Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiaSzw ja tam nie płaczę z tego powodu, mam spokoj.. DUZO SPOKOJU! Co do grzybów, hmm.. mogłas krzyczeć wcześniej o nich, noo..
Ja mam 6.12
A teraz leżę sobie i piję Łaciate 3,8%, kapusta i grzyby się ogarniają na robienie uszek i pierogów..
W ogóle to śmieszna prawda:
http://bezuzyteczna.pl/jesli-kupisz-na-wyprzedazy-192619Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:29
AsiaSzw, Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Jeny dziewczyny ja nie wiem ale moj gin zawsze jak robi mi usg to wszystko sprawdza, nie musialam isc nigdzie indziej. Ja mam wizyte 5.12
Być może Twój gin ma takie certyfikaty i miałaś to wszystko sprawdzane. -
Ja trzecie mam dopiero 15.12
Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć co tam u mojego Królewicza
Przyszła moja sukienka, cofam to co mówiłam! Zamówię coś z tej firmy na pewno! Sukienka jest piękna, świetnie uszyta i idealna na teraz! Przede wszystkim tak maskuje brzuszek, że jak będę w 8-9 miesiącu to będę wyglądać i tak jak szczypiorek
Trochę jest długa, pewnie po ciąży ją skrócę (teraz nie ma sensu, bo podniesie się na brzuchu).
Zjadłam właśnie spaghetti, muszę przyznać, że robię je po mistrzowsku!Gosiak, Januszkowa, AsiaSzw, megg lubią tę wiadomość
-
Sue zrobiłaś mi ochotę na spaghetti, ale zrobię dopiero w przyszłym tyg. bo do końca tego tyg. menu już zaplanowane
Tzn. kupione produkty na inne dania.
Nie lubię chodzić codziennie do sklepu, robię je 2, góra 3 razy w tyg.
W niedziele goszczę u siebie "kochanych" teściów z okazji imienin mojego męża. Dzisiaj Janusza
Jutro czeka mnie dużo roboty. Robię sernik, szarlotkę, sałatkę gyros z kurczakiem, galaretki na zimno, śledzie, kupie jakieś wędliny, salami itd. Na więcej pomysłu i siły nie mam. Przychodzą na 16-stą więc ciepłe danie odpuszczam.
No i sprzątanie.
A teraz czekam na mojego męża, który wróci dzisiaj do domu z komodą i szafą dla naszej NatusiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:04
Gosiak, Penelope, Sue, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wpadać do mnie na pierogi & uszka. 3g kapusty, 2 kg pieczarek + trochę grzybów... + ciasto może z 2kg mąki.. Chyba będzie tego sporo, nie?
Januszkowa wszystkiego najlepszego dla Twojego Mężaa wizyty "ukochanych teściów" nie zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:03
Sue, Gosiak, Januszkowa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Bella, ja mam wszystkie body body z nexta i i wszystko na długi rękaw na zimę, pajace mam z nexta też wszystkie i normalne kupuję, nie mam żadnego welurowego I nie będę kupowała.bella84 wrote:Dziewczyny ile planujecie miec body z dlugim rekawkiem, z krotkim? O ile wogole na zime, pajacykow cienkich, pakacykow grubych, spioszkow? Bo przegladam ten next i mysle by zlozyc zamowionko tylko nie wiem wlasnie ile, wiec ze "cos". Z 56 rozmiaru by sie przydalo a tak to reszta z 62
-
hejka!
My po wizycie!
Ja chyba pierwsza miałam to USG III trymestru
Ze Stasiem wszystko dobrze, chłopak ma 1424 g ! Przepływy w normie, właściwe wszystko książkowoserducho bije jak dzwon, widziałam piękne 4 przegrody. Ułożony jest główkowo i skubany jest na tyle nisko, że gin musiała na prawdę się namęczyć żeby wszystko sprawdzić
Ze mną też wszystko ok, żelazo idzie w górę, ale mam od teraz przyjmować wit B12. pessar trzyma jak powinien. Dostałam pozwolenie na rozciąganie się na piłce do
ćwiczeń, więc chyba trzeba zakupić
Właśnie zrobiłam ciastka ze smalcem, ciekawe jakie wyjdą, bo przepis sama przerobiłam ;p o tym smalcu nie powiem mężowi bo ich nie spróbuje ;p
Angelcia Ty dla wojska robisz te uszka?Ja też mam grzybki suszone w domu, ale ostatnio część musiałam wywalić bo mole mi się w nich zadomowiły
Mówicie o tych koszulach na bazarku. Z ciekawości sama się wybiorę i zobaczę co u mnie na targu oferująJa też mam szlafrok ciepły polarowy, ale coś lekkiego będę musiała dokupić
Co do ilości ubranek to ja mam w setkach;) aż w komodzie mi się nie mieszczą ;p Tyle, że ja mam tak do rozmiaru 74. Wszystko dostałam, nic nie zdążyłam kupićPenelope, Gosiak, Januszkowa, Lara 82, ash, Sue, słoneczna 85, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
No ja mam III prenatalne na 17.12
wiem, że Pia Gizela też tak ma
i my chyba pojedziemy na nie jednak
Sue okłamałam Cię patrzę dziś na te nasze zdjęcia dzidzi i tam w rogu napisane 4D real time więc chyba te zdjęcia mamy w 4D. Ja to się w tym nie łapięSue, megg lubią tę wiadomość
-
Bietka, cieszę się że wszystko pięknie
Co Co do ubranek to farciara jestes.
Dziś wyszłam pierwszy raz od 10 dni, mąż mnie do Tesco zawiózł bo dalej nie mogę jeździć. Cieszyłam się jak szczerbaty na suchary a wystroiłam jak do teatru haha
Właśnie robie łososia w piekarniku z jajkiem do tego fasolka szparagowa i brokul.
Okazało się że mam anemię, kupiłam sok z buraków, buraki w zalewie, buraki obgotowane na zupę i buraki będą codziennie terazJanuszkowa, Lara 82, Sue, Laurka, Bietka lubią tę wiadomość
-
Penelope to tak jak u mnie. Też kupiłam sok z buraków, naturalny 5 litrów, obgotowane buraki w Lidlu i robię z nich carpaccio
dużo buraków w diecie teraz, ale jak trzeba to trzeba.
Zmęczyłam się dziśGulasz się dusi, zupa gotowa, więc leżę na kanapie i zabieram się za skończenie książki.
Penelope lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Bietka, cieszę się że wszystko pięknie
Co Co do ubranek to farciara jestes.
Dziś wyszłam pierwszy raz od 10 dni, mąż mnie do Tesco zawiózł bo dalej nie mogę jeździć. Cieszyłam się jak szczerbaty na suchary a wystroiłam jak do teatru haha
Właśnie robie łososia w piekarniku z jajkiem do tego fasolka szparagowa i brokul.
Okazało się że mam anemię, kupiłam sok z buraków, buraki w zalewie, buraki obgotowane na zupę i buraki będą codziennie terazjeszcze dużo wit C do tego jedz
Penelope lubi tę wiadomość