Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Nie odzywałam się bo mieliśmy z mężem gości, a ja spragniona rozmów więc cały czas z nimi gadałam
Kubuś trzeci dzień tak fajnie kopie, że cała buzia mi się śmiejeKasia_10.02, megg, Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno własnie ja tez u siebie zauważyłam i nie byłam pewna czy to to. Nie boli brzuch twardnieje -na może krócej niż minutę, Robi się bardziej czubaty. Generalnie nic nie czuję tylko lekki dyskomfort
Juz się martwiłam że tomoże znowu stawinie się macicy -
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie
Ja dzis bylam w kinie z mezem na Bogowie-naprawde dobry film
Dzis mialam chwilowy stres zobaczylam krew na bieliznie....a potem przypomnialam sobie ze sie golilam w kapieli i raczej to z tego ze sie zacielam.... juz sama sobie ciezko radze z depilacja
Ginekolog mi mowil ze te twardnienia miga byc przy zmianie pozycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:33
Kasia_10.02 lubi tę wiadomość
-
A to ja w 7 mscu
megg, gusiaa, juska19, niki640, cath, justta, Sue, kafabi, Gosiak, LadyDi, Lara 82, Patrycja20, laureczka25, asia888, Kasia_10.02, Bietka, Januszkowa, Pia Gizela, lula88, Penelope, Laurka, Asiaa1201, Aagnieszkaa, Angélique89, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
megg ja mam juz ten sam problem.Jutro ide do ginekologa więc poszłam sie ogolić a tu dupa nie widze dołu hehe.Musiałam wziąśc lusterko i niezle nakombinować,żeby sie ogolic
megg, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella84 wrote:A jak to jest z tym twardnieniem? W sensie on caly twardy nagle jest? I co sie wtedy czuje?
raczej cały sie robi twardy. Kilka razy zdarzyło mi sie że w jednym miejscu był twardy - myslała, że może maluch sie tak wypiął czy coś, ale pewności nie mam.
Co do odczuc to cięzko to opisać. Może troche jakby ciarki przechodziły czy dreszczyk.... -
nick nieaktualny