Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie i my
Stwierdzam ze chlopcy sa chyba bardziej leniwi bo moj maluch tylko sie wypina juz dawno nie kopie:( Dawno sie nie odzywalismy niestety dokuczliwy brak czasu dziewczyny mam pytanie jaki rozmiar koszul tych do porodu kupujecie ? Pytam was bo czytam i wiem ze juz czesc zamowila ja sie wacham pomiedzy m a l z gory dziekuje za wszelkie sugestie
-
Asia83 wrote:Witamy sie i my
Stwierdzam ze chlopcy sa chyba bardziej leniwi bo moj maluch tylko sie wypina juz dawno nie kopie:( Dawno sie nie odzywalismy niestety dokuczliwy brak czasu dziewczyny mam pytanie jaki rozmiar koszul tych do porodu kupujecie ? Pytam was bo czytam i wiem ze juz czesc zamowila ja sie wacham pomiedzy m a l z gory dziekuje za wszelkie sugestie
Ja jak będę zamawiać to xl lub xxl, niechce by przylegala do ciała, a brzuchy jeszcze urosną
-
Asiaa1201 wrote:Ja jak będę zamawiać to xl lub xxl, niechce by przylegala do ciała, a brzuchy jeszcze urosną
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
A ja byłam teraz na poczcie wysłać paczką do teściowej softshell, bo jej kupiliśmy w decathlonie - była super promocja i kupiliśmy jej taki jak ja mam - super ciepły - akurat jak wychodzi na podwórko u siebie - ma jakiś polar sprany - jak ostatnio byliśmy, to stwierdziliśmy, że jej coś kupimy fajnego.
Taka ze mnie dobra synowahttp://www.decathlon.pl/softshell-turystyczny-damski-bionnassay-id_8228561.html
Asiaa1201, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja nienawidzę moich cycków!!
Są wielkie, niefajne... Zawsze były duże przez co cięzko kupić mi np fajną dopasowaną koszulę. W cyckach będzie dopasowana, a w talii już workowata, bo wiadomo jak kroją takie szmatki...
Jedyne co lubię to kupować treginsy w Pull&Bear, bo są fajniutkie, ale podczas chodzenia się rozciągają. Najlepiej wziąć je świeżo z prania pochodzić pół dnia i znowu do pralki. Kiedyś kupowałam w h&m i byłam w nich zakochana, ale już ich tam nie spotykam. Jeansów z guzikami/rozporkiem nie lubię, bo w kroku odstaje mi zawsze taki... CHUJEK. I zawsze, ale to zawsze są za szerokie w pasie!
Adrianna sprawdza dzisiaj moją wytrzymałość i repeci coś w prawym boku i przy żebrach.
CATH DAJ ZNAĆ CO U CIEBIE!!! -
Witam sie i ja, dzis zaczynam 28 tc
Koszmarną noc miałam. Spadła w nocy ramka ze zdjęciem w przedpokoju i narobiła hałasu. Nie polecam przy okazji takich haczykow na taśmę. Miało sie obyć bez gwoździ, ale jak widać sie nie da
Pózniej nie mogłam zasnąć, wiercilam sie ze 3h i zadzwonił budzik męża. Dopiero pózniej dospalam trochę.
Mam do Was pytanie.
Chciałabym juz trochę poprac rzeczy, ale pokoik zupełnie nie jest gotowy. Czekamy na zamówiona tapetę, w grudniu zamawiamy mebelki. Czy jak popiore teraz to pózniej juz nie bedzie trzeba powtarzać?
Gdzie trzymacie poprane ciuszki maluszków?
Angelcia super brzuszek! Ja mam taka sama ciemna linie od pępka w górę.
Cath jak tam???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:05
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj rozpoczynamy 28 tydz. Brzusio znacznie się powiększa
http://www.iv.pl/images/71419821536964045144_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/39913630160432854709_thumb.jpgAsiaa1201, angelcia, juska19, Gosiak, kasia_1988, Januszkowa, dorocia2324, megg, Bietka, Penelope, asia888, Patrycja20, Angélique89, Fedra, niki640 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po prysznicu ból w lędźwiach przeszedł, ale normalnie boję się gwałtowniej ruszyć aby nie powrócił. Wysmarowana olejem kokosowym zaległam na kanapie
Co do koszul ja mam s ale to z tego względu, że jestem chuda. Co prawda brzuch mam, ale różnicy nie robi
Ja ciuszki mam już wyprane w szafie czekają na styczeń/lutyDodam, że nie mam ich w żadnej folii czy też worku
.
Lula śliczny brzuchol
Nie mogę doczekać się porodu! Normalnie chcę już styczeń
Pojutrze mam te USG III trymestru. Boję się. Tak bardzo bym chciała aby nasza córeczka była zdrowa i oby ta jasna plamka w komorze serduszka już się nie pojawiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:16
Pola
Hania -
Hejka
Angelcia i Lula pięknie wyglądacie śliczne brzusie
Ja dopiero po śniadaniu takie miałam spanie
Dziewczyny które będą miały łóżeczka w sypialniach rozkładacie już? , bo nie wiem kiedy, a chyba trzeba żeby się przewietrzyły trochę -
justta wrote:Hejka
Angelcia i Lula pięknie wyglądacie śliczne brzusie
Ja dopiero po śniadaniu takie miałam spanie
Dziewczyny które będą miały łóżeczka w sypialniach rozkładacie już? , bo nie wiem kiedy, a chyba trzeba żeby się przewietrzyły trochę
Nasze już stoi od ponad miesiąca rozłożoneFakt dopiero teraz przestało śmierdzieć taką nowością.
Penelope lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Ostatnio nie mam motywacji do niczego, a mam kupe roboty - nie wiem kiedy sie za o zabrać!
U mnie dzieciaczek dzisiaj baaardzo spokojny - az się zaczynam martwić bo od rana naliczyłam tylko 5-6 ruchów(od godziny!!! I po wydarzeniach Cath nie wiem co o tym sądzić. Zawsze po śniadaniu nie było z tym problemu a dzisiaj cisza..... ehhh juz siwieje od tego wszytskiego. Daję sobie czas do wieczora - jak nic sie nie zmieni to jade na ip.
Ja zamówiłam koszulkę L/XL - i jest wystarczająca. lekko za duza.
Nie wiem czemu sie przejmujecie tymi koszulkami - ta w której będziecie rodzić i tak jest do wyrzucenia, apotem jedna do chodzenia po szpitalu. Więc jak nie lubicie koszul to trzeba kupic najtańszą. Nie będzie żal.
Ja swoje kupiłam na allegro za niecałe 20zł, niby bawełna - ale nie wnikam w to - kupiłam 2 głównie do szpitala, bo w takich nie lubie spać -
nick nieaktualny
-
Ash- Mam już meble na rzeczy dla dziecka, ale wcześniej kupiłam kartonowe pudła w IKEA, 16 zł za dwie sztuki, wyglądają ładnie te pudła, mogą później posłużyć na zabawki np. Ja mam różowe w kropki. Ubranka prałam we wrześniu więc będę robić powtórkę.
Angelcia- prawdziwa sexy mama z Ciebie!
Lula- też jak ślicznie
Justa- ja jeszcze nie kupiłam łóżeczka, będzie w sypialni, myślałam po świętach żeby dopiero kupić.
A to my w 30 tygodniu.
http://www.iv.pl/images/61542530360214088824.jpgangelcia, Gosiak, ash, megg, gusiaa, Sue, Patrycja20, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość