Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie jak pójdziesz do galerii to jest cenowa masakra, a na takich targach, czy tak jak u nas w Częstochowie na takim zadaszonym ryneczku na Wałach czy w Jagiellończykach można super rzeczy dostać, polskich firm dobrej jakości i w dobrych cenach
A Ty jak mieszkasz w Katowicach to może zgarnij męża i jedźcie na Załęże na szaber platz chyba to nadal jest tam coś Angelcia wspominała, tak jest naprawdę dużo fajnych rzeczy. Moja ciocia z Katowic nie raz coś tam właśnie kupuje -
No ja 56 mam zamiar mieć tylko 3 komplety ubranek do szpitala, a resztę tylko 62. Body ja chcę tylko kopertowe z długim rękawem i do tego śpioszki. A takie z krótkim rękawem body kopertowe to do pajacyków muszę dopasować bo mi dziewczyny mówiły, że pajacyki są super ale mają duże wycięcie pod szyją, to warto takie body pod spód.
Ale też trzeba patrzeć aby nie przegrzać dziecka
Co do pełnych ilości ciężko mi powiedzieć ile będę miała bo jeszcze nie wiem ile dostanę. Wiem że muszę troszkę mieć bo u mnie troszkę problem z suszeniem wieć lepiej więcej niż mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:39
bella84 lubi tę wiadomość
-
Z tym Załężem to dobry pomysł! Chociaż ja tam zazwyczaj wybieram się po sukienki na jakieś większe wyjścia i koszule dla męża
Mnie się też wydaje, że na targach można też coś fajnego znaleźć i tak jak mamy doświadczenie na piżamkach, zawsze klika złotych taniej
-
AsiaSzw, ale sobie zafundowałaś super frajdę
Ja gotuję gulaszową z wołowinki właśnie. I nudne schabowe, ale w niedzielę może się zabiorę za żeberka w śliwkach, bo są przepyszne - dostałam od mamy ostatnio razem z przepisem.AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCath no właśnie, nie chciałam się sugerować swoim przykładem, ale Sue ma racje. Moje dziecko też miało niby wadę serca, 2 badania i. co? Klopsik, nie ma nic.
Poza tym jesteś już w miare bezpiecznym terminie, już jedną nogą jesteś w 8 miesiącu. Będzie dobrze, Konstancja pewnie urządza sobie podśmiechujki z mamuśki!
Bella moja lista miała takie założenia:
-body z długim 3x56, 3x62
-body z krótkim 3x56, 3x62
-pajac bawełna/cienki welurek 2x56, 4x62
-pajac "misiu" 1-2x62
-pół śpiochy 2x56, 2x62
-dresiki 2x62
A w rzeczywistości, kochana...i tak kupisz o 10x więcej
Gosiak, AsiaSzw, Sue, bella84 lubią tę wiadomość
-
Katiś proszzzz
http://pl.nextdirect.com/pl/shop/Gender-Newborn_Boys-Gender-Unisex-ProductAffiliation-Newborn/Category-Sleepsuits
Gosiak super było. Jestem taka rozleniwiona, że szok dobrze że obiad mam na dzis. Robie na jutro żurekmniam
Gosiak, Katiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajęło mi to 7 minut
polecam, jutro mam gości i wykorzystam na stół, kielichy od wina stawiam do góry nogami w środek kieliszka wrzucę różowego gozdzika, a na stopce kielicha postawie taki oto podgrzewacz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:11
Lara 82, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny