Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:N
No wlasnie ile macie reczniczkow kapielowych dla malucha? Ja mam jeden taki z biedry, jeden taki nie frotte tylko bawelniany bardzo fajny widac ze chlonny i zastanawiam sie nad jeszcze jednym. Co myslicie??AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, trzymam za Ciebie kciuki !!!
Olej kokosowy na pewno zakupię.
Na SR położna nam mówiła, że od 36 tygodnia warto pić sok z liści malin i wyciąg z wiesiołka.
Ja mało spałam w nocy, więc nad ranem się jeszcze zdrzemnęłam, a teraz idę się za chwilę ogarnąć.słoneczna 85, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Hej
Angelcia! W ogóle nie widać tych kg! Pamiętaj, że dziecko, wody i łożysko swoje ważą. Ja to już taka grubaśna jestem, że szok.
Kupujecie ręczniki dla maleństwa? Nie mogą być te co my dorośli używamy? Bo ja nie kupowalam, bo myślałam, że po prostu wezmę jeden z naszych i juz. -
nick nieaktualnycześć wszystkim,
ostatnio nie mam na nic ochoty - mam 2 projekty do skończenia i po prostu mi sie nie chce. Jak juz usiądę to idzie, ale żeby się zabrać...... robie wtedy wszytsko...
Mi zus wstrzymał kasę - podobno błąd w nazwisku na zwolnieniu lekarskim. Niby wysłali do mnie pismo w zeszłym tygodniu w środę. Do tej pory nie dotarło. Mieszkam w gdyni i zus tez jest w gdyni - kurde na piechotę szybciej by mi doniosły!! Ehhh zanim jeszcze poprawie to zwolnienie i oni znowu zaczna analizowac to pewnie mina 2 tygodnie. Także świetnie bede bez kasy przed świętami
U mnie w 28+0 tc bobo ważył 1489g -
witam
ja juz po spacerku z psem, zimnoooo
gratuluje udanych wizyt i dzis trzymam kciuki za Słoneczna i ktos jeszcze wizytuje?
jutro Gosiak powodzenia
a Ja wizyta w czwartek, dopytam o ta moja CC
czekam na kuriera z bryką dla Frankasłoneczna 85, justta, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Hej Wam w moim ulubionym dniu tygodnia, a dziś wyjątkowym bo zamieniamy 2 z przodu na 3. Jakże jestem szczęśliwa z powodu 30 tyg.
Oczywiście każda z nas ma jakieś tygodniowe umiłowania na które czeka ja teraz z utęsknieniem będę odliczać do 8 stycznia i wizyty u mojej gin.Jakoś mam wrażenie, że już w styczniu będziemy bezpieczni
Chcę teraz przetrwać grudzień
megg, Gosiak, justta, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja przytylam 12 kg..... mam to gdzies
byle potem zejsc z wagi
podobno wygladam ok i tego sie trzymajmy hehe
a recznikow mam 2 i chce jeszcze 1 kupic
puszczam wlasnie Frankowi kołysanki i pije kawke, sloneczna jak tam sluchacie waszej CD?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzięki za info dziewczyny. Czyli dokupie jeszcze jeden i bedzie git.
Angelcia gdzie ty masz te 10 kg prosze cie. Ja mam 3 pary spodni ciazowych z hm rozm 38 i juz nie wchodze w ani jedne taki mam duzy brzuch, a szkoda mi kasy zeby jeszcze jedne kupic w rozm 40. Ostatnio wyrwalam super portki w reserved i przerobilam je na ciazowe, doszylam im pas z getrow
poprasowane....w szafach.. -
Mojej mamy jak mnie rodziła (pierwszy poród), nie zdążyli naciąć bo wody jej w domu odeszły ok. 20, a o 21.40 byłam na świecie. Ja tak szybko schodziłam w dół i pchałam się na świat, że mama popękała i miesiąc leżała w łóżku także nie wiem co gorsze.
Podobno nie mamy wpływu na szybkość porodu jest gdzieś u góry zapisane jak będzie w naszym przypadku i jak poród jest bardzo szybki to nie ma szans na zachowanie zdrowego krocza. Tak słyszałam, no ale nie doświadczyłam.
We will see -
Ja dziś też zmieniłam 2 na 3 i też zaczynam się z tym czuć bezpieczniej
Olej kokosowy zamówiony, kupiłam też termometr.
Muszę dziś zamówić jeszcze fotelik i wózek.
Potem jeszcze bombki no i prezenty bo śwęta tuż tuż
A od kilku dni zabraliśmy się z mężem za pokoikMyślę, że niedługo wrzucę zdjęcia z efektów prac.
Angelcia, jak Ty ślicznie wyglądaszI gdzie mieścisz Brzuszkowego?
Ja to jak słoń wyglądam i już na wagę boję się stawać...megg, Lara 82, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:cześć wszystkim,
ostatnio nie mam na nic ochoty - mam 2 projekty do skończenia i po prostu mi sie nie chce. Jak juz usiądę to idzie, ale żeby się zabrać...... robie wtedy wszytsko...
Mi zus wstrzymał kasę - podobno błąd w nazwisku na zwolnieniu lekarskim. Niby wysłali do mnie pismo w zeszłym tygodniu w środę. Do tej pory nie dotarło. Mieszkam w gdyni i zus tez jest w gdyni - kurde na piechotę szybciej by mi doniosły!! Ehhh zanim jeszcze poprawie to zwolnienie i oni znowu zaczna analizowac to pewnie mina 2 tygodnie. Także świetnie bede bez kasy przed świętami
U mnie w 28+0 tc bobo ważył 1489g
Oooo, to duże to Twoje bobo -
Słoneczna oczywiście, że trzymam kciuki
Mistrzyni ja nie dziwię się, że Ci ciężko. Bliźniaki super sprawa, ale mnie już też ciężko a Ty masz podwójny bagaż i jeszcze tyle rzeczy robiszPodziwiam. Wykorzystuj kogo możesz bo masz od tego podwójne prawo
słoneczna 85, Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny