Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Jest nawet strój kąpielowy na 0-3 miesiące - jutro obiecuję foty
Ooo, to musi być mega wypasiony strój!Ja mam gdzieś majteczki, jak znajdę to wstawię zdjęcie
tak mnie śmieszą te małe "dorosle" ciuszki, że szok.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Dziś widziałam w tv, że ma być jakaś promolka w lidlu na pampersy
Co do rozdawania ubranek. Ja nie miałabym tyle śmiałości, żeby zapytać czy coś od kogoś dostanę. Każdy kupuje to za swoje pieniądze i myślę, że nawet jeśli dostałabym jakiś prezent, to jakiś sposób chciałabym się zrewanżować. Już myślę, co kupić tej koleżance, od której dostałam ubrania. Ale już się umówiłyśmy, że po mojej ciąży ja dołożę swoje ciążowe ubrania i przekażemy następnej ciężarówce.
A co do ubranek, to wolałabym dać komuś, kogo na to nie stać - np. jakiejś biedniejszej rodzinie albo do szpitala czy domu dziecka.
Jeśli ktoś dałby mi coś w prezencie, sam by się zaofiarował, to świetnie, ale sama w życiu bym nie zapytała!
Penelope, rozpoczęłaś 30 tydzień na lutówkach, teraz się reszta posypie)))
Penelope, Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Patrzę na z gazetki biedronki i tam nie widzę, żeby Lovela była taniej od czwartku, skąd wy to wiecie?
podaje link http://www.opiniodajnia.pl/gazetka-promocyjna/inspiracje-tygodniowe-i-domowe-sprzatanie-od-13-listopada/Lara 82 lubi tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:BIETKA:jesteście z wawy? Mój też jest dziś na tych obchodach i zapowiedział ze wroci około 1 w nocy ale mój pracuje w tych mniej lubianych sluzbach mundurowych a na 111tego listopada zawsze są jakieś rozboje
Tak, mieszkamy w Warszawie. Mój po defiladzie wraca do domu na szczęście, zazwyczaj jest około 16.
Lula dzięki za ulotkęja też nie mogłam jej wcześniej znaleźć
-
Gosiak wrote:O, Mistrzyni, cieszę się, że też będziesz używała wiaderka
Używałaś z synkiem? Jak wrażenia?
A co plamienia ubranek i śliniaków, to wczoraj u tych znajomych widzieliśmy jak zakładają córci takie całe śliniaczkowe ubranko - ponoć do kupienia w Ikei - to wygląda jak strój hutnika, ale dziecko się nie poplami
Tak i byłam bardzo zadowolonanie wiem co to znaczy kolka, bo Franek pięknie sobie sam nóżkami w wiaderku masował brzuszek i często przy tym gazy wypuszczał (ze dwa razy nawet kupkę zrobił). Był baaaardzo zadowolony, cieplutko, poziom wody do ramionek zapewniało ciepełko, jak go chwilę potrzymaliśmy to prawie zasypiał. Oto dowód:
http://iv.pl/images/73434575502495600209.jpg
tu akurat mąż nie trzyma go tak jak w instrukcji, ale Frankowi to nie przeszkadzało
Bietka, Sue, Gosiak, Penelope, Pia Gizela, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja kupie laktator, bo bede chciała wychodzić i odciągać pokarm, zeby P. mógł małego nakarmić. Jeszcze nie wiem czy elektryczny czy ręczny
Niektóre dziewczyny sobie napędzają tak laktacje, ale lepsze jest przestawianie dziecka, bo ten mały ssaczek najlepiej rozpędzi nam laktacje
Sloneczna, do kiedy jest ten rabat ważny z hm? Jaka kupilas tę kurtkę? Puchową czy parkę? Bo ja się zastanawiam, którą kupić
Sue ja mialam ten kupon 25% ZAPISZ SIE DO NEWSTSELLERA- I WTEDY WYSKAKUJE cI DATA - ALE MI jak druknelam pare dni temu to chyba wyznaczylo do 27 listopada.
kupilam ta czarna parke z futerkiem na kapturku. nie jest ona jakos bardzo ciepla- ale w zimie bede nakladac jeszcze polar pod to.
w tej pikowanej czarnej wygaldalam jakos smiesznie:) -
Dorocia ja za glukoze placilam niecale 5 zl i chyba tez sie jutro wybiore;)
a promocje z proszkami itd sa zawsze wypisane na promobaby.pl
http://promobaby.pl/
wczoraj widzialam lovele w rossmanie za 18,9 ( 1,8 kg)
ale w BIedronce nei widze zeby bylo wypisane na ofercie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 13:01
-
No właśnie mnie się ta pikowana podobała bardziej, ale Megg też pisała, że wygląda w niej na większą niż jest.
W środę pojadę i przymierzę. Póki co mieszczę się jeszcze w swój zimowy płaszcz, poza tym, mogę w nim poprzesuwać guziki i jeszcze na grudzień posłuży
Dziś może ogarnę te guziki, może kurtka nie będzie potrzebna