Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa, no to i Ciebie dopadło. Ja gadałam ze szwagierką to jej też się takie rzeczy zdarzały i nawet się mnie pytała czy już miałam tak, że jak kichałam to się posikałam
Ja oczy na nią, a ona mówi, że to jeszcze przed mną
nieźle co
No i widzicie mój w niedzielę i poniedziałek spał a dziś już sobie brykał. Cały maraton serialowy (Na Wspólnej, M jak Miłość i Prawo Agaty) podkopywałi mama dzisiaj szczęśliwa. Oczywiście do następnego leniwego dnia
Choć np. czuję, że dziś nie mam wzdęcia brzucha, i się nie przejadłam i to chyba też ma wpływ, że lepiej go czuję -
Dopadło
Teraz już wiem i rozumiem jak to jest jak o tym pisałyście.
Zauważyłam, że jak jestem w domu to nie chodzę tak często siku, a jak już gdzieś jadę to masakra, co chwile muszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:16
-
Dostalam sie na specjalizacje. I w szpitalu wyladowalam.
Szyjka sie skraca. Ma 2 cm. Napina sie brzuch. Dostalam leki. Ida kroplowki. Pobrali wymazy, chca pessar na szyjke zalozyc. Ja sie dobrze czuje, jest ok. Oby mi przeszlo.
Czulam od tygodnia jakies nerwy, stres... spac nie moglam... moj kot ze mna wariowal...dla meza bylam przewredna... no i widzicie... sprawdzilo sie... leze w szpitalu:-( trzymajcie kciuki, prosze....
Asiaa1201, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Groszek trzymamy!
Januszkowa ja w pracy chodze co godzine na siusiu. W domu jakims trafem tak nie mam. Ale ostatnio maluch mocno mi kopie w pecherz, chyba wrecz na nim siedzi, bo czuje ucisk jak nigdy wczesniej.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Asiaa1201 wrote:Znalazłam coś takiego dla mam, które chciały chustowac, może zastanówcie się jeszcze...
http://dzieci.pl/kat,1033591,title,Niebezpieczne-chusty,wid,17054515,wiadomosc.html?smgputicaid=613de8
W tytule mowa o chustach a w treści o nosidełkach. To dwa osobne tematy. Chustę trzeba umieć poprawnie obwiązać. Inaczej może zaszkodzić dziecku. Więc gdyby już chodziło o chusty to rzetelny artykuł powinien mieć tytuł - "niepoprawne wiązanie chust przyczyną uduszeń" - a ten jest w stylu "chusty zabójcy". Natomiast w treści chodzi o nosidełka... Ten artykuł jest rzetelny jak zeznania podatkowe posła Nowaka.
obudziłam się o 3:30 i chyba idę coś zjeść
kafabi, Laurka, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Laurka, pisałaś coś o kropelkach na kolki popularnych w Stanach. W Polsce dziewczyny ściągają z Niemiec kropleki sab simplex i z tego co wiem bardzo sobie chwalą.
Ja właśnie kupiłam je na forumowym bazarku - tak na w razie czego. Obym nie musiała ich użyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 06:21
-
Witam sie i ja
. No dzis w koncu pospalam po 2 nieprzespanych nocach. Juz oczywiscie glodna jestem. Pewnie za chwile zabiore sie za robienie sniadanka, potem prysznic i mąż zawiezie mnie do endokrynologa.
A dzis zaczynam 30 tydzienMistrzyniWKochamCieMisiu, justta, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak - gdzie można taki sab simplex zakupić? chętnie się zaopatrzę...
Groszek - trzymam kciuki, żeby skurcze się uspokoiły i niech Ci założą ten pessar. Dzidzia musi poczekać jeszcze kilka tygodni w brzuszku.
Justta - [*] mocno ściskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:03
-
Witam sie i ja
Ostatnio jakos czasu mi brak zeby sie udzielac ale staram sie czytac Was
Cath dobrze ze juz w domku jestes
Dziewczynki te co leza w szpitalu trzymam mocno kciuki za Was i Maluszki
Just bardzo mi przykro[*]
Ja ostatnio poszukuje wozka lozeczka i jakos sie stresuje zostalo malo czasu a ja jestem w lesie na nic sie nie moge zdecydowacnie wiem co sie dzieje ze mna ale nic mi sie nie podoba sa fajne rzeczy na allegro ale wiekszosc nie zgadza sie na wysylke za granice wiec dup.. blada..
Dokucza mi ostatnio bol pachwin biodro krzyz kurcze czuje sie jak staruszka jakas.. a to 27 tc ,co to bedzie pozniej .. -
Groszek trzymam kciuki!
te kropelni na kolki mozna tutaj zamowic http://www.sabsimplex.net.pl/
ja nie zamawiam ale trzymam stronke w razie czego w ulubionych
witam sie i uciekam na sniadankoMistrzyniWKochamCieMisiu, juska19, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobra witam sie i ja
Byłam dziś na pobraniu krwi na badanie do endo. Kolejka jak nie powiem co i myślicie, że ktoś mnie wpuścił? Baaaa czy ktoś mi ustąpił miejsca siedzącego?! Masakraa...
No ale teraz już jestem w domku, popijam kawkę. Oo i Pola się obudziłaPowiem Wam, że moje dziecko ma już swoje rytmy. Tzn Rusza się tak do 22-23 jak patrzymy na filmy z moim T, jak idziemy spać o 23:00 to ona też idzie spać
Budzi sie ok. 8:30 i od tej godziny zaczynam ją czuć
Witamy się oficjalnie w skończonym 30 tygodniu, a według usg zaczęliśmy 32
Groszek trzymam kciuki. Cath również za Was trzymam !!!MistrzyniWKochamCieMisiu, kasia_1988, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witamy sie i my....ja mialam plan pospać a tu o 7.55 telefon od mojego R zebym szybko wstała, nalała wody do garów i sie ogarneła bo do 18 nie ma wody
no wiec rajd po mieszkaniu, nalewanie wody, prysznicowanie, mycie głowy itd i jestem...ale łamie mnie spanie wiec drzemka dziś bedzie
chyba trzeba pomyśleć o jakimś sniadanku -
Justta [*] sciskam Cie....
Goszku będzie dobrze...wazne ze jestes pod opieka...
Ja w nocy dostalam kroplowke i mala sie tak rozruszala ze masakra... rano nie szalala juz ale ja czuje... oby tak dalej...MistrzyniWKochamCieMisiu, Gosiak, Lara 82, bella84, asia888, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość