Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
truskawkax25 wrote:Hej dziewczyny
My właśnie po wizycie.
Mój chłopczyk ma się dobrzeNiestety jeszcze się nie odwrócił tak jak powinien.
I ze względu że jestem drobnej budowy nie wiadomo czy i tak nie będzie trzeba cesarki zrobić. A tak chciałam jej uniknąć. Ale jeszcze mam nadzieje ze uda mi się rodzić siłami natury.
Malutki ważny 1300 gramów .
Czyli pewnie tak jak u mnie położenie miednicowe? Hmm no właśnie ja wczoraj też dostałam propozycje cesarski aj
-
Laurka oczywiście ze ma na to czas i liczę na to że się odwróci:) Jak na razie na każdym usg ma tą samą pozycję. Martwię się bo im większy to pewnie będzie mu trudniej ale czytałam ze dużo dzieciaczków odwraca się w ostatnich tygodniach:)
Asiaa tak cały czas położenie miednicowe.
-
U mnie Brzuszkowy ułożony poprzecznie, ale żaden ginekolog nie zwrócił na to szczególnej uwagi, zawsze mówili, że na razie jest tak ułożony, ma dużo miejsca i jeszcze może się obracać ile chce
Maluszki nasze mają jeszcze czas na ułożenie główkowe.
Ja powoli męczę moją bibliografię, a mąż ogląda Piratów z Karaibów (ja też zerkam) i zajada się waflem z nutellą i marmoladą, do tego ma jogurt pitny, serek homogenizowany i wodę z sokiem. Oh te ciążowe zachcianki
A ja popijam ciepłą herbatkę.Gosiak, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Kasia, Miło że dotarłaś. Dziś w miarę tu tu spokojnie ale w pracującym tygodnia to ciężko nadrobić, tyle tu naprodukowane.
ale fajnie jest.
Kasia_10.02 wrote:dołączam - Kasia Ś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:46
Kasia_10.02 lubi tę wiadomość
-
Witam Wszystkie Lutowe Kobitki
Cieszę się, że trafiłam na to forum, myślę że dużo ciekawych rzeczy się dowiem i tak z Wami szybciutko zleci czas do Lutego
PozdrawiamJanuszkowa, Kasia_10.02, megg, Sue, Lara 82, Penelope, derii84, Angélique89 lubią tę wiadomość