Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Słoneczna - ja nigdy nie wiedziałam co to hemoroidy... do momentu rodzenia sn, w trakcie parcia mi wyszły (a wiem, bo miałam takie uczucie jakbym 2 zrobiła). Sorry za dosadność
i teraz od czasu do czasu mnie męczą, w ciąży trochę bardziej, ale jak biorę Posterisan to jest znacznie lepiej.
Gosiak - a jak Ty tego oleju używasz na hemoroidy?
No i przykro mi, że USG nie doszło do skutku.
Rudasek - jaki masz maleńki brzuszek, ja to chyba popadnę w kompleksy ...oczywiście żartuję, ale brzuch mi tak strasznie już ciąży.
Pewnie niejedna z Was nie będzie miała takiego w 9 mcu, a mi jeszcze półtora miesiąca zostało. Wszystko boli, biodra, pachwiny, okolice pochwy, nie mogę się ułożyć do snu w żaden sposób, ale czego się nie zniesie dla dzieci!wszystko, byle by były zdrowe!
I dla porównania jak mi rośnie w 15, 26 i rozpoczętym 31tc. Ostatnie robione dzisiaj.
http://iv.pl/images/35624279480905443394_thumb.jpg
http://iv.pl/images/54205160274738722547_thumb.jpgTaki duży. Jak Ty dasz radę do 9 m-ca pociągnąć
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Angelique jaka Ty szczupla jestes! I tylko brzuch duzy!
Moj maz sie ciagle ze mna droczy i mowi pokazujac na brzuch "Zobacz do czego Cie doprowadzilo to amerykanskie jedzenie"
A zebra oj tak! Bola mnie od co najmniej 6 tygodni. Zebra i pachwiny - jedno i drugie szczegolnie mocno po prawej stronie.
Mój żartuje podobnie -
Rudasek wrote:Dziewczyny doradźcie mi co kupić siostrze na imieniny + gwiazdka ??
nie mam w ogole pomysłu
Ma 24 lata, generalnie co sobie chce kupic to ma, dlatego ja jestem w kropce, nie mam punktu odniesienia -
ja tez mam frotte
wypralam i mysle ze beda ok, nie takie "twarde"
wogule dzis prasowalam cały dzien, moj kregosłup zaprotestowal
ide pod prysznic moze mi pomoze
juz tydz prosze meza zeby mi zlozyl łożeczko, on twierdzi ze za wczesnie ale smierdzi farba;/ mysle ze zanim sie wezmie za to minie jeszcze ze 2 tyg to zdazy wywietrzec ta farba -
megg wrote:ja tez mam frotte
wypralam i mysle ze beda ok, nie takie "twarde"
wogule dzis prasowalam cały dzien, moj kregosłup zaprotestowal
ide pod prysznic moze mi pomoze
juz tydz prosze meza zeby mi zlozyl łożeczko, on twierdzi ze za wczesnie ale smierdzi farba;/ mysle ze zanim sie wezmie za to minie jeszcze ze 2 tyg to zdazy wywietrzec ta farba
My tez już skręciliśmy, nie śmierdziało mocno ale wolałam, żeby się wywietrzyło porządnie.megg lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za wszystkie kciuki. Ja zle czuje sie psychicznie i fizycznie. Zaraz pójdę spac.
Mam nadzieje ze dowiem sie wszystkiego w czwartek. A wg nie wiem czy pisalam ze jesli okaże sie ze to rzeczywiście arytmia serduszka Konstancji to ciaza prawdopodobnie bedzie rozwiazywana w 38 tygodniu i dodatkowo w specjalistycznej klinice.
Kasiu trzymam kciuki. Ja tez nie czułam ruchów przez 8/9 godzin i tez pojechalam na pogotowie. Po ktg młoda sie rozkręciła.kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Dziękujemy za wszystkie kciuki. Ja zle czuje sie psychicznie i fizycznie. Zaraz pójdę spac.
Mam nadzieje ze dowiem sie wszystkiego w czwartek. A wg nie wiem czy pisalam ze jesli okaże sie ze to rzeczywiście arytmia serduszka Konstancji to ciaza prawdopodobnie bedzie rozwiazywana w 38 tygodniu i dodatkowo w specjalistycznej klinice.
Kasiu trzymam kciuki. Ja tez nie czułam ruchów przez 8/9 godzin i tez pojechalam na pogotowie. Po ktg młoda sie rozkręciła.
Wszystko na pewno będzie dobrze !!!! Trzymam kciuki -
Joanna0071 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie sorry jeśli przeszkadzam ale na pewno jesteście po badaniu glukozy jadziś odebrałam wyniki piłam na czczo glukozę 75 na czczo miałam 71, po 1 godz-161, po 2 godz-135 co o tym myślicie? Martwię się normy na wynikach pokazują od 74-109.
Ja też przeżyłam mega stres, jak odebrałam wyniki z laboratorium, no były tam normy dla wszystkich, nie dla ciężarnych...dopiero jak poszłam na wizytę uświadomił mnie lekarz o normach dla ciężarnych, i u Ciebie wszystko ok, odetchnij z ulgą
-
cath wrote:Dziękujemy za wszystkie kciuki. Ja zle czuje sie psychicznie i fizycznie. Zaraz pójdę spac.
Kasiu trzymam kciuki. Ja tez nie czułam ruchów przez 8/9 godzin i tez pojechalam na pogotowie. Po ktg młoda sie rozkręciła.
Napewno wszystko będzie dobrze!! Odpoczywaj
-
Joanna0071 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie sorry jeśli przeszkadzam ale na pewno jesteście po badaniu glukozy jadziś odebrałam wyniki piłam na czczo glukozę 75 na czczo miałam 71, po 1 godz-161, po 2 godz-135 co o tym myślicie? Martwię się normy na wynikach pokazują od 74-109.
ja miałam bardzo zbliżone do Twoich i u mnie wszystko ok zdaniem lekarza:)
na czczo: 81
po 1h: 162
po 2h: 130
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
ja tez dzis prasowałam - całe 2h, matko jedyna!!
megg lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g