X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Asia83 Koleżanka

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :) Stwierdzam ze chlopcy sa chyba bardziej leniwi bo moj maluch tylko sie wypina juz dawno nie kopie:( Dawno sie nie odzywalismy niestety dokuczliwy brak czasu dziewczyny mam pytanie jaki rozmiar koszul tych do porodu kupujecie ? Pytam was bo czytam i wiem ze juz czesc zamowila ja sie wacham pomiedzy m a l z gory dziekuje za wszelkie sugestie

Asia83gannyx8d6oetdlra.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee noo Angelcia jaka laskaaaa, brzuszek i cucuchy pierwsza klasa hehe ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia83 wrote:
    Witamy sie i my :) Stwierdzam ze chlopcy sa chyba bardziej leniwi bo moj maluch tylko sie wypina juz dawno nie kopie:( Dawno sie nie odzywalismy niestety dokuczliwy brak czasu dziewczyny mam pytanie jaki rozmiar koszul tych do porodu kupujecie ? Pytam was bo czytam i wiem ze juz czesc zamowila ja sie wacham pomiedzy m a l z gory dziekuje za wszelkie sugestie

Ja jak będę zamawiać to xl lub xxl, niechce by przylegala do ciała, a brzuchy jeszcze urosną ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    Ja jak będę zamawiać to xl lub xxl, niechce by przylegala do ciała, a brzuchy jeszcze urosną ;)
    Ja zamówiłam właśnie xl/xxl z powodu brzucha i wielkich cycków - nie chciałam, żeby koszulka się podniosła i była krótka przez to.

Asiaa1201 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam teraz na poczcie wysłać paczką do teściowej softshell, bo jej kupiliśmy w decathlonie - była super promocja i kupiliśmy jej taki jak ja mam - super ciepły - akurat jak wychodzi na podwórko u siebie - ma jakiś polar sprany - jak ostatnio byliśmy, to stwierdziliśmy, że jej coś kupimy fajnego.
    Taka ze mnie dobra synowa ;) http://www.decathlon.pl/softshell-turystyczny-damski-bionnassay-id_8228561.html

Asiaa1201, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nienawidzę moich cycków!! :/ Są wielkie, niefajne... Zawsze były duże przez co cięzko kupić mi np fajną dopasowaną koszulę. W cyckach będzie dopasowana, a w talii już workowata, bo wiadomo jak kroją takie szmatki...

Jedyne co lubię to kupować treginsy w Pull&Bear, bo są fajniutkie, ale podczas chodzenia się rozciągają. Najlepiej wziąć je świeżo z prania pochodzić pół dnia i znowu do pralki. Kiedyś kupowałam w h&m i byłam w nich zakochana, ale już ich tam nie spotykam :(. Jeansów z guzikami/rozporkiem nie lubię, bo w kroku odstaje mi zawsze taki... CHUJEK. I zawsze, ale to zawsze są za szerokie w pasie!

Adrianna sprawdza dzisiaj moją wytrzymałość i repeci coś w prawym boku i przy żebrach.

CATH DAJ ZNAĆ CO U CIEBIE!!!

• ash Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja, dzis zaczynam 28 tc :)
    Koszmarną noc miałam. Spadła w nocy ramka ze zdjęciem w przedpokoju i narobiła hałasu. Nie polecam przy okazji takich haczykow na taśmę. Miało sie obyć bez gwoździ, ale jak widać sie nie da :/
    Pózniej nie mogłam zasnąć, wiercilam sie ze 3h i zadzwonił budzik męża. Dopiero pózniej dospalam trochę.

Mam do Was pytanie.
    Chciałabym juz trochę poprac rzeczy, ale pokoik zupełnie nie jest gotowy. Czekamy na zamówiona tapetę, w grudniu zamawiamy mebelki. Czy jak popiore teraz to pózniej juz nie bedzie trzeba powtarzać?
    Gdzie trzymacie poprane ciuszki maluszków?

Angelcia super brzuszek! Ja mam taka sama ciemna linie od pępka w górę.
    Cath jak tam???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:05

Fedra lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• lula88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj rozpoczynamy 28 tydz. Brzusio znacznie się powiększa :)
    http://www.iv.pl/images/71419821536964045144_thumb.jpg
    http://www.iv.pl/images/39913630160432854709_thumb.jpg

Asiaa1201, angelcia, juska19, Gosiak, kasia_1988, Januszkowa, dorocia2324, megg, Bietka, Penelope, asia888, Patrycja20, Angélique89, Fedra, niki640 lubią tę wiadomość

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia "odstaje mi taki CHUJEK" hahaha padłam!!! Hahaha
    wiem o czym mówisz bo mam to samo, wolę jeansy w gumkę ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu no co? :D :D :D To pasowalo najbardziej :D Jakbym inaczej to opisała to nikt by nie zrozumiał przekazu :)

Lula ślicznaś <3 i chyba masz wysokie mieszkanie, tak mi się wydaję.

Asiaa1201 lubi tę wiadomość

• Katiś Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prysznicu ból w lędźwiach przeszedł, ale normalnie boję się gwałtowniej ruszyć aby nie powrócił. Wysmarowana olejem kokosowym zaległam na kanapie ;)
    Co do koszul ja mam s ale to z tego względu, że jestem chuda. Co prawda brzuch mam, ale różnicy nie robi ;)

Ja ciuszki mam już wyprane w szafie czekają na styczeń/luty :) Dodam, że nie mam ich w żadnej folii czy też worku :).
    Lula śliczny brzuchol :)

Nie mogę doczekać się porodu! Normalnie chcę już styczeń :D

Pojutrze mam te USG III trymestru. Boję się. Tak bardzo bym chciała aby nasza córeczka była zdrowa i oby ta jasna plamka w komorze serduszka już się nie pojawiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:16

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Angelcia i Lula pięknie wyglądacie śliczne brzusie

Ja dopiero po śniadaniu takie miałam spanie ;-)

Dziewczyny które będą miały łóżeczka w sypialniach rozkładacie już? , bo nie wiem kiedy, a chyba trzeba żeby się przewietrzyły trochę ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Hejka

Angelcia i Lula pięknie wyglądacie śliczne brzusie

Ja dopiero po śniadaniu takie miałam spanie ;-)

Dziewczyny które będą miały łóżeczka w sypialniach rozkładacie już? , bo nie wiem kiedy, a chyba trzeba żeby się przewietrzyły trochę ;-)

Nasze już stoi od ponad miesiąca rozłożone :) Fakt dopiero teraz przestało śmierdzieć taką nowością.

Penelope lubi tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • lula88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia tak wysokie, starsze budownictwo ale tylko tymczasowo mieszkamy z teściami :)

angelcia lubi tę wiadomość

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Katis to musimy rozłożyć żeby zdążyło się wywietrzyć ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!
    Ostatnio nie mam motywacji do niczego, a mam kupe roboty - nie wiem kiedy sie za o zabrać!
    U mnie dzieciaczek dzisiaj baaardzo spokojny - az się zaczynam martwić bo od rana naliczyłam tylko 5-6 ruchów(od godziny 8) !!! I po wydarzeniach Cath nie wiem co o tym sądzić. Zawsze po śniadaniu nie było z tym problemu a dzisiaj cisza..... ehhh juz siwieje od tego wszytskiego. Daję sobie czas do wieczora - jak nic sie nie zmieni to jade na ip.

Ja zamówiłam koszulkę L/XL - i jest wystarczająca. lekko za duza.
    Nie wiem czemu sie przejmujecie tymi koszulkami - ta w której będziecie rodzić i tak jest do wyrzucenia, apotem jedna do chodzenia po szpitalu. Więc jak nie lubicie koszul to trzeba kupic najtańszą. Nie będzie żal.
    Ja swoje kupiłam na allegro za niecałe 20zł, niby bawełna - ale nie wnikam w to - kupiłam 2 głównie do szpitala, bo w takich nie lubie spać

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha - dzisiaj rozpoczęłam 29 tydzien ;], w czwartek wizyta i nie mogę sie doczekać

justta, megg, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam, Skę, bo Mka na mnie wisiała jak ze starszej siostry :D

relg9vvjrtqik460.png

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ash- Mam już meble na rzeczy dla dziecka, ale wcześniej kupiłam kartonowe pudła w IKEA, 16 zł za dwie sztuki, wyglądają ładnie te pudła, mogą później posłużyć na zabawki np. Ja mam różowe w kropki. Ubranka prałam we wrześniu więc będę robić powtórkę.

Angelcia- prawdziwa sexy mama z Ciebie! :)
    Lula- też jak ślicznie :)
    Justa- ja jeszcze nie kupiłam łóżeczka, będzie w sypialni, myślałam po świętach żeby dopiero kupić.

A to my w 30 tygodniu.
    http://www.iv.pl/images/61542530360214088824.jpg

angelcia, Gosiak, ash, megg, gusiaa, Sue, Patrycja20, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg!! Dzis rozpoczęłam III trymestr! Ale to leci

Januszkowa, megg, asia888, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 1312 1313 1314 1315 1316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ