Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Angelcia ja mieszkam na 2 piętrze w bloku z windą., więc problemu nie mam. wózek będę chciała trzymać na korytarzu przed mieszkaniem. Zobaczymy jak to wyjdzie, bo na osiedlu zdarzają się dziwne kradzieże...
Dziewczyny jak patrzę na wasze brzuszki to mam wrażenie, że mój jest duży ;p -
Dziewczyny doradźcie mi co kupić siostrze na imieniny + gwiazdka ??
nie mam w ogole pomysłu
Ma 24 lata, generalnie co sobie chce kupic to ma, dlatego ja jestem w kropce, nie mam punktu odniesienia -
Ładne brzuszki dziewczyny
JUSTA, u mnie łóżeczko już stoisz od ponad miesiąca, złożone już przyjechało.
GOSIAK, ja to bym się wkurzyla gdyby mi odwołali wizytę na kilka minut przed, chociaż rozumiem że komuś zawsze może się coś przydarzyć, zmienić.
CATH, jak dzisiaj u Was?
Witam się w 32 tygodniusłoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde to skoro mi ma suwaczku dzisiaj wybija 29tc to niby wkraczam w 30. Jednak ja liczę tak jak suwak, czyli, że jestem w 29.. Czyli jeszcze 8-11 tygodni
hue hue!
Co do prezentu dla siostry... Dosc, ze jestem jedynaczka to jeszcze nie robimy sobie prezentów na gwiazdkę. Wszystko pewnie jest zależne od budżetu jaki możesz na to przeznaczyć. Ten łańcuszek z aparata pewnie nie kosztuje 200 czy 300zł. Może jakieś dobre słodycze + pieniądze, ewentualnie ksiązkę i włożoną kasę? Moze mieszka sama/z partnerem i przyda im się coś do domu?
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia, z nia to taki problem ze co chce to ma
Zarabia sama wiec z kasy nici, torebek, butów i ciuchów to ma tyle ze smiało moze szamteks otworzyć, mama mowi ze pozajmowała wszystkim szafy w domu
mieszka z rodzicami wiec do domu tez nic, dostep do oryginalnych perfumów ma wiec sama kupuje...
co do bizuterii no to może byc siadło...choć bardziej branzoletka na reke
ehhhhhhhh i kup jej coś -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie powiedziałam wczoraj M że musimy pogadać z rodziną i przestać kupować sobie prezenty, bo mnie to słabi
Albo ktoś mówi co chce dostać przez swoją drugą połowę, więc co to za radość, albo dostaje jakieś badziewie, ja zaliczam się do tej drugiej grupy niestety, bo nigdy przed świętami nie umiem wymyślić co by się przydało. A wiadomo ze żeby coś kupić to jakieś 50 do 100 zl na osobę trzeba wydać, więc robi się niezła sumka, a później jeszcze trzeba robić dobrą minę do złej gry. Chciałam zaproponować żeby każdy przyniósł jakieś lakocie do wspólnego zjedzenia, np czekoladki czy dobre wino i spokój. W tym roku mamy tyle wydatków z M, a poza tym nie mogę się wloczyc po sklepach, fizycznie nie daję rady.
-
Angelcia, jak wchodzę w kalendarz Belly to mi mówi że jestem w 32 tygodniu. Ja lekarza nie mam więc odkąd jestem na belly to tylko tym się sugeruję, inaczej dostanę kręćka. Jak napisane tak mówię. Na mój sposób liczenia jesteś w 30 tc. Zaczynasz go. Ale luzik, każdy liczy jak mu wygodnieangelcia wrote:Kurde to skoro mi ma suwaczku dzisiaj wybija 29tc to niby wkraczam w 30. Jednak ja liczę tak jak suwak, czyli, że jestem w 29.. Czyli jeszcze 8-11 tygodni
hue hue!
Co do prezentu dla siostry... Dosc, ze jestem jedynaczka to jeszcze nie robimy sobie prezentów na gwiazdkę. Wszystko pewnie jest zależne od budżetu jaki możesz na to przeznaczyć. Ten łańcuszek z aparata pewnie nie kosztuje 200 czy 300zł. Może jakieś dobre słodycze + pieniądze, ewentualnie ksiązkę i włożoną kasę? Moze mieszka sama/z partnerem i przyda im się coś do domu?
-
Ja liczę tak samo jak Penelope, co potwierdza moja lekarka.
Dzisiaj wyruszam z mamą na miasto, może wejdziemy do smykaWszystko już mam (poza łóżeczkiem), ale czuję niedosyt.
Mój priorytet na dzisiaj to- kupić piękną czapkę, szalik i rękawiczki.
No to zbieram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:35
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:)
Dziewczyny śliczne brzuszki!! Też muszę dziś P. zmolestować, żeby mi jakies ładne zdjęcie zrobił
Rudasku - może kup jej jakieś "przeżycie"? Ja mojemu P. chce kupic cos takiego z okazji urodzin syna i jego urodzinmożesz np. Kupic lot balonem albo paralotnią albo inne - zależy czym siostra się interesuje.
Chociaż z drugiej strony powiem Ci, że nawet jeśli ja też mogę sobie coś sama kupic, to łańcuszek czy bransoletka, którą dostałam ma dla mnie szczególne znaczenie. Bo dostałam od brata, mamy czy narzeczonego.
I takie rzeczy się inaczej nosi
-
Sue wrote:Rudasku - może kup jej jakieś "przeżycie"? Ja mojemu P. chce kupic cos takiego z okazji urodzin syna i jego urodzin
możesz np. Kupic lot balonem albo paralotnią albo inne - zależy czym siostra się interesuje.
Super pomysły dla kogoś kto ma wszystko. -
Katiś wrote:Gosiak powiedz mi czy noworodka można smarować olejem kokosowym od pierwszych dni życia używając go jako kosmetyku natłuszczającego i nawilżającego?
Angélique89 lubi tę wiadomość