X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie się zastanawiałam nad tartą cytrynową :) Chyba nie jest trudna i nie jest też jakaś strasznie kaloryczna, co?

• maja35 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domu.Jakoś dałam rade po tej glukozie ale nie było łatwo i mdli mnie do tej pory bleee ale dobrze,że mam to już za sobą :-)

Fedra, megg, derii84 lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, Słoneczna , Cath czy ktoras chcialaby sie ze mna wymienić numerem w razie w....bo ja mam pare ktorej nie ma :) ja osobiscie jej tu nie widzialam, a chcialabym miec numer zeby przekazać w razie w co sie dzieje :)
    JEśli ktoras ma ochote podać to poprosze, przekazecie informacje jakby co :)
    Choc mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie po mojej myśle, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic to tego czasu nie rozkradną tabletów i bede mogła od razu Was poinformować co i jak i ew wrzucić jakas focie :)

cath lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Zdrowe ciasto - bananowe, marchewkowe? Nie wiem. Ze zdrowych tylko takie piekę:/
    Zdrowe - kokosowe z mąki kokosowej, oleju kokosowego i miodu ;)
    Ale pewnie nie masz mąki.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrowe to ciasto z cukini lub marchewkowe:)a przede wszystkim szybko się je robi :)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Fedra nie denerwuj sie <3 uważam ze nie naskoczylas na Vel nawet wtedy przyznalam ci racje. :)

Nie denerwuje się wtedy się wkurzyłam bo nie lubie jak ktoś mi wmawia coś czego nie zrobiłam teraz jest mi to obojętne jestem za stara by się ze wszystkiego wszystkim tłumaczyć ;)

cath, kafabi, megg, kasia_1988, Lara 82 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowe ciasto to takie którego nie masz w lodówce czy szafce :) - to teoria mojego meża oczywiście...

strasznie Wam zazdroszcze talentu do pieczenia ciast i ciasteczek ja to potrafiłam nawet zakalca zrobic z ciasta z torebki którym był murzynek ehhh

Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Zdrowe ciasto to takie którego nie masz w lodówce czy szafce :) - to teoria mojego meża oczywiście...
    Świetna teoria :D

Fedra lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Sue, Słoneczna , Cath czy ktoras chcialaby sie ze mna wymienić numerem w razie w....bo ja mam pare ktorej nie ma :) ja osobiscie jej tu nie widzialam, a chcialabym miec numer zeby przekazać w razie w co sie dzieje :)
    JEśli ktoras ma ochote podać to poprosze, przekazecie informacje jakby co :)
    Choc mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie po mojej myśle, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic to tego czasu nie rozkradną tabletów i bede mogła od razu Was poinformować co i jak i ew wrzucić jakas focie :)
    Rudasku nie ma problemu :)

Rudasek lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na cos ochotę ale nie wiem na co! Chodzę od szafki ze slodkosciami do lodówki i nie mam pojecia co zjeść! Ratunku! Hahah :D a na obiad nawet nie mam pomysłu co zrobić! Wg nic a nic. Sewerynka mi narobila ochoty ba śniadanie w McDonaldzie <3 szczególnie tosty z serem i pieczarkami! <3

Fedra, derii84 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny czy ktos pilnuje naszej listy? :) bo razem z Vel ona zaginęła. :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Angélique89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak słucham tych Waszych opowieści o glukozie to aż mi się słabo robi. Ja nie miałam tego badania i chyba go się tutaj nie wykonuje.

relgwn15ilhiioyg.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Rudasku nie ma problemu :)

Zaprosiłam CIe na priv :) jak przyjmiesz to zostawie CI numer telefonu :):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Ja mam na cos ochotę ale nie wiem na co! Chodzę od szafki ze slodkosciami do lodówki i nie mam pojecia co zjeść! Ratunku! Hahah :D a na obiad nawet nie mam pomysłu co zrobić! Wg nic a nic. Sewerynka mi narobila ochoty ba śniadanie w McDonaldzie <3 szczególnie tosty z serem i pieczarkami! <3

Cath ja wczoraj popełniłam najwiekszą zbrodnie :) a wszystko przez mojego R...wrócił z treningu i złapał smaki i mówi o 21 :) " może jakas pizza, kfc czy cos" no to ja od razu....MC :) i o 21.30 pojechaliśmy tam na "romantyczną kolacje"....heheheh :) ale mi było dobrze :) i o dziwo spałam dobrze i nawet pić mi sie nie chciało po tym słonym dziadostwie :)
    a śniadanka tam też uwielbiam :)

Fedra, kafabi, agaaa28, megg, kasia_1988, Pia Gizela, derii84, maja35 lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Cath ja wczoraj popełniłam najwiekszą zbrodnie :) a wszystko przez mojego R...wrócił z treningu i złapał smaki i mówi o 21 :) " może jakas pizza, kfc czy cos" no to ja od razu....MC :) i o 21.30 pojechaliśmy tam na "romantyczną kolacje"....heheheh :) ale mi było dobrze :) i o dziwo spałam dobrze i nawet pić mi sie nie chciało po tym słonym dziadostwie :)
    a śniadanka tam też uwielbiam :)
    Oj ja McDonalda uwielbiam <3 wiem ze to świństwo i w ciąży bylam moze ze dwa razy. Ale to jest takie dobre <3 mniam
    Doskonale cie rozumiem :D romantyczna kolacja :D to nasza ulubiona restauracja :D hahah

Fedra, derii84 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Rudasek wyslalam wiadomość :) :*

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Aaa Rudasek wyslalam wiadomość :) :*

Poszedł esesman :)

cath lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra fajny brzuszek :D No i powiem Ci, że Twój nowy suwaczek mnie przeraził, że rodzisz za 77 dni! JUŻ za 77 dni :D

Posprzątałam i powiem Wam, że chyba przypływ energii mam razem z tym 3 trymestrem :D Normalnie aż okna bym umyła, ale wolę nie ryzykować, bo jestem sama w domu.

Co do numerów, ja również wymieniłam się z większą liczbą dziewczyn ( w sensie ze trzema ;p)

Fedra, derii84, Januszkowa lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wczoraj mi gin wyznaczył termin CC na 21 stycznia ale uprzedził ze jeśli Młoda dalej będzie tak rosła to będzie date musiał przesunąć na jeszcze wcześniej ;)

tak więc chyba się musze kopnąć w 4 litery i wziąść za ogarnięcie chaty plus przygotowanie pokoju Natki pod malowanie co by można było już poprać rzeczy i wszystko w miare już przygotowywać :)

Gosiak, cath, megg, Penelope, Sue lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mc Donalds.........hym,jak ja za tym tęsknię,najlepszy dla mnie jest Mc wrap miodowo-musztardowy. Cieszę się,że nie mam tutaj Mc w zasięgu ręki,nawet koleżanka się śmieje,że całe dnie bym tam spędzała :)<3

Fedra to tylko 77 dni,możliwe,że jeszcze wcześniej :) pewnie ze mną nie jedna Ci zazdrości :*

Moja kalafiorowa się gotuje.

Ból głowy jest lżejszy,przypomniało mi się ,że któraś z was nie dawno pisała o tym,że trzeba dużo wody pić i tak właśnie zrobiłam,2 szklanki na raz,a teraz zastanawiam się czy następnych dwóch nie wypić,więc może całkowicie przejdzie ?? ;)

Fedra lubi tę wiadomość

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
‹‹ 1103 1104 1105 1106 1107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ