Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wysyłąm wam dzisiejsze kopniaki mojej córci
Leżałam na boku i dawała czadu najlepiej jest w 0:37
https://www.youtube.com/watch?v=HDClFj5eMXo&feature=youtu.be
Fedra, Lara 82, angelcia, przedszkolanka:), Penelope, Patrycja20, Bietka, juska19, kasia_1988, Januszkowa, LadyDi lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Dziewczyny wysyłąm wam dzisiejsze kopniaki mojej córci
Leżałam na boku i dawała czadu najlepiej jest w 0:37
https://www.youtube.com/watch?v=HDClFj5eMXo&feature=youtu.be
ale cudo moja nie kopie tak mocno może przeż łożysko z przodu ale na Konstancje napatrzeć się nie mogę jak się rozpycha cudniecath lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cath, Ty jesteś pewna, że będziesz miała tylko jedno dziecko?
) Kopniaki extra!
Ja mojego może dziś spróbuję nagrać
Rozkroiłam, prezentuje się tak - krem cytrynowy mógłby być bardziej zbity, ale może jak ostygnie, to stężeje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:16
Fedra, Lara 82, cath, angelcia, Penelope, agaaa28, Bietka, dorocia2324, Januszkowa, LadyDi, maja35 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ale cudo moja nie kopie tak mocno może przeż łożysko z przodu ale na Konstancje napatrzeć się nie mogę jak się rozpycha cudnie
Wydaje mi sie że moja będzie nadpobudliwiec straszny
Fedra lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Kochana ja też mam łożysko z przodu a zobacz jak daje.
Wydaje mi sie że moja będzie nadpobudliwiec straszny
he he he może to przez to ze moja ma bardzo aktywne rączki czego ja nie widze bo mi brzuch zasłania ale będę się mocno jej przyglądać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Kamkaz,zobaczysz,że wszystko z czasem się ułoży,wiem ,że nam się dobrze tutaj pisze,ale potrafimy chociaż wyobrazić sobie,co możesz czuć Kochana
Niestety,takich dni jak teraz jeszcze będziesz miała więcej.
Jeżeli chcesz z kims porozmawiać,to może Maja35 będzie mogła Ci pomóc,bo dziewczyna w tej samej sytuacji była,a nikt lepiej Cię nie zrozumie i nie podzieli Twojego smutku,jak osoba,która przeżyła to samo
Sue,piękna tarta,naprawdę cudo,masz się czym chwalić,więc się chwal
Angelcia,ubranka są śliczne...jak to dla dziewczynki
Słoneczna jak się czujesz,daj znac.
Asia,odpoczywaj,sama na izbę się nie wybieraj,chyba,że masz z kim jechać????
Wczoraj mi gin powiedział,żeby wziąć sobie kapiel,ale niestety jesteś sama,więc lepiej nie teraz.
Pisz,co chwilę,jak się czujesz.
Mój Tymek miał radochę,bo widział jak Olaf wypych chyba pupę i kopie,tak,że na brzuchu pojawiały się kulki
Cath niestety u mnie cos Youtube nie chce odtwarzać,po tym jak wyczyściłam laptopWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:25
-
Kamkaz ogromnie współczuje.
Nie ma słów, które ukoją Twój ból.
Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że dzieci nie odchodzą.
One zmieniają termin przyjścia na świat.
Mój synek dziś też nieźle świrował w brzuchu. Aż cały się ruszał w różnych miejscach.Chyba robi mu się tam coraz ciaśniej.
musicie zobaczyć. Podesłała mi koleżanka - mama 1,5 roczniaka
https://www.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUsWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:53
-
Wróciłam od gina i niestety małego nie widziałam, bo zrobił mi tylko usg dowcipne i badanie na samolocie. Szyjka bez zmian od czasu wizyty na IP,czyli zamknięta i długa na 37mm. Niestety łożysko nisko schodzace, w związku z czym mam prowadzić bierny tryb życia
No ale nic, gin powiedział ze się jeszcze podniesie, tylko mam się oszczędzać, więc na pewno będę. Dlatego odczuwalam takie uczucie parcia na szyjkę, więc dobrze ze pojechałam na IP i się oszczedzalam, bo jakbym to olala i chodziła dalej do pracy to mogłoby się różnie skończyć...
Kamkaz ciężko znaleźć jakieś słowa pocieszenia, ale wierzę że czeka Cię jeszcze bycie szczęśliwa ziemską mamą, a o swoim Aniolku na pewno nie zapomnisz :*
Słoneczna co z Tobą? Mam nadzieje ze lezysz i odpoczywasz i tylko dlatego nic nie piszesz...derii84, kasia_1988, Fedra, cath, Madlene lubią tę wiadomość
-
Cath super kopniaki malutkiej
Moje malenstwo boksuje baardzo nisko, wrecz w sama szyjke i pipke. Czasem jak stoje to mam taki ucisk na dol, ze mam wrazenie ze zaraz mi malenstwo wyskoczy. Przy synku tak nie mialam.
Sue ciasto wyglada przepysznie, mniam mniam. Jeju jaka mi ochote narobilas.
Kamkaz wspolczuje z calego serca, az ciezko cokolwiek powiedziec. Wierze gleboko, ze bedzie dobrze.
cath lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna to rzeczywiscie dobrze ze bylas na IP, odpoczywaj
Cath Konstancja super bedziesz musiala ja zapisac na jakies lekscje tanca czy cosWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:08
cath, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość
-
megg wrote:Atakasobiejedna to rzeczywiscie dobrze ze bylas na IP, odpoczywaj
Cath Konstancja super bedziesz musiala ja zapisac na jakies lekscje tanca czy cosmegg, dorocia2324 lubią tę wiadomość