Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale co to da? Rabanu już narobiła ta laska za mną. Panie na recepcji niczemu winne, totalnie nie miały na to wpływu, lekarka już wyszła i generalnie raczej by się nie przejęła. Rabanem bym nic nie wskórała, tylko zdenerwowała siebie i Janeczkę. Ja tam jestem raczej oazą spokoju
-
Gosiak, ja też pewnie bym się wkurzyła, ale nie robiłabym rabanu. Staram się nie denerwować rzeczami, na które nie mam wpływu. Ty nie miałaś wpływu na to, że Pani dr będzie musiała wyjść, więc po co szargać nerwy swoje i stresować Janeczkę
My idziemy do kina w końcu, się zbieraliśmy od miesiącaGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna - ja nigdy nie wiedziałam co to hemoroidy... do momentu rodzenia sn, w trakcie parcia mi wyszły (a wiem, bo miałam takie uczucie jakbym 2 zrobiła). Sorry za dosadność
i teraz od czasu do czasu mnie męczą, w ciąży trochę bardziej, ale jak biorę Posterisan to jest znacznie lepiej.
Gosiak - a jak Ty tego oleju używasz na hemoroidy?
No i przykro mi, że USG nie doszło do skutku.
Rudasek - jaki masz maleńki brzuszek, ja to chyba popadnę w kompleksy ...oczywiście żartuję, ale brzuch mi tak strasznie już ciąży.
Pewnie niejedna z Was nie będzie miała takiego w 9 mcu, a mi jeszcze półtora miesiąca zostało. Wszystko boli, biodra, pachwiny, okolice pochwy, nie mogę się ułożyć do snu w żaden sposób, ale czego się nie zniesie dla dzieci!wszystko, byle by były zdrowe!
I dla porównania jak mi rośnie w 15, 26 i rozpoczętym 31tc. Ostatnie robione dzisiaj.
http://iv.pl/images/35624279480905443394_thumb.jpg
http://iv.pl/images/54205160274738722547_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:43
Januszkowa, Atakasobiejedna, Lara 82, Patrycja20, Bietka, Asiaa1201, megg, przedszkolanka:), gusiaa, Penelope, juska19, LadyDi, Sue, Fedra, derii84, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Co do koszul to dla mnie to też zło konieczne. Kupiłam żeby mieć do szpitala, no i może później do wietrzenia
Ale kupiłam sobie dwie piżamy do karmienia, żeby mieć w czym w domu spać
To jest jakaś masakra, o 15 zjadłam nieduży obiad i później kawałek ciasta, a mam taką niestrawność jakbym pół świni zjadławypiłam rumianek, wzięłam Rennie i czekam na worku sako aż przejdzie...
-
Ja mam 3 koszule. Moja mama będzie miała operację w marcu więc stwierdziłyśmy, że kupujemy po jednej koszuli, drugą sobie pożyczymy:) Mamy prawie identyczne, jakimś obrazkiem się różnią. Trzecią mam już od siostry pożyczoną
Żadna z nas nie śpi w koszulach więc bez sensu żeby każda kupowała tyle szt.
-
nick nieaktualny