Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U Was też tak ciemno? Chyba cały dzień będę musiała światło mieć włączone
Co do suszarek to ja dalej jestem napalona na elektryczną, cały czas czytam, porównuje, M ma mnie juz dosyć, bo co chwile podsuwam mu coś do przeczytania
Jak kochany zus mi w końcu wypłaci pieniądze to chyba kupię
Byłam w Biedronce, kupiłam ten box pieluch, ale szczerze to wkurza mnie ten sklep, bo te promocje są co chwile w innym miejscu i trzeba mieć oczy naokoło głowy żeby je znaleźćA w Lidlu zawsze są w tym samym miejscu i komu to przeszkadza... W ogóle to pełno ludzi w sklepach, u Was też? Co ci ludzie kupują, na święta już?
Aha i w Biedronce jest rabat 30% na wszystkie ciastka i wafelki, ludzie się rzucająWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:02
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bella84 wrote:
ja na poczatku mialam 50 mm potem na zmiane raz 46 raz 47 raz 48 generalnie tak w tych granicach sie trzyma wiec superowo
bella84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiak, mnie też ostatnio naszło na naleśniki i robiłam z dżemem aroniowym i musem truskawkowym od mamy
Dziś u mnie spaghetti, chociaż się zastanawiam, bo P. nie ma, jutro będzie dopiero, więc myślę czy dziś nie zjeść jakiejś sałatki albo żurku, a spaghetii pichcić jutro
To są dylematy
Angelciu, współczujęJa raz oparzyłam przedramię żelazkiem, przed wyjściem na wesele. Pięknie potem wyglądałam
Uważaj!!