Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, kuchnie babci Zosi znam i uwielbiam:) fajne sa np. placki ziemniaczane albo placki ze szpinakiem - przepyszne
!
Zakochana jestem w tym dwumiesieczniaku:) i Tomek dzis tak radośnie pokopuje:) dziewczyny chyba dojrzewają wcześniej i dlatego nasze forumowe córeczki tak szybko szalały juz w brzuchachGosiak lubi tę wiadomość
-
Mój Mały właśnie,śpi a ja zajadam orzeszki ziemne,mąż poszedł do drugiego pokoju jakiś mecz oglądać,i w takich sytuacjach jest mi bardzo przykro,bo woli 23 debili na boisku oglądać jak spędzać czas ze mną....piłka nozna i inne dziedziny sportowe są dla mnie największą konkurencją
także Januszkowa,nie masz pojęcia,jak Ci zazdroszczę ;( -
Wczoraj jak wrocilismy z pracy otworzylam cala poczte, ktora przyszla i w jednej kopercie byl rachunek za moja wizyte w szpitalu. Jest tak wysoki, ze ryczalam az zasnelam
// Nie wiem co ja z tym fantem zrobie. Najpierw pojde do przelozonej, ktora mnie oklamala 3 tyg. temu mowiac, ze to zapewne bedzie policzone w poczet wizyt prenatalnych. A dupa!
W ogole wszystko mnie ostatnio przybija. Wczoraj mielismy na oddziale 33-dniowego dzidzisia jednej z naszych lekarek (swoja droga dopiero co poszla rodzic, a on juz ma miesiac!). Z ER zostal przyjety do szpitala. Z tego co pamietam to jakies problemy z oddychaniemNie lubie jak wspolpracownicy lub ich rodzina sa pacjentami. Dziwnie mi z nimi rozmawiac.
Jestem tak wkurzona, zla i przybita, ze nie jade dzisiaj do pracy. Mam ich wszystkich powyzej dziurek w nosie!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ciasto w lodówce, jutro tylko polewa i ozdobić. Wyskrobałam całą miskę z kremu czekoladowego
Już naszykowałam pulpeciki w sosie pieczarkowym na jutro, więc mam mniej roboty.
Na kolację naszykowałam już zapiekankę makaronową z warzywami, szynką i serem.
Zostało mi tylko umyć podłogę. I relaksować się
Mąż mi przepadł w pokoju synka. Muszę iść zobaczyć, co tam wyczynia
dorocia2324, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Ja ide sie zaraz wykapac, na male zakupy i goscie do nas przyjezdzaja. Bo chlopaki dzis ogladaja gale boksu. No i musze jeszcze szybko pranie powiesic.
A mnie o jego posładaniu ;P Tak to jest, jak suszarka nie stoi na widokudorocia2324 lubi tę wiadomość
-
derii84 wrote:Mój Mały właśnie,śpi a ja zajadam orzeszki ziemne,mąż poszedł do drugiego pokoju jakiś mecz oglądać,i w takich sytuacjach jest mi bardzo przykro,bo woli 23 debili na boisku oglądać jak spędzać czas ze mną....piłka nozna i inne dziedziny sportowe są dla mnie największą konkurencją
także Januszkowa,nie masz pojęcia,jak Ci zazdroszczę ;(
A mój ciągle wynajduje sobie jakieś prace remontowe i twierdzi, że lepiej teraz niż jak się brzuszkowy urodzi. W efekcie mam robotnego męża, który zapomina chwilami o żonie ... -
Wróciliśmy z mamą z zakupów
kupiłam sobie fajne krótkie botki
na zabudowanym koturnie ze złotymi suwakami
.. Bluzkę podkreślającą brzuszek i kardigan
.. Spodniczke czarną w białe kropeczki
i dla maluszka mojego spiworek z polarku i rampersa z kieszonką na smoczek
jestem mega zadowolona
Pia Gizela, Gosiak, megg, Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
wybaczcie,że się powtórzę, ale jestem załamana i bardzo proszę o linki które podawałyście na rożek za 13 zł. i kocyki Minky (?)
dzisiaj szukaliśmy ale rożki za 70 zł! A kocyki sam poliester;/ pomożecie?
miłego wieczorku