Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc wszytskim
ja pisałam o tym proszku do dezynfekcji clovin II septon.
No mi lekarze mówili że moja płodnośc slabo wygląda, diagnozowali pcos a jeszcze jak którys sie dowiedział że przez 6 lat brałam anty to się załamał - powiedział że szału nie ma. Więc ja tez się załamałam bo nastawiłam się na długa walkę. A udało się w 3 cyklu po odstawieniu tabletek za pierwszym razem. Nie wytrzymałam żeby poczekac do 6 cyklu. Także byłam w szoku.Jeszcze pamietam byłam u gina jakos po owulacji i powiedział że nie mam sobie robic żadnych nadziei w tym cyklu a tu proszę. Oby tylko teraz zdrowe sie urodziło - nie wazne juz kiedy - tylko zdrowe
bo cały czas jakies schizy łapię
-
nick nieaktualny
-
Ja mam baby comp i planuje go używać po porodzie jak już dojdę do siebie, no a wcześniej to pewnie gumki. Chociaż nie chcemy długo czekać z drugim potomkiem, ale wypadałoby dać organizmowi odpocząć
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Ja mam baby comp i planuje go używać po porodzie jak już dojdę do siebie, no a wcześniej to pewnie gumki. Chociaż nie chcemy długo czekać z drugim potomkiem, ale wypadałoby dać organizmowi odpocząć
Penelope lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Mamy tu kilka dziewczyn na lutówkach, które chcą zacząć starania w grudniu 2015 - może dołączysz?
Jasne, jak będzie tak daleko to na pewno Was znajdęZobaczymy jaki teraz egzemplarz nam się trafi, czy się nam nie odechce
Gosiak lubi tę wiadomość
-
No dobra melduje sie po wizycie, z dzidzia wszystko ok szyjka ma 48 mm bez cech skracania i zgladzania, sama ciaza przebiega w ocenie lekarza perfekcyjnie, kazal odstawic antybiotyk z uwagi na biegunki bo to grozi problemami z jelitami powaznymi... Dzisiaj do konca dnia jetem na plynach, wieczorem moge zjesc suchara
i kazal do dermatochirurga ktory mi natnie kaszaka i odsaczy go z ropnia bo samo tak wszystko to nie wyplynie... W znieczuleniu miejscowym niby bezpieczne...
megg, Atakasobiejedna, cath, Gosiak, słoneczna 85, Januszkowa, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Proszę bardzo obiecane zdjecia furki naszej córki (szczególnie dla Katiś, bo się doczekać nie może)
Powiem wam że się zakochałam w tym wózku naprawdę już wszystko sprawdzone s spacerówka po wyciągnięciu tej mniejszej wkładki jest naprawdę duża
i wszystko się tak łatwo reguluje
Tutaj wersja spacerowaa na drugim zdjęciu maksymalnie obniżona
NA leżąco
W zestawie dostaliśmy ochraniacze na koła, moskitiere, folie przeciwdeszczową, odblask bebetto i taki uchwyt na kubek/butelke. Mój mąz jak zobaczył ten uchwyt stwierdził jak dobrze że o tatusiach pomyśleli na piwko dali uchwytKatiś, juska19, słoneczna 85, bella84, Sue, Januszkowa, megg, Penelope, Lara 82, LadyMK, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
ja na poczatku mialam 50 mm potem na zmiane raz 46 raz 47 raz 48 generalnie tak w tych granicach sie trzyma wiec superowo
Cath super wozek widze ze odwaznie podeszlas do koloru podobnie jak ja:p taki szary to tez sie brudzic troszke bedzie :pcath lubi tę wiadomość
-
Bella stwierdziłam że każdy kolor będzie się brudzić tylko na jednym będzie mniej widać na drugim bardziej
A że wg chcieliśmy jeszcze kremowy ale stwierdziliśmy ze przy naszych brudasach psach to wg nie sprawdzi się więc taki szary wzieliśmy
Materiał jest łatwo wyczyścić
-
Hej
U nas też udało się w 6 miesiącu starań, wcześniej zaczęłam robić badania. Miałam wysoki poziom 17-hydroprogesteronu, podwyższony 3-krotnie. Moja gin.-endo. mówiła, że będzie ciężko, zleciła badania za 400 zł i zanim ich wyniki do mnie dotarły zobaczyłam dwie najpiękniejsze różowe kreski na teście
Cath piękna fura dla Konstancji !!!
cath, Katiś lubią tę wiadomość
-
Ja mam pytanie z innej beczki. Powiedzcie mi dlaczego jak klikam w wykres dziecka ( tam jest jego długość, waga obwód główki-brzuszka ect) To wszystkie tabelki są przedstawione jako wsólne z trzech trymestrów czyli od 7 tyg do 40, a tabelka z CRL ( długośc od główki do dupki) jest tylko do 14 tyg i nie umiem dalej przejechać?
Dodam, że jak nacisnę na tą strzałkę z boku po prawej to przechodzi w drugą zakładkę.
Pola
Hania -
cath wozek piekny, juz nie moge sie doczekac az zamowie swoj, taki sam tylko ten kolor 230, ale tez biała rama
a ja robie pranie od 3 dni i duuuuzo tego, potem prasowac bede musila chyba z tydzien
a propo do ilu mc trzeba prasowac wszystko dziecku? myslicie ze suszarka w pralce tez wyniszczy te zarazki?
oto 1 partia:)
ps. polecam taka suszarke teraz chyba promocja jest w inter marche, ja kupilam w biedronceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:42
cath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana i my
Niestety nie wyspana i zmęczona, zatkany nos dalej męczy przez co noc była ciężka i do tego doszedł ból gardła i kaszel, ech
Teściowa jak tylko usłyszała, że chora jestem pospieszyła na ratunek z sokiem z bzu przywiozła czosnek i kazała pić z mlekiem, oszalała -
aha pochwale sie co upolowalam w lumpexie za 5 zł (dosc duzy jest)
i ja czekam na śnieg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:45
cath, Karolajla, słoneczna 85, LadyDi, Atakasobiejedna, juska19, Penelope, Lara 82, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny my po wizycie mały waży 1234g. Troszkę dużo. Termin może się przesunąć na 30.01. Zdrówko dobrze, moje wyniki też także bardzo się cieszę. A to foteczki naszego skarbka którego twarzyczkę dopiero teraz ujrzeliśmy
http://www.iv.pl/images/67907103359398468973_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/79259812797027073617_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:47
megg, Francuska25, Bietka, Sue, słoneczna 85, kasia_1988, LadyDi, Patrycja20, Atakasobiejedna, juska19, sebza, Gosiak, dorocia2324, bella84, Lara 82, Januszkowa, Asiaa1201, Laurka, asia888 lubią tę wiadomość
-
Katiś ja nie ogarniam belly więc się n ie wypowiem
megg Oj wózek jest cudownynaprawdę A też na samym początku myśleliśmy o kolorze 230 ale padło na ten jaśniejszy 195
megg wex mi tez takiego upoluj jak będzieCudo bałwan
Karolajla ale masz dobrze!! Też bym chciała aby moje teściowa była taka wspaniałamegg lubi tę wiadomość