Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj się stresowałam, bo mały się tak mało ruszał. Położyłam się spać i do 1:30 nie mogłam zasnąć, bo tak mi łomotał po brzuchu
Momentami do było takie uczucie jakby z rozpędu wpadł na ścianę brzucha
Dziewczyny, macie jakiś kontakt z Vel? Dawno się nie odzywała, pisałam nawet do niej wiadomość, ale cisza. Vel - jak czytasz to daj znać czy wszystko ok
-
Dzisiaj powinny przyjść do mnie zakupy od tego sprzedającego, pieluchy flanelowe i tetrowe, płyny do prania, płatki mydlane, smoczek lovi i termofor z pestek wisni na bolacy brzuszek
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926
Może się komuś przyda, dam znać czy wszystko ok jak paczka przyjdziemegg, kafabi lubią tę wiadomość
-
juz, dostalaam skierowanie na mocz, glukoze, morfologie , tez bnede miec chyba pobranie po 2 h- tak mowila dr.
no a HBs oplace
ostatni raz mi dala skeirowanie- bo nie moze mi ciagle dawac- tak powiedziala.
i znow ze powinnam isc do gina na NFz po skeirowania - no ale jak pomysle ze tak kobieta ma mnie badac to az slabo sie robi wiec zapalce za morfologie i mocz nastepnym razem, juz nie taki to straszny majatek:)
-
Apropo smyrania w dole okazuje się ze moja siedzi głową w dół i macha notorycznie rączkami a mnie się wydawało że Ona tam kopie nóżkami
Vel się obraziła chociaż nie wiem o co... podobno ktoś pisał ze udziela się na innych watkach...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra ja tez myslalam ze to nozki a tu niespodzianka Franek ma juz głowke w dole
piekny brzuszek masz:)
ja ide ogarnac dom i na spotkanie z polozna
Atakasobiejedna tez chce zamowic u tego sprzedawcy, daj znac jak zakupy
ja czekam na zestaw butelek TT i tabliczke z imieniem
beda jaja jak mi sie butelki do podgrzewacza od siostry nie zmieszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:45
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaaa28 któraś z Dziewczyn pisała, że jaki I taki III trymestr
Więc oby to było tylko takie powiedzonko, bo w moim przypadku...
Co do Chłopa to mój wszystko chomikuje, wszystko się przyda, jest dobre... :p
Fedra, ale masz fajny szpiczasty brzuszek, chyba, że tak zdjęcie wyszło?
Pia Gizela i dowiedzialas sie w koncu co jest przyczyna bólu brzucha? Bo nie doczytalam.
Jestem glodna... Ale zamiast podjadac to uczesze psa, moze zapomne o glodzie
-
Czy któraś z was brała tabletki przeciwbólowe na ból głowy??
Słoneczna cieszę się,że dostałaś e skierowanie,od razu zapytaj w lab ile u nich kosztuje Hbs.
Sue,możliwe,że Vel potrzebuje więcej czasu na przyswojenie pewnych zachowań,a te hormony wcale nie pomagają.
Angelcia nie głodź się,przecież jedzonko Ci nie zaszkodzi,a figurkę masz zaje,więc nie masz się czym martwić,może w końcu będziesz wyglądać jak kobitka w ciążyangelcia lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Agaaa28 któraś z Dziewczyn pisała, że jaki I taki III trymestr
Więc oby to było tylko takie powiedzonko, bo w moim przypadku...
Co do Chłopa to mój wszystko chomikuje, wszystko się przyda, jest dobre... :p
Fedra, ale masz fajny szpiczasty brzuszek, chyba, że tak zdjęcie wyszło?
Pia Gizela i dowiedzialas sie w koncu co jest przyczyna bólu brzucha? Bo nie doczytalam.
Jestem glodna... Ale zamiast podjadac to uczesze psa, moze zapomne o glodzie
No dziwny mam ten brzuszeki plus dla lustra ze wyglądam tak zgrabnie bo w realu ehhh szkoda mówić
angelcia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja oglądam na dobre i na złe, potem prysznic
Chcę się też wybrać na spacerek i przy okazji kupić w sklepie mandarynki - mam taką fazę, że szok!
Dziś na obiad risottoKurczaka już mam zrobionego, tylko pieczarki i papryczka i będzie gotowy obiad
Mój P. jedzie dziś na koncert, więc kolejny samotny wieczór.derii84 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Vel ma chyba taki charakter.
nie wiem o co sie obrazac....
bo ktos napsial ze nie poda nr tel osobie ktora nigdy nie pisala na forum?
bo chyba jakos na tym stanelo:)
a ja chyba ide na drzemke- bo na popoludnie do pracy i nie bedzie kiedy
he he he poszło o to że napisałam ze mojej pary nie ma i żeby sie moze na razie wstrzymać z robieniem par i że moze Dziewczyny zrobiły by liste tych które podały numery i z tych losowały pary...
i nagle się okazało ze ja ja zaatakowałam ze chce usówac dziewczyny z tabelki i takie tam, no ale tak jest jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem...derii84, Lara 82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi