Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath trzymam baaardzo mocno za Was kciuki. Bedzie dobrze bo musi byc dobrze. Niech wszystko dobrze sprawdza. Wiem, ze najgorsze jest czekanie i niewiedza ale najwazniejsze, ze jestes pod stala opieka. Trzymajcie sie!!
cath lubi tę wiadomość
-
Magnez bralam 3 razy dziennie. Potasu nie bo nawet badan nie mialam robionych z poziomem potasu.
Ale jest moja położna ze szkoły rodzenia Alina ona mnie uspokoiła i przychodzi do mnie i sobie bekę kreciwiec humor mamy troszke lepszy
Sue, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Cath, weź też pod uwagę, że lekarze mogą się mylić!
Angelci powiedzieli, że mała ma arytmię, a przecież okazało się, że wszystko jest ok. Może rzeczywiście nasza biegaczka Konstancja gdzieś uciekła na ktg i stąd takie wyniki?
Wierzę, że się stresujesz i martwisz, ale postaraj się być spokojna - dla Konstancji. Ona też będzie spokojniejsza :*
Witam się z Wami w południe ze śniadaniem - nie spałam do 4, bo mój syn po prostu szalał! Tak mnie kopał, że aż bolało.
-
Cath co ja czytam. Jejku dobrze ze pojechalas. Mialas czuja. A teraz badz do rej mysli. Wszystko bedzie dobrze.
Ja po zabiegach juzczuje sie teraz " taka zadbana " mega. Polecam wam zrelaksowac sie u kosmetyczki.
Ikea zaliczona bo jedziemy jutro na parapetowe. Teraz odstawilam auto mojemu ukochanemu na warsztat i czekam az wroci z miast i odda mi swoje auto abym mogla wrocic do domu. Dziewczyny co proponujecie na obiad na weekend. Dzis mam sphagetti ale chetnie ugotuje cos na jutro i niedziele aby w weekend nie stac w garach. -
Cath mam nadzieję, że zrobią wszystkie potrzebne badania szybko i powiedzą co dalej, i że szybko wrócicie do domu!
Ja wróciłam z targu i przy okazji spacerku. Kupiłam pierwszą koszulę do karmienia, tak na wszelki W, bo ja nie posiadam żadnej w domu koszuli, same piżamy. A że od kilku dni ten brzuch tak trwardnieje, to się ubezpieczam.
O taką kupiłam http://allegro.pl/cudna-tunika-koszula-damska-ciaza-szara-kotki-l-i4803784736.html
DO tego wędlinki i chlebek. Skusiłam się przy okazji na pączusiaI już go zjadłam z Norką na spółę
-
Cath kochana ja myślę, że jest tak jak pisała Sebza, że Konstancja po prostu uciekła od KTG. No chyba, że Ci robili echo serca płodu, choć do tego potrzebny specjalnie wykwalifikowany lekarz. A nasze dzieciaczki mają jeszcze dużo miejsca. Wczoraj mi gin pokazywała gdzie mam jeszcze miejsca w brzuchu, a które będą na koniec wypełnione dzidzią i naprawdę one mają gdzie uciec.
Trzymaj się my trzymamy kciuki musi być OK.
Widziałaś jak nastraszyli Angelcię, a wyszło OK.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:19
-
Pia Gizela wrote:Dziewczyny a która kupiła taki fajny szary szlafrok na zamek? Bo chciałam się dowiedzieć o firmę.
Ja kupiłam polska firm Dobranocka "DN" dokładnie taki fason tylko kremowy,
zapłaciłam 94 zł. Tylko ja u nas na ryneczku w sklepie z bielizną. Jest naprawdę fajny bardzo dobrej jakości taki mięciutki. I on jak zasunę to się naciąga bez problemu także jak w przyszłym roku nie będę miała brzucha to też będzie super pasował
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja też mam puchaty w domu, ale w szpitalach jest strasznie ciepło. Jak byłam w zeszłym roku w grudniu 2 dni to myślałam, że uschnę, więc chciałam cienki, ale wolałam zainwestować aby nie był jednorazowy
No i z tej firmy mam też jedną koszulę nocną i też jestem zadowolona, nie są to najtańsze rzeczy ale naprawdę dobrej jakości -
Lara dzięki! Ja swoją też kupiłam dyszkę taniej a gdzie jeszcze przesyłka. Jeszcze będę polować, ale jakoś nic nie było więcej ciekawego. Wolałabym ciemną koszulę. W każdym bądź razie pogadałam z kobitką na targu i powiedziała, że coś jeszcze przywiezie. No i powiedziała, że po mikołajkach zawsze większy wybór ma, bo ludzie kupują piżamki, szlafroki, koszule pod choinkę.
-
Dziewczyny ile planujecie miec body z dlugim rekawkiem, z krotkim? O ile wogole na zime, pajacykow cienkich, pakacykow grubych, spioszkow? Bo przegladam ten next i mysle by zlozyc zamowionko tylko nie wiem wlasnie ile, wiec ze "cos". Z 56 rozmiaru by sie przydalo a tak to reszta z 62