Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:my dzis bylismy w smyku duzym i ogladlaam wozki. rozmawialismy o wozkach Jedo, Bebetto luca i baby design i sprzedawca polecal Jedo bo jest caly polski i na niego nie ma praktycznie rekalmacji.
pojezdzilam po sklepie.
mowil ze fogteliki cybex sa dobre- bo w testach Adac wypadaja jak maxi cosi a nawet lepiej a sa tansze.
zastanowie sie nad tym poki czas.
no i kupillam czapeczke Bambi:)
a te kupony 20 zl przy zakpuach 50zl to jakas date maja waznoosci?
szkoda zenie mam karty visa i nie moge skorzystac....
chcialam zamowic rozek Olo ale wiecej za przesylke niz za rozek wiec pewnei od kogos kto ma wiecej rzeczy zeby bylo z 1 przesylka.
Do 28go listopada można wykorzystać
Też ubolewam bo mam mastercardsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
heja:)
powiedzcie mi dlaczego ja majac karte visa z ing, nie moge zaplacic na allegro nią
ehh...anulowało transakcje i nie wiem o co chodzi;/
moze dlatego że moja karta a konto męża na allegro?
czy któraś z Was wie? pomozecie?
w piatek mam wizyte, wydaje mi sie ze Mały sie obrócił, bo kopniaki czuje pod prawyn żebrem, a czkawke Małego czułam na dole koło pipki
ja tez mam babydream oliwke i jeszcze olejek z łopianu i ziół.
Wczesniej tez smarowałam kokosem- polecam -
Jutro w moim mieście w biga jest dostawa ciuszków dziecięcych na wycenie - więc jadę już na samą 9tą, żeby kupić nie przebrane
No i jutro też jest ta pościel w biedronce za 35zł - tak więc skuszę się chyba, zawsze się przyda
Potem idę do pasmanterii po tiul i będę robić pompony
Fajny dzień się zapowiadaGosiak, słoneczna 85, Penelope lubią tę wiadomość
-
czyli jak podwedze karte meza mego to moze sie uda?
uu.... to sie bedzie działo
oby sie udało
a kupowałyscie Lovele z Biedronki, duza promocja jest
Biga- super, kupiam tam kilka rzeczy... mozna trafic na super odzież dla dzieci, ceny nieduze;) a czasem nawet nowe;)Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Groszek ja już właśnie pisałam wcześniej, że W biga Kupiłam dwa nowe kocyki dwustronne piękne po 10zł
Dziewczyny mąż mi sprawił prezent, bo mu narzekałam, że mam problemy z snem i kupił mi poduszkę ciążową. No i..
.. bardzo ją polubiłNie ma co
Ale nic dziwnego jest mega wygodna
http://www.iv.pl/images/99430553413764747771.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 18:50
dorocia2324, megg, Sue, Penelope, kasia_1988, Groszek, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Hej:) u nas aktywny weekend a teraz leze z mega z gaga już mam dosyc:/ niewiem jak sobie z nią radzić nic nie pomaga..
Jutro też wybiorę się do biedronki zobaczyć tę posciele i kocyki...
A do tego mam zamiar wypisać czego mi brakuje.. -
Gosia fajny ten materac lateksowy, to niedaleko ode mnie więc może się tam kiedyś wybiorę.
Elektr. nianię musimy kupić, mieszkamy w 200 m2 więc nie wyobrażam sobie inaczej.
Widziałam dzisiaj kobietę w zaawansowanej ciąży z papierosem, miała o wiele większy brzuch ode mnie. Poczułam się bardzo zbulwersowana. Jak można coś takiego robić, ja nawet łososia wędzonego nie zjem, kawa od wielkich okazji, a taka jedna... pali...Brak słów.
Byliśmy w Smyku, mamy fotelikZdecydowaliśmy się na CYBEX ATON taki jak na tej aukcji-
http://allegro.pl/fotelik-cybex-aton-0-13-kg-wysylka-gratis-i4740912487.html
Kolor turkusowy, był na promocji 330 zł.
A tutaj zdj. zrobione przeze mnie
http://www.iv.pl/images/28131717087547715229.jpg
W IKEA komoda i szafa wybrane, było tyle ludzi, że mąż stwierdził, że przyjedzie po to w tyg. swoim większym samochodem, żebym się już nie męczyła dzisiaj w kolejkach.megg, Gosiak, Penelope, kasia_1988, MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82 lubią tę wiadomość