Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia współczuje przeżyć, ale najważniejsze ze wszystko juz pod kontrolą...
Angelcia kolekcja ciuszków imponująca.
Mistrzyni jezeli chodzi o ból kości krocza ( spojenia łonowego ) to ja to mam jezeli siedze i wstaje to jak moja 85 letnia babcia i tak samo chodze rozciąaja się kości spojenia łonowego i to tak boli nic na to nie mozna poradzić. niestety...
Kamkaz dużo siły życze... ja po poronieniu tez ryczałam bite 2 tyg. ale dasz radę... zobaczysz Twoj Aniołek wróci do Ciebie. trzymaj sie!
Cath kopniaczki bombiaste...cath lubi tę wiadomość
-
Fedra wyślę Ci nr. tel. w wiadomości prywatnej i na miejscu się spiszemy
Cath Konstancja nieźle daje czaduNatalia jest o wiele spokojniejsza
Siostra mojego męża jutro ma cc, o 8 ma się zgłosić do szpitala. To jej 3 ciąża przez cc, cały czas zagrożona, skracająca się szyjka, poza tym zbyt krótkie odstępy czasu w ciążach. Dzisiaj mi się śniła, dzwoniłam do niej kilka razy, ale nie odbiera. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Proszę trzymajcie za nią kciuki.
Dobranoccath, Fedra lubią tę wiadomość
-
jestem- szefowa mnie zmienila. bo nie bylam w stanie siedziec tak zwracalam!
tak mnie ttrzymalo, nie wiem czy cos zjadlam czy to wymioty powracaja? ale ta kolka?> po prawej stronie tak strasznie i az do kregoslupa.
pot zimny mnie oblewal.
jakas trauma
wrocilam do domu- nie wymiotowalam, wylezalam i ok.
albo sie przytrulam
brzuch miekki, sluz taki sam., podbrzusze mnei nie bolalo tylko ten bok
teraz wszystko dobrze
jak bedzie mnie bolec w nocy to pojade na IP albo jutro do gina.
mysle tez ze moglo to byc od zaparcia.
strasznie sie wystraszylam
Mam nadzieje ze Maciek sie trzyma dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:38
-
słoneczna 85 wrote:jestem- szefowa mnie zmienila. bo nie bylam w stanie siedziec tak zwracalam!
tak mnie ttrzymalo, nie wiem czy cos zjadlam czy to wymioty powracaja? ale ta kolka?> po prawej stronie tak strasznie i az do kregoslupa.
pot zimny mnie oblewal.
jakas trauma
wrocilam do domu- nie wymiotowalam, wylezalam i ok.
albo sie przytrulam
brzuch miekki, sluz taki sam., podbrzusze mnei nie bolalo tylko ten bok
teraz wszystko dobrze
jak bedzie mnie bolec w nocy to pojade na IP albo jutro do gina.
mysle tez ze moglo to byc od zaparcia.
strasznie sie wystraszylam
Mam nadzieje ze Maciek sie trzyma dobrze.
-
Słoneczna, to chyba zatrucie, ale jak coś to gnaj do lekarza. Teraz pij dużo żeby wypłukać toksyny.
Właśnie się pierwszy raz wysmarowalam olejem kokosowym, fajna sprawa, kosmetyków o zapachu kokosa nie cierpię, ale ten olej to całkiem co innego. Jestem teraz jak wielka kokosankadorocia2324, megg lubią tę wiadomość
-
Kamkaz mi tez jest strasznie przykro
Zawsze mnie to bolalo jak dobrzy ludzie, ktorzy chca miec potomstwo i kochaje je od poczatku traca dziecko a pijaczki i narkomanki zachodza w ciaze non-stop, rodza nawet zdrowe dzieci i opuszczaja
/// Ten swiat nie jest sprawiedliwy, ale jak Pan Bog zamyka nam drzwi, to otwiera okno. Jeszcze na pewno bedzie dane Ci sie cieszyc macierzynstwem.
Ja sie dzisiaj ciesze z rozpoczecia nowego tygodnia i po raz pierwszy dzisiaj w lustrze zauwazylam bledziutka linea negra!Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya