Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No zgadza się,pamiętam,że jak robiłam w czerwcu z tym,że bez HBS,ale za to z toksoplazmozą,zapłaciłam ok 150 zł
także jednak badania nie należą do tanich.
Na morfologię i mocz,może Ci da,ale ten HBS...nie wiem,za chwile będzie marudził,że są limity zapewne -
Wiesz co Słoneczna,Ci szefowie nie mają wyobraźni??!!!!!!
Do diaska,przecież nie da się mając już 10 kg więcej pracować,ja mam nadzieję,że już do końca będę na zwolnieniu,bo w grudniu u nas zapiepsz jest i jakoś się tam nie widzę,tym bardziej,że jestem w 25 tyg a już 9 kg więcej mam
To zapaszam Patrycja,we dwójkę z brzuchami zawsze będzie raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:37
-
słoneczna 85 wrote:Przedszkolanko, jak bedziesz to napisz mi jak Ty mialas brac asparaginian. tez dzis kupie- bo nie moge spac na lewym boku, boli mnie serce!
mowil ze moge jak cos asapraginian kupic.
chcialam porownac bo mi mowil ze nawet 3 razy dziennie.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Słoneczna po szpitalu i później przy bólach lekarka kazała mi brać nawet 3 x dziennieteraz raz dziennie biorę codziennie
Czytam namiętnie te Wasze glukozy i jestem przerażona, bo ja idę jutro- która też ?
Asiu aż tak nie dało się powstrzymać? Byłaś przy otwartym oknie, popijałaś wodę?
już chcę być po..
Zdecydowałam się na te kosmetyki : Bambinoa proszek Lovela
a co przypasuje Poli to się okaże w lutym
pozdrawiamy!Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja chyba dziś też wyjdę chociaż na 20 minut, bo jest tak pięknie. Najwyżej posiedzę na ławce. Ale to może po drugim śniadanku.
Mnie też ta linia robi się i od pępka w górę i faktycznie póki co wyglada to jak brudne -
Dzień dobry !
Ja linię mam już od jakiegoś czasu nawet powyżej pępka i jest na tyle widoczna, że mąż widzi ;p Pępek już praktycznie cały na wierzchu
U mnie kolejny dzień zapowiada się na piękną pogodę
Ja proszek będę zamawiać na Allegro, z tego co patrzyłam najbardziej się opłaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:10
-
ja właśnie wybywam z domku... mam dzisiaj plany kosmetyczne robie paznokcie u rąk u nóg , hennę i zakładam tejpy aby odciązyć troszkę kręgosłup...
pozniej lece do nas do domku bo dzisiaj wchodzi ekipa wykończeniowa... i do świat maja skończyć... hura... wiec do porodu się wyrobimy z przeprowadzką...
co do lini to tez mi zaczęła się pojawiać jakieś 3 tyg temu nie jest mozna ale dobrze widoczna...
Dora pominęłam Twój post wczoraj... Gratulacje... dbaj o siebie. cudowne informacje. pozdrawiamFedra, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJanuszkowa to mialaś chyba lepiej na tej glukozie niż ja
Asiu bardzo mi przykro, że puściłaś pawiawynik niestety na out
Ja niestety nie mam ani tej lini, ani wypchanego pępka, ani brzucha ciążowego - czy ja w ogole jestem w ciązy?! Ale za to zjadlam sniadanie i jest mi po nim niedobrze... Jeśli to prawda, że jaki 1 trym to taki 3... too.. jest nadzieja, że jeszcze schudnę.
Plan na dziś:
-wymalować się
-iść do banku i na zakupy
-w końcu odebrać sitko od maszynki i ostrze, bo chce zrobić krokiety, a były już takie zjechane, że szkoda mówić
-posprzątać w szafce Męża, bo to jest miejsce rzeczy znalezionych, a jak go nie ma to przynajmniej mam wolną rękę'0
-posegregowac ubranka Aduńki, bo mam dużo większych i nie chce zeby zapychały szuflady. Mysle, ze zostawie tylko te na 56-62. A te 62/68 i 68 wyciągnę dopiero jak wyrośnie w pełni z 56.agaaa28, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela jasne,że można,to zależy tylko od melaniny,tzn od jej stężenia
Z Tymkiem pojawiła mi się ta linia dopiero po 32 tyg,teraz wcześniej,no ale i kgmam chyba więcej,jak wtedy
Wiem,że ten watek już był,ale za dużo mamy stron,żeby szukać,czy któraś może mi napisac teraz jak dodaje się zdj??