Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki Gosiak dodaje je do zamowienia
ponoc szczegolnie w 3 trymestrze trzeba przyjmowac, wiec zwiekszam dawke bo w moich witaminach mam 200mg
dziewczyny a jakie zele do higieny intymnej/mydla po porodzie bedziecei stosowac?
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ja chyba zostane przy moim lactacyd wersja niebieska a podraznienia i uplawy, szczegolnie dla koniet w ciazy miesiaczkujacych itd itp
ale ja rodze przez cc :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 20:33
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Gosiak a z witamin dla kobiet w ciazy bierzesz tylko teraz OmegaMed Pregna DHA czy cos jeszcze? bo sie zastanawiam czy to zastepuje czy jest dodatkowo
ja biore narazie pregna plus
megg lubi tę wiadomość
-
Jeszcze wczoraj pisałam o praniu, a dzisiaj co- zepsuła mi się pralka
Mąż mówi, że naprawi, ale nie wiem czy się uda. Pralka Boscha z reklamy ładnie się do mnie uśmiechała, coś mi się wydaje, że niedługo zamieszka w mojej łazience.
Odprawiłam imieniny męża, mam spokój na rokWszystko wszystkim smakowało, przynajmniej tak mówili. Teściowa oczywiście nie byłaby sobą gdyby nie powiedziała na "dzień dobry"- Asia utyła
Mam to gdzieś! Wcale nie czuję się gruba. Moja babcia od razu wstawiła się za mną, że mam tylko brzuszek, a z tyłu nikt by mnie poznał
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Dobry...
Melduje ze zyje i mam sie juz coraz lepiej...
Doszly mnie sluchy ze u Cath nieciekawie trzymaj sie kochana i jesli czujesz ze Ci lekarze cos kreca to zalatwiaj sobie wizyte u specjalisty trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie dobrze...
Niestety nie nadrobie wszystkiego i sie do tego nie odniose ale pewnie juz tematy zostaly przewalkowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 22:59
sebza lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mnie dziwi taka uszczypliwość, bo szczerze co ją to obchodzi to nie jej ciało ! JA bym chyba odpowiedziała tak jak Sue
Właśnie dziewczyny powiedzcie mi jeszcze ile proszku kupujecie, chodzi o kg, bo ja chciałam po 3 kg koloru i bieli ale mąż mówi, ze dużo tego. Jak myślicie ?Januszkowa lubi tę wiadomość