Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Smaruję codziennie krocze i odbyt też - sorry za dosadność
-
Jestem i ja u nas wszystko ok, Kruszynka waży już 1200 gr
i wszystko w porządku serduszko cudnie biło 140-150, szyjka dalej dobrze utrzymana, wiec tylko się cieszyć, a nasz mały urwisek dalej nie chce pokazać kim jest, lekarka powiedziała że skłania się ku dziewczynce ale ręki sobie da uciąć
. Więc chyba bedziemy mieli niespodziankę
Gosiak szkoda że wizyta nie doszła do skutku, ale następnym razemwłaśnie przypomniałaś mi że mam zamówić olej kokosowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:13
AsiaSzw, MistrzyniWKochamCieMisiu, Patrycja20, Bietka, megg, Penelope, Januszkowa, Sue, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:O kurcze, ja nic nigdy takiego nie robiłam, ale może faktycznie trzeba zacząć. W czwartek przychodzi wypłata i od razu robię zakupy, również w gemini.... czy tam mogę znaleźć taki olej dobrej jakości? polecisz coś?
http://allegro.pl/bio-olej-kokosowy-extra-virgin-400ml-bio-planete-i4741277644.html
Widziałam też w sklepach ze zdrową żywnością, w Piotrze i Pawle, w Bomi a nawet w Auchan.MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
bella84 wrote:Asia dopytam teraz na wizytach tych ginow, bo ja generalnie prowadzona jestem w gamecie, a w lux med robie badania i laze do tego lekarza wlasnie pod katem umowienia na cc :p ale tak sobie mysle ze jak za tydzien bede w gamecie to zapytam o termin cc, bo mi lekarz prowadzacy mowil wlasnie ze jak wszystko bedzie ok to po skonczonym 37 tc on wystawi papier i na cc, a ten w lux med mowil ze tak nie ma tylko ze sie czeka do 40 pelnego tyg.. Wiec durnieje troche... Ale dowiem sie napewno
moze tak mi mowi bo przyjmuje w lux med a jak podejde do niego prywatnie to inaczej bedzie mowil :p
Z tego co wiem termin cc wyznacza sie na 2 tyg przet terminem planowanego naturalnego porodu...
Chyba ze dziecko jest wieksze to moga nawet jeszcze wczesniejszy termin wyznaczyc...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja tez nienawidzę koszul ! i nigdy jeszcze nie miałam ;p Angelcia u Ciebie w Pepco są koszule? u mnie nie ma
Jussta uparciuch z Twojego malucha
Angelcia ja ich nie widzę często, bo brzuch mi skutecznie zasłaniaale chyba wszystko jest po staremu.
-
Angelcia to moze bardziej ci sie pyli kopsnac do Katowic polazic w jakis dzien i zrobic zakupki i poszperac za wozkami?
Moje intymne czesci ciala wygladaja tak samo
Fedra ja tez tak slyszalam ze ok 2 tyg. Moje dziecko od samego poczatku jest wieksze o 2 tyg niz z OM dlatego licze na rozwiazanie jeszcze tydzien szybciej ale to tylko i wylacznie ze wzgledu na moje dziecko. Nie chce aby przez 5 dni opuscil lekcje, nie chce tez aby moja mama musiala przeprowadzic sie do nas na te 5 dni mojej nieobecnosci, a moj partner pracuje caly dzien do 20-21 i nie chce aby mlody byl sam w domu. Wiec musze naprawde szczerze pogadac z lekarzem. Oczywiscie jak bedzie trzeba to bede czekac alw wiem ze to sie odbije na szkoke mojego syna i bedzie potem nerwowo. Gimnazjum to nie przelewki niestety i nie ma taryfy ulgowej. -
AsiaSzw, wiem ze teraz się inaczej na to patrzy, ale skoro Twój syn jest już w gimnazjum, to duży chłopak, ja też jeszcze pamiętam jak chodziłam do gimnazjum i zostanie w domu na 5 dni z tatą i babcia dogladajacym tylko wieczorem nie byłoby mega problemem
No chyba ze odwala jakieś numery i trzeba go pilnować.
-
Angelcia - moje są trochę napuchnięte - szczególnie wargi większe (zewnętrzne), ale kolor chyba bez zmian (już dawno tamtej części ciała nie widziałam, tylko przez lusterko).
Od tygodnia puchną mi palce - dłonie i stopy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:33
-
No ja nie chce zeby mojaj mama musiala tu byc 5 dni. Ona nie jest z gdanska a my nie mamy warunkow juz teraz na nocowanie czyjes. Do tego moj partner nie jest ojcem mojego syna a chodzi o sam fakt ze ja bede sie martwic czy zrobil lekcje, czy zjadl obiad, czy byl w szkole a nie na waksach. To nie takie proste. Nie mam syndromu nadopiekunczej matki tylko on moze czuc sie z tym zle ze zostal sam a ja jestem z nowym dzieckiem. To nastolatek nikt nie wie co w jego glowie siedzi.
odmeldowuje sie spac moje drogie. Zycze udanego wieczoru. -
nick nieaktualnyMnie póki co nie puchnie żadna z kończyn. Golę się normalnie tzn. widzę wszystko, ale to też PÓKI CO.
Zapijam się teraz wodą z soczkiem jagodowym,a wcześniej byłam u Chrześnicy. Jakieś plany macie na jutro? Ja muszę jedynie jechać do urzędu pracy, ale wyruszam już na godzinę 8, bo później jakieś przerwy, kolejki... Nie chce mi się, no ale trzeba.
Co do wózka to będę musiała jechać do Chrzanowa lub Sosnowca. -
angelcia wrote:AsiaSzw Jaworzno, niedaleko Katowic
mam do Was intymne pytanie (nawet bardzo). Jakiego koloru sa wasze wargi sromowe? Czy Wasze tez zmienily kolor i sa opuchniete?
tak, mam wrazenie, ze cała sikulinka jest opuchnięta:)