Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiam Was z Medicover, jest lekkie opóźnienie, bo przede mną jeszcze czeka dziewczyna na 16:00, ale siedzenia wygodne, to siedzę
Cath, a gdzie Cię chcą transportować dokładnie? Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!Penelope, Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak, trzymam kciuki za wizytę! Pamietam, ze ktoś jeszcze dzis ma wizytę o podobnej godzinie.
Kciuki zacisniete!
Cath, zgadzam sie z Angelcia, po co tak gadają, skoro jeszcze nic pewnego? Masakra, trzymam kciuki, żeby to sie wszystko wyjasnilo! I żebyś trafiła w końcu na kogoś konkretnego!angelcia lubi tę wiadomość
-
Gosiak i Justta trzymam kciuki
Jak przeczytałam Gosiak A wiesz dlaczego? to nie musiałam iść dalej tylko sie uśmiechnęłam wiedziałam, że to przez olej kokosowy
Ja też nie mam hemoroidów, ale wydaje mi się, że one wychodzą jak się prze więc jak ktoś nie ma zaparć to nie ma hemoroid, no nie wiem tak mi się wydaje ?
Mogą jeszcze wyjść po porodzie sn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:18
-
Do szpitala trzeba koszulę nocną, bo tam na dole musi się wietrzyć i to nie ważne czy sn czy cc. I raczej nie lubią jak się ma pizamy. Choć to dużo bardziej komfortowe. Szlafrok mam za kolano, wygląda jak bluza, ale raczej nie jest gruby bo w szpitalu zimą jest cieplej niż latem. Jest strasznie gorąco, a jeszcze na salach z dzieciaczkami nie można okna otworzyć, można się udusić.
-
No więc pani dr wyszła o 16:35 i powoedziała, że dziś nikogo więcej nie przyjmie, że ma awaryjną sytuację i że rano miała info, że ostatnią pacjentkę ma o 16:00. Czekałam ja i jeszcze jedna babeczka. Ponoć pierwszycraz taka sytuacja się zdarzyła w medicover - trafiła do koerownika, spisali moje dane i będą organizować termin. Na szczęście jestem w polowie 30-ego tygodnia... Więc jeszcze czas.
-
Ja tez bede miala krotki szlafroczek i to jeszcze znalazlam taki fajny dzianinowy w Triumpfie cienki bo te frotte to dla mnie masakra. I w szpitalu jest naprawde cieplo bardzo.
Dziewczyny jest promocja w Poofi zobaczcie ocieplana kolderka jaka piekna. Ja sie na nia zdecyduje zamiast tego kocyka minky co od makaszki kupilyscie. Mam juz jeden kocyk z poofi i jest super wiec mysle ze ten tez bedzie
http://poofi.pl/shop/ocieplany-kocyk-dla-maluszka-65x75-cm/