Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha i jeszcze jedno mam taką małą sugestię
Chyba już prawie każda z nas wstawiła sobie w podpisie odliczanie dni czy tyg do porodu ja teżBo to już zaczyna naprawdę brzmieć dumnie
No Fedra u Ciebie to już w ogóle wypas 77 dni
Ale czy mogłybyśmy mimo wszystko pozostawić (dodatkowo)suwaczki przedstawiające tydzień ciąży ten oryginalny wpisany w karcie ciążyNie wiem co Wy na to.
Ale dla mnie to zawsze było jakieś porównanieJak np. się wracało od lekarza czy coś
Poza tym na innych wątkach zaobserwowałam, że jak już dziewczyny się zaczynają rozpakowywać to jest napisane w którym tyg. ciąży i jaka waga i długość dzidziusia i czy sn czy cc.
U nas to też będzie fajnie wyglądać, ale jak nie mamy tych suwaczków z tyg. ciąży to ciężko się zorientować
Co Wy na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:55
Gosiak, Penelope, Sue, Fedra, megg, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Czytam Was dziewczyny od rana. Ale też od rana leżę i dolegliwości pierwszego trymestru to chyba nie tylko straszak. Mi od ok. Trzech dni jest ciągle niedobrze, nie wymiotuje bo i w pierwszym nie wymiotowałam ale muli niemiłosiernie. Odechciewa się wszystkiego.
Pozdrawiam dziewczyny -
Ja juz po prysznic i zaraz zbieram się do gina
Słoneczna zbieraj się do domu i to szybko, a najlepiej niech ktoś Cię odwiezie...Lara 82, Sue, megg lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki dzis jakos zabiegana jestem i wiecznie cos robie teraz mam chwile czasau wiec siadam i was nadrabiam
a poki co pochwale sie brzuszkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/379f728be042.jpg to my w 24tc i 4 dniuSue, kafabi, agaaa28, Lara 82, Fedra, Penelope, Asiaa1201, Patrycja20, megg, angelcia, MistrzyniWKochamCieMisiu, derii84, kasia_1988, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Cath a moge wiedziec skad masz taka opinie ze lateksowe sa najlepsze? Bo wlasnie czytam i czytam o tym
i mysle nad gryko kokosowym, kokosowo lateksowym, wczesniej myslalam ze wysokoelastyczny bedzie najlepszy ale no nie znam sie
sama dla siebie wybieralam z pol roku materac czytalam kladlam sie milion razy przed zakupem i spedzalam tam kupe czasu w tych sklepach, a tu mam zdecydowac dla dziecka
chce byl bardzo dobry i zdrowy, cena powiedzmy tu mniej wazna bo wydaje mi sie ze materacyk to najwazniejszy element pokoju ..sami tez dla siebie wybralismy taki ktory bedzie dobry dla kregoslupa a wiec tym bardziej przy dziecku nie bede zalowac
wiec jak masz bardziej doswiadczona opinie chetnie poczytam
derii84 lubi tę wiadomość
-
Patrycja wynik odebralas?
Mój pomimo tego że zwymiotowalam jest wysoki
glukoza na czczo jest ok a po obciążeniu 75g glukozy pobranie po 2h wynosi 7.1 mmol/L gdzie norma jest do 5.8, mało tego wzrosło mi TSH do 6.61 ;(;(;( przy dawce eutyroxu 175/200 kurnaaaaaa!! Teraz to chyba do endokrynologa muszę iść po zwiększenie dawki, a poza tym jeszcze MCV mam lekko zawyżone!!
-
Lara 82 wrote:Ale czemu nic nie wnosił
No miałaś jakiś termin, duża Natka nam rośnie; dobre geny
CC będzie pewnie z 2 tyg wcześniej, no takie normy i tyle
No oczywiście jak chceszbo to twoja decyzja
chodziło mi o to ze w podpisie czytam Twoje dziecko waży około 500-700 gramów a tu zonk moje już waży 1136a wszystko przez to że suwaczek mam ustawiony wg terminu z OM który wypada na 9 luty jak widać dość duza rozbiezność 9 luty a 21 stycznia
raczej o takie coś mi chodziło, ale jak to ma komus cos ułatwić to ustawiłam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Lara 82 wrote:Fedra Dzięki
Jak będziesz miała CC 21 Stycznia to pewnie otworzysz naszą listę rozpakowanych:-) (Oby tak było)
nie ma za co
gin mi powiedział ze ta data jest na razie teoretyczna bo może być jeszcze wcześniejsza17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi