Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzynka napisala do mnie wiadomosc z prosba o kupienie dla jej bobasa Orajelu na bolesne zabkowanie, bo uslyszala, ze to genialny produkt z USA niedostepny w Polsce. Laikiem jestem, ale sklad od razu mi sie nie spodobal. Poczytalam o tym chwile i pod zadnym pozorem bym tego dziecku nie dala.
http://radosnezabkowanie.pl/zabkowanie-dziecka/benzokaina-w-lekach-na-zabkowanie-moze-szkodzic/08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
AsiaSzw wrote:Dziewczyny spytam jeszcze raz bo może umknęło
Jakie prześcieradła kupiłyście dla maluchów? Frotte? Bawełna? Jersey?
Ja kupiłam 3sztuki frotte z gumka. Bratowej sie sprawdzały, wiec posłuchała mi tez kupiłam.AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam,
Dziś mój ulubiony dzień tyg. choć zaczął się fatalnie. Najpierw nie odpalił mój laptop (musiałam na męża czekać), potem nagle wyłączyła się naładowana komórka, a do tego pilot multifunkcyjny przestał działać. Rano już postanowiłam nie dotykać żadnych urządzeń elektronicznych bo bałam się co to będzie dalej. Choć już teraz na szczęście wszystko wróciło do normy -
Agnieszka jeśli masz ochotę to możesz zdawać relację z każdego spotkania w szkole rodzenia. Ja w końcu nie poszłam, a następna grupa w styczniu więc już chyba nie dam rady, a to bardzo fajne co napisałaś i nikt tego wcześniej nie pisał i na pewno mi się przyda
Dzięki bardzoGosiak, Sue, Angélique89, Aagnieszkaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bardzo trzymam kciuki za Was, aby znów zaświeciło słoneczko nad Wami i aby czarne scenariusze się nie sprawdziły i aby były to tylko chwilowe zawirowania związane ze wzrostem Konstancji.
Sue lubi tę wiadomość
-
Kasiu mam nadzieję, ze tylko dlatego mniej czułaś ruchy bo dzidziuś odwrócił Ci się przodem do jelitek. Słyszałam, że tak często bywa.
Mój brzuszkowy już mnie przyzwyczaił do takich akcji. Choć nasz synek jest mega spokojny od początku nigdy nie miałam szaleństwa w brzuchu, albo tym bardziej nie ma szans aby mnie obudził jak śpię. I np. w tym tyg. znowu mi strachu napędzał. Rano w niedzielę go troszkę poczułam, a potem wieczór spokój może raz na 2 godz. się ruszył i tak do poniedziałku wieczorem, czujecie. Wczoraj wieczorem ok. 21 dopiero włączyło mu się ruszanie. Dzisiaj też jest bardziej aktywny, przy czym jak ja chodzę to go nie czuję nic, a nic muszę siedzieć lub leżeć. No ale najważniejsze,że u niego to taka norma, jego zachowanie się jakoś nie zmienia drastycznie, mnie tylko zaczyna wkurzać, że każą liczyć 10 ruchów w ciągu godziny aktywności, to jest jakaś bzdura, moje dziecko ma dni gdzie 10 ruchów to ja mam na 10 godzin.
Ale Kasi się nie dziwię, że pojechała na IP, chyba też bym tak zrobiła, jakbym nic a nic nie czuła.kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Byliśmy w Smyku i mój mąż sam kupił i wybrał dla naszego synka pajacyk dinozaura, bo tak mu się spodobał
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-62,p1099014459,ubranka-dla-dzieci-pjustta, megg, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość