzucha jest bardzo treściwe, na początku myślałam, że skoro jest takie twarde to będzie ciężko się aplikować, ale nieprawda.
Balsam stosuję na pupę i uda.
Krem do biustu też jest ok.
Mam jeszcze ten skoncentrowany krem do biustu i ciała. Ale jeszcze nie używałam.
Ogólnie fajnie się rozprowadzają i jak rano wstaję skóra jest nadal jest gładka jak po zastosowaniu. Plus - wchłania się szybciutko.
Rozstępów jak na razie brak. A nie powiem - tendencję do nich mam, co pokazało dorastanie i czas, kiedy byłam na sterydach i szybko tyłam i chudłam. -
Dzień dobry
Witam się z kawkąWe Wro piękna pogoda, słońce świeci mi w łeb (nie padają mi na twarz promyki słońca, słońce nawala mi na głowę
), bo mi się rolety zepsuły
Asia, niestety glukozę będziesz musiała powtórzyć, bo wynik będzie przekłamany.
Mnie położna nie pozwoliła nigdzie chodzić, ani nic pić. Po prostu siedziałam 2h w jednym miejscu i czekałam. Nie myślałam o tym, że mi źle, tylko o tym co sobie zjem jak wyjdę
Glukoza jest nieprzyjemna, ale do przeżycia. Nie można się negatywnie nastawiać
Zostało mi 101 dni do porodu, jutro będę świętować.
Dziewczyny, ja nie jem słodyczy a i tak tyję równoNie wiem od czego to zależy
Jedno jest pewne, że ostatnio moja waga zwolniła - bardzo szybko przytyłam po wymiotach, teraz jest lepiej
Ja pępka nie mam wystającego, trochę się spłaszczył, ale nie wiem czy będzie wypukły. Co do linii - u mnie jest ledwo widoczna. Czytałam, że to też zależy od karnacji, jak się ma nieco ciemniejszą, to może nie być tak wyraźna. U niektórych kobiet pojawia się dopiero po porodzieFedra lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
ja mam kreskę a pępeik wklęsły i mam nadzieje, ze taki zostanie
Słoneczna ja biorę asmag na twardnienie, bole brzucha itd
2 tabletki dziennie
jutro ide na glukozę...hmmm az jestem ciekawa jak to bedzie
Fedra lubi tę wiadomość