Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath obejrzalam filmik! Moje tez tak teraz kopie!
Tylko, ze jeszcze ani razu nie udalo mi sie tego nakrecic, a probowalam ze 2-3 razy. Jak tylko siegne po telefon i wlacze kamere, to wszystko zamiera. Nakrecilam raz 3 minuty niczego, a jak zrezygnowana wylaczylam nagrywanie i odlozylam telefon, to znou kopnelo kilka razy! Albo jest przekorne albo boi sie wystepow publicznych
))) Jesli moje dziecko ma cos z moich cech, to raczej stawialabym na to pierwsze, bo wystepowac na scenie od malego bardzo lubilam.
A swoja droga w pracy wroza mi dziewczynke, bo mowia, ze brzuch mam wysoko. Czy Lutowki z coreczkami w brzuchu potwierdzaja ten zabobon o pozycji brzucha?cath, Angélique89 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyCath moja Ada też tak szaleje
niekiedy nawet bardziej, spryciule
Sloneczna niekoniecznie musisz miec biegunke jak sie czyms zatrulas. Moim zdaniem powinnas juz isc na to L4 dla wlasnego spokoju.
LadyDi czekam na zdjecia tych Twoich ciuszkow! I reszty dziewczyn tez! Uwielbiam na nie patrzeć -
Słoneczna dobrze, że jesteś już w domu.
Wiesz co ja nie wiem czy bym brała węgiel skoro masz zaparcie, bo to jeszcze gorzej sobie zrobisz, a na wymioty to nie wiem czy pomoże.
Może jakiejś mięty się napij i do łóżeczka.
Ja też uciekam spać bo mnie senność ogarnęła.
Miłej i spokojnej nocki
-
Słoneczna, węgiel można i smecte z tego co wiem też, bo na początku ciąży lekarka rodzinna mi zalecila. Ale jak nie masz biegunki to bez sensu się zatykac węglem, prędzej ta smecta, chociaż może lepiej po prostu dużo pić.
-
Słoneczna cieszę się, że jesteś w domu. Może to czas, zeby pomyśleć nad zwolnieniem? Może Twój organizm tak Ci sygnalizuje, że po prostu potrzebuje odpocząć?
Pamiętaj, że ciąża to też jest jakieś obciążenie dla organizmu, uważaj proszę na siebie :***
Wszystkie uważajcie - Sylwia, Ty też powinnaś pomyśleć nad zwolnieniem. Nie bądźmy fajterkami - ja byłam, przeszło mi jak mnie wzięło na wymioty w pracy, w trakcie szkolenia.
-
Dziewczyny, Sue, Cath i reszta dobrze mówią. Czas iść na zwolnienie.
Angelcia, jutro wstawię obiecujesusza się na suszarce właśnie i jak obok nich przechodzę to musze przystanac i coś dotknąć. Takie są słodkie
Ja też uciekam juz spać. Dobrej nocy :*Sue, megg lubią tę wiadomość
-
Ooo jak nigdy będę pierwsza. Witam wszystkich
Właśnie jem kanapkę na śniadanie ze swojska kiełbasa
Noc miałam beznadziejna, spać nie mogłam, budziłam się co chwile, a i mój W był jakiś taki nieznośny w nocy. Ciągle się rozpychal i krzyczał na mnie, a to się podsun, a to zabierz rękę, nogi na mnie zakładał, no masakra -
My pobudzeni. Pojedliśmy płatki z mlekiem na śniadanko. Jeszcze tylko opróżnię zmywarkę i jadę do dentysty i po chleb. Prac domowych mam na dzisiaj minimum, bo i obiad mam i nawet czysto
Ale planuję zasiąść do ogarnięcia bibliografii w mojej pracy dyplomowej i może określę tematykę rozdziałów. Jakoś okrutnie ciężko mi się zebrać do nauki w ciąży
I mam zamówienie na deseczkę decoupage od mamy
Dobrego dnia wszystkim!
Słoneczna i jak po nocy?Januszkowa lubi tę wiadomość
-
A mój Brzuszkowy to jakiś zmarzluch jest. Tak to kopie i fika, brzuch mi się wierci, ale jak dla lepszego efektu wizualnego odkrywam brzuch, to on przestaje i ma mnie gdzieś. Żadnych filmików z kopniaczków Brzuszkowego nie będzie.
megg, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Witam się oficjalnie w III trymestrze
Pia Gizela, Patrycja20, LadyDi, derii84, Atakasobiejedna, kafabi, Katiś, Lara 82, Bietka, megg, AsiaSzw, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Penelope, Fedra, Januszkowa, justta, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję 3 trymestrow :* właśnie sloneczna daj znać jak się czujesz!
Bycze się na kanapie, a przede mną gary do zmywania z wczoraj, odkurzanie, pranie i prasowanie ciuszków, odebranie W z pracy. Potem do fotografa, trzeba kupić bilet. Masakra. Dobrze ze mam obiad bo bym nie wyrobiła chyba... A ja u was dzień się zapowiada?derii84, Gosiak, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość