Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue, super ta koszulka!
kupiłabym taka tylko z napisem po angielsku.
Musze Wam się pochwalić ile rzeczy dziś zrobiłam. Normalnie mam tyle energii ze szok. Poodkurzalam całe mieszkanie, zmylam podłogi, zmieniłam pościel, drugie pranie się robi, zupa się gotuje, obiad tez juz wstawiony. Myślę czy by jeszcze nie napiec drozdzowek z serem.
Ja nie wiem co mi się stało, to chyba przez to słońce dostałam takiego powera w tyłku
A Wam jak mija dzień?Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
a to wiaderko dla dzieciaczka do kąpania to jakieś specjalne? można noworodki kąpać?
LadyDi ja też mam dużo energi wcześniej robiłam pranie śpiworków które kupiłam używane, potem na budowie z mężem. Troszkę pomogłam ogarnąć garaż i z desek wokół fundamentów by było gotowe jak przyjdą na dalsze etapy budowy. Jeszcze mam w planie dokończyć układanie ciuszków małego.
-
A my po pysznym obiadku teściowej odpoczywamy
w smyku dostępna jest taka ulotka książeczka z wyprawką dla dzidziusia, nie trzeba męczyć ręki by wszystko spisać, bo tam wszystko jest i odznacza się co się maulotka za darmo
Wczoraj przyszły mi paczuszki z allegro, jedna z tymi stanikami do karmienia, powiem Wam że za tą cenę to supera druga z rajstopami z gatty dla ciężarnych
A wczoraj zamówiłam jeszcze nożyczki tommee tippee, pojemnik na mleko, nakrętki i śliniak z babyonoGosiak, megg lubią tę wiadomość
-
troche odpoczelam, ale tez przebieralam ubranka, kupilam poszewki , koszulke do karminia, wieksze staniki i majty ciazowe:) duzo odwiedzin wiec tez sie zbytnio nie odpoczywa.
jutro sie wybieram na glukoze bo mam jeszcze wolne. ciekawe czy dam rade:)
a w ogole teraz od wczoraj jest w Rossmanie taka promocja na kosmetyki do makijazu - jak sie kupi jeden produkt to drugi gratis.
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale pędzicie! Doczytałam was, ale jestem tak padnięta, że nie mam siły odpisywać
W pracy u męża zrobiłam sobie drzemkę (powiem wam tam mi się śpi strasznie dobrze, na tej ich biurowej kanapie). Potem był długi spacer, wróciliśmy, zjedliśmy obiad a ja dalej śpiąca.
LadyDi podziwiam twoją pracowitość dzisiaj!
A co do wiaderka to też się zastanawiałam, ale jeszcze myślę nad wanienką wyprofilowaną. Jeszcze się zobaczy, co kupimy.
Ja powiedzmy, że mam zamiar odkurzyć i dalej tworzyć moją potencjalną bibliografię. O ile, że odkurzę to jest realne, to to drugie niekoniecznie.Gosiak lubi tę wiadomość
-
ja we wt mam wizyte wiec musze zrobic tak, by miec wynik na wizyte. a wole isc jutro bo potem mam wolne- jakbym sie zle czula..
kto pisal o tej loveli w Biedronce? skad wiadomo ze bedzie po 15zl? bo jak cos to bym kupilaw rossmanie poki jest promocja.
w tesco widze 5 kg za 43,99.
-
No Wy też macie aktywny dzień, bo Was na forum nie ma
My juz po obiadku, bułeczki rosną także będą na deser. Chyba jeszcze sobie ogarnę jedna komodę, a jutro będę prasowala ciuszki.
Ja chyba jednak postawie na ta mała wanienke z Ikei.
A słyszalyście o tym, że jak się kąpie niemowlaka to nie można dopuścić aby woda dostała się do uszu? Bo mama mi o tym mówiła i nie wiem czy to zabobon czy prawda. Mówiłam o tym koleżance która ma dziecko i się zaczęła śmiać, mówiła ze ona tego nie pilnowala. No i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nie, ale jej córeczka miała już 12 razy zapalenie ucha, ma dreny założone, a ma dopiero 2 latka. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? -
Hej dziewczyny
My właśnie po wizycie.
Mój chłopczyk ma się dobrzeNiestety jeszcze się nie odwrócił tak jak powinien.
I ze względu że jestem drobnej budowy nie wiadomo czy i tak nie będzie trzeba cesarki zrobić. A tak chciałam jej uniknąć. Ale jeszcze mam nadzieje ze uda mi się rodzić siłami natury.
Malutki ważny 1300 gramów .
słoneczna 85, Bietka, Sue, Gosiak, megg, Lara 82, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
-
LadyDi
Ja swoja dwojke dzieci mylam uwazajac na uszka bo moja mama mnie na to uczulila i poki co synek ktory ma 8 lat mial raz zapalenie ucha .Dmucham na zimne wiec ciezko powiedziec czy zabobon czy nie ja po kapieli zakladalam tez czapeczke na parenascie minut -
Lara 82 wrote:Laurka, foteliki Graco są też bardzo dobre, mają testy ADAC na wysokim poziomie, a kuzynka, która wróciła ze stanów właśnie taki tam kupiła z bazą, naprawdę wypasiony.
Kuzynka meza polecila mi wlasnie Graco i powiedziala, zeby koniecznie kupic fotelik z 3-punktowym pasem bezpieczenstwa.
W Internecie pisza, zeby nie kupowac fotelika bez uprzedniej proby zamontowania go we wlasnym samochodzie. Czy Wy tak zrobilyscie? Bo ja nie mam czasu na takie rzeczy, wszystko kupuje online08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Słoneczna, ja nie mogę dźwigać, więc tak jak kurier mi to postawi tak będzie stało, aż mąż z pracy wróci. Jak będzie się dało jakoś podejrzeć jak są wykonane szczebelki, czy nie ma zadziorow itd. to Ci napiszę
-
Atakasobiejedna wrote:Słoneczna, ja nie mogę dźwigać, więc tak jak kurier mi to postawi tak będzie stało, aż mąż z pracy wróci. Jak będzie się dało jakoś podejrzeć jak są wykonane szczebelki, czy nie ma zadziorow itd. to Ci napiszę
ok spokojnie, aby do 16 listopada