Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a to bodziaki tez nowe, ktore dostalam od pacjenta:)
reszte wam pokaze jak popiore bo mam popakowane w szafie.
tez z lumpka i po bratanku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:41
Penelope, Lara 82, Laurka, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
Lara, Kupiłam świeże soki pomarańczowe będę magnez popijać jak radzą.
SŁONECZNA, super rzeczy. Bodziaki od pacjenta świetneLara 82 wrote:Penelope z tymi burakami uważaj bo możesz na 2 do WC zacząć za często chodzićjeszcze dużo wit C do tego jedz
słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A do mnie napisała koleżanka, że ma dla mnie ubranka po jej synku w rozmiarze 56:) wiec już z 56 nic nie kupuje:) mamy jeszcze 2 reklamówki ubranek po bratanki P. więc narazie nic nie kupuję, bo muszę przejrzeć co tam jest
My dziś dzien kanapowy z P. Po 19 sobie poćwiczę troszkę
Bietka, super, że wszystko dobrze. No i już pokaźny chłopak!! A piłkę polecam, ja co drugi dzien sobie ćwiczę, zbawienie dla pleców!!
Pępek mi sie rozciąga i powoli zaczyna byc wystający
Słoneczna, śliczne ciuszki!! Też mam te skarpeteczki z hm:)słoneczna 85, Bietka lubią tę wiadomość
-
Ps. Nie wiem jak duży mam niedobór bo mi nie powiedziała lekarka, moje pytanie, ile takiego soku dziennie wypijać? Szklankę? Magnez biorę tak jak w ulotce bo też mi nie przepisala żadnego wiec sama kupiłam i biorę od od wczoraj, sama dozuje tak jak w ulotce. Ale nie chcę przesadzić, czy w ogóle można przesadzić z magnezem? Ile tego soku pić?
-
To ja chyba tez tak kupie ze po 3 sztuki 56 body krotki/ dlugi i 3 pajace
a reszte 62
i glownie z next zamierzam:) juz powybieralam sobie wiekszosc, ogolnie calosc tania nie bedzie ale w hm czy innym zabulilabym tyle samo
Angelcia szacun, ja uwielbiam nalesniki pierogi i makarony, ale pierogi niestety kupuje gotowe lub jem w restauracji :p
Duuuuzo roboty z tym jest, ale jak Ty tak lubisz robic to mozesz mi w paczce wyslac na swieta, na bank sie nie zmarnuje
-
No soku to myślę pije się tyle ile się chce.
Magnez to zobacz tu na tej stronie:
http://www.witaminy.org.pl/magnez/
Chociaż musimy pamiętać, że jeśli np. tabletka ma czegoś 100mg to nigdy nam się tyle nie wchłonie, także ciężko przedawkowaćPenelope lubi tę wiadomość
-
Asiu ja sie dzis caly dzien relaksuje. Jednyne co to bylam na chwile w ikea i zrobic zakupy i odkad do domu weszlam to raczej w lozeczku
Oszczedzaj sie!!
Dziewczyny ja przeciez mialam takie problemy ze stawianiem sie brzucha ze wlasciwie chodzic nie moglam, sprawe zalatwila luteina i konska dawka magnezu. Od 2 tygodni nic mi nie jest, nic mnie nie boli, nic nie ciagnie jak reka odjął no i maly super sie rusza bo jak twardy i spiety brzuch mialam to prawie wogole go nie czułam.