Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już w domu.Jakoś dałam rade po tej glukozie ale nie było łatwo i mdli mnie do tej pory bleee ale dobrze,że mam to już za sobą
Fedra, megg, derii84 lubią tę wiadomość
-
Sue, Słoneczna , Cath czy ktoras chcialaby sie ze mna wymienić numerem w razie w....bo ja mam pare ktorej nie ma
ja osobiscie jej tu nie widzialam, a chcialabym miec numer zeby przekazać w razie w co sie dzieje
JEśli ktoras ma ochote podać to poprosze, przekazecie informacje jakby co
Choc mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie po mojej myśle, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic to tego czasu nie rozkradną tabletów i bede mogła od razu Was poinformować co i jak i ew wrzucić jakas fociecath lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Fedra nie denerwuj sie
uważam ze nie naskoczylas na Vel nawet wtedy przyznalam ci racje.
Nie denerwuje się wtedy się wkurzyłam bo nie lubie jak ktoś mi wmawia coś czego nie zrobiłam teraz jest mi to obojętne jestem za stara by się ze wszystkiego wszystkim tłumaczyćcath, kafabi, megg, kasia_1988, Lara 82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zdrowe ciasto to takie którego nie masz w lodówce czy szafce
- to teoria mojego meża oczywiście...
strasznie Wam zazdroszcze talentu do pieczenia ciast i ciasteczek ja to potrafiłam nawet zakalca zrobic z ciasta z torebki którym był murzynek ehhhGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rudasek wrote:Sue, Słoneczna , Cath czy ktoras chcialaby sie ze mna wymienić numerem w razie w....bo ja mam pare ktorej nie ma
ja osobiscie jej tu nie widzialam, a chcialabym miec numer zeby przekazać w razie w co sie dzieje
JEśli ktoras ma ochote podać to poprosze, przekazecie informacje jakby co
Choc mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie po mojej myśle, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic to tego czasu nie rozkradną tabletów i bede mogła od razu Was poinformować co i jak i ew wrzucić jakas focieRudasek lubi tę wiadomość
-
Ja mam na cos ochotę ale nie wiem na co! Chodzę od szafki ze slodkosciami do lodówki i nie mam pojecia co zjeść! Ratunku! Hahah
a na obiad nawet nie mam pomysłu co zrobić! Wg nic a nic. Sewerynka mi narobila ochoty ba śniadanie w McDonaldzie
szczególnie tosty z serem i pieczarkami!
Fedra, derii84 lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Ja mam na cos ochotę ale nie wiem na co! Chodzę od szafki ze slodkosciami do lodówki i nie mam pojecia co zjeść! Ratunku! Hahah
a na obiad nawet nie mam pomysłu co zrobić! Wg nic a nic. Sewerynka mi narobila ochoty ba śniadanie w McDonaldzie
szczególnie tosty z serem i pieczarkami!
Cath ja wczoraj popełniłam najwiekszą zbrodniea wszystko przez mojego R...wrócił z treningu i złapał smaki i mówi o 21
" może jakas pizza, kfc czy cos" no to ja od razu....MC
i o 21.30 pojechaliśmy tam na "romantyczną kolacje"....heheheh
ale mi było dobrze
i o dziwo spałam dobrze i nawet pić mi sie nie chciało po tym słonym dziadostwie
a śniadanka tam też uwielbiamFedra, kafabi, agaaa28, megg, kasia_1988, Pia Gizela, derii84, maja35 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Cath ja wczoraj popełniłam najwiekszą zbrodnie
a wszystko przez mojego R...wrócił z treningu i złapał smaki i mówi o 21
" może jakas pizza, kfc czy cos" no to ja od razu....MC
i o 21.30 pojechaliśmy tam na "romantyczną kolacje"....heheheh
ale mi było dobrze
i o dziwo spałam dobrze i nawet pić mi sie nie chciało po tym słonym dziadostwie
a śniadanka tam też uwielbiamwiem ze to świństwo i w ciąży bylam moze ze dwa razy. Ale to jest takie dobre
mniam
Doskonale cie rozumiemromantyczna kolacja
to nasza ulubiona restauracja
hahah
Fedra, derii84 lubią tę wiadomość
-
Fedra fajny brzuszek
No i powiem Ci, że Twój nowy suwaczek mnie przeraził, że rodzisz za 77 dni! JUŻ za 77 dni
Posprzątałam i powiem Wam, że chyba przypływ energii mam razem z tym 3 trymestremNormalnie aż okna bym umyła, ale wolę nie ryzykować, bo jestem sama w domu.
Co do numerów, ja również wymieniłam się z większą liczbą dziewczyn ( w sensie ze trzema ;p)
Fedra, derii84, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wczoraj mi gin wyznaczył termin CC na 21 stycznia ale uprzedził ze jeśli Młoda dalej będzie tak rosła to będzie date musiał przesunąć na jeszcze wcześniej
tak więc chyba się musze kopnąć w 4 litery i wziąść za ogarnięcie chaty plus przygotowanie pokoju Natki pod malowanie co by można było już poprać rzeczy i wszystko w miare już przygotowywaćGosiak, cath, megg, Penelope, Sue lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Mc Donalds.........hym,jak ja za tym tęsknię,najlepszy dla mnie jest Mc wrap miodowo-musztardowy. Cieszę się,że nie mam tutaj Mc w zasięgu ręki,nawet koleżanka się śmieje,że całe dnie bym tam spędzała
Fedra to tylko 77 dni,możliwe,że jeszcze wcześniejpewnie ze mną nie jedna Ci zazdrości :*
Moja kalafiorowa się gotuje.
Ból głowy jest lżejszy,przypomniało mi się ,że któraś z was nie dawno pisała o tym,że trzeba dużo wody pić i tak właśnie zrobiłam,2 szklanki na raz,a teraz zastanawiam się czy następnych dwóch nie wypić,więc może całkowicie przejdzie ??
Fedra lubi tę wiadomość