Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
U nas pogoda przygnebiajaca
dziś biorę się za prasowanie
Angelcia zapraszam na kawę ale szczerze to nie wiem czy w chrzanowie coś znajdziesz z wózków
a krocza juz dawno nie widzę skoro ty jeszcze coś dostrzegasz to musisz mieć mały brzusio:-)
jak w urzędzie. ? Mam tam koleżankę u was ale chyba nie na terminach tylko szkoleniach
ja na szczescie zw snem nie mam problemu mogę spać i spac -
Witamy sie i my
ale paskudna pogoda, kuzwa najchetniej bym z łoża nie wychodziła a musze isc do przedszkola na zajęcia....ahhjjjjj....
leje strasznie deszcz-nienawidze tego...brrrrrrrrrrrrrrr
miłego dnia Dziewczyny! -
Tylko inaczej czuje jak maluchy mnie kopią, nawet jak się wypychają na zewnątrz czy do środka, a dziś to był inny rodzaj bólu... Taki, że mnie zamroziło na te kilkadziesiąt sekund, nie mogłam ruszyć ani ręką ani nogą, tak bolało. Dobrze, że to były dwa odosobnione przypadki, mam nadzieję, że już takich nie będzie do porodu
A w ogóle to liczycie ile macie dziennie skurczy przepowiadających BH? Chyba powinnam zacząć, bo jest już tego trochę w ciągu dnia, ale chyba jeszcze 10 nie przekracza. -
Ja też zdrzemnęłam się, ale o 7,30 mama mnie obudziła
I znów godzinę na telefonie wisiałam
Dziś muszę:
1. poskładać pranie
2. odkurzyć
3. pójść po chleb i wędliny
4. zawieźć jeden druczek do centrum
5. jechać na uczelnię.
A nie chce mi się nic! Ta pogoda jest okropna! -
nick nieaktualnyMegg w Chrzanowie wszyscy polecają ten Baby Shop obok Biedronki. Szczerze nigdy w tym sklepie nie byłam. Z resztą ja Chrzanów znam tak, że ho ho! Na rynek trafię i do Maxa, na transportową (?) trafię do magazynu DanCake i to by było na tyle moich przygód, mimo, że jestem bardzo mobilna
. W urzędzie - porażka, niby godziny urzędowania od 7-mej, a przyjmują ludzi od godziny ósmej, a weszłam dopiero 20 po, bo jak sama zapukałam i zapytałam czy mogę to baba wręcz na mnie nawrzeszczała, że przecież mnie zawoła.. NO CÓŻ
-
a to akurat w tym sklepie nie bylam
od razu nastawilam sie ze u nas nic nie ma i pojechalam do smyka ogladac wozki
w urzedach chyba trafic na kogos pomocnego to juz rzadkosc
moja kolezanka tez mowi ze juz patrzec na tych ludzi nie moze -
nick nieaktualnyAha, dzisiaj 29t
http://www.iv.pl/images/28106478383561749804.jpg
Buziaki z apartamentowca dla Cioteczek :*juska19, słoneczna 85, Katiś, angelstw, przedszkolanka:), dorocia2324, gusiaa, Pia Gizela, Gosiak, Asiaa1201, AsiaSzw, Bietka, Januszkowa, megg, Penelope, LadyDi, asia888, Patrycja20, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Witam się. U mnie noc straszna. Bardzo bolał mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym, teraz też chyba zaczyna. Ehh po kawce wezmę ciepły prysznic może przejdzie.
Katis ja mialam juz tak 3 razy ze sie zwijalam z bolu! pomagaala ciepla reka meza:)
czytalam w ksiazce ze dobra jest poduszka elektryczna ciepla albo termoforek na to- albo ciepla kapiel.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
megg wrote:Gosiak a ustalili ci kolejny termin? ja tez bym sie wkurzyla, ale w sumie i tak to by nic nie dalo
megg lubi tę wiadomość