Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny kiedys ktoras z was podsylsla link do podgrzewacza ktory pasaowal na butelki tt i sloiczki? Taki chyba za 38 zl?
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Asiu no tak pod względem czucia w majtochach
to tak pewnie jest różnica. Ja szczerze już nie pamiętam a wkładałam i taka i taką.
Bardziej chodziło mi o to, że normalnie kosztuje luteina 100mg ok 55 zł (mam jeszcze trochę w opakowaniu w domu, także taką miałam cenę), a płaciłam za nią ok. 5-6 zł także to jest spora różnica. Więc jakoś z tą wilgocią trzeba się pomęczyć. Choć wiem jakie to nieprzyjemne. Teraz aplikuję MacMirror i ta zalewająca żółć jest straszna. -
Witam sie
Angelcia super fota, 3400 waga idealna wg mnie
Mi udalo sie dzis upolowac dwie ksiazki uzywane Jezyk niemowlat i Pierwszy rok zycia dziecka, bedzie co czytac
Moj synek buzi nie chce za pokazac wogleostatnio nawet z profilu sie nie pokazuje, mam nadzieje ze na IIIusg zrobi rodzicom swiateczny prezent i pokaze buzke w koncu
za to zdjecie siusiaka dostaje za kazdym razem... mam ich najwiecej....agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiałam na monitorem oddechu, bo to drogi wydatek, a że koleżanka mi odsprzeda oryginał AngelCare 2-płytkowy to będę miała za okazyjną cenę. Gdyby nie to nie wiem czy bym sobie pozwoliła. Ale będę miała dopiero w styczniu jak jej mały skończy rok.
-
Hej
Łóżeczko mamy już w domu, na razie w kartonach, ale do końca dnia myślę, że będzie złożone, teraz mąż ogarnia piwnice.
Kupiliśmy też materacyk (kokos-pianka), sprzedawca odradzał mi kokos-grykę, mówi, że gryka działa jak masażer i długo nie jest przyjemnie na nim leżeć. Kupiłam też podkład pod prześcieradło, z jednej strony jest bawełna, a z drugiej cerata. Miałam już 2 podkłady kupione tylko z ceraty, ale facet w sklepie powiedział mi, żebym sama sobie spróbowała na takim spać i się przekonam czy będzie mi przyjemniePrzekonał mnie
Kupiłam też śliczne kolorowe pieluchy tetrowe i chyba z nich mam największą radochęmegg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia, aż mnie wzdryga wspomnienie mojego byłego jak czytam, też taki cichociemny kuzwa, dowody miałam a ten w zaparte że nie i ze to ja mam coś z głową. Znam to uczucie aż za dobrze że chciałoby się przypie*dolić w cymbał. Współczuję, ja na samo wspomnienie się wzdrygam a Ty to właśnie przechodzisz. Ja zrobiłam ten błąd że byłam cicho i nic nikomu nie powiedziałam w nadziei ze się ogarnie, nie ogarnął, a ja w jeden dzień zrobiłam wyjazd ze swoimi rzeczami i tak się skończyło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
angelcia ja ostatnio byłam u dentysty i miałam znieczulenie i zatrucie zęba którego też przed ciążą miałam robionego. Dentystka powiedziała że w ciąży i przy karmieniu piersią niestety ale zęby się psują. Ginekolog powiedział że takie znieczulenie nie zaszkodzi. Zawsze lepiej zapytać się swojego ginekologa:) -
nick nieaktualny
-
Dopiero remont skończyliśmy i czasu nie było na forum, ale jak miałam jakąś chwilkę to Was podczytywałam
Mój chłopczyk dalej jest chłopczykiem i chyba będzie Oskarek:)
We wtorek ważył 1400g:) A tak to wszystko w porządku:) Czasami ma takie spokojne dni i mało kopie i się wtedy martwię macie też tak ? Czy wasze maluszki codziennie są bardzo aktywne?megg, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
Powiedział, że się mam nie bać porodu, bo silna jestem i dziecko też jest silne
Tiaaa, łatwo mówić
Dostałam olejek do masażu pleców i ziółka na ból odcinka lędźwiowego.
Znalazłam olejek na allegro u sprzedawczyni, która ma tego typu produkty:
http://allegro.pl/massage-oil-sorig-regenerujacy-i-przeciwodlezynowy-i4860877450.html
A dodatkowo mam te zioła na łatwy poród - i powiem Wam, że byłam przekonana, że tak jak tą herbatkę z liści malin, trzeba je będzie pić z 6 tyg przed a tu wolne żarty - powiedział, że mam jedną porcję wziąć 2h przed porodem, drugą 1h przed porodem, a trzecią 1h po porodzie.
Tylko skąd ja niby będę wiedziała, że za 2h urodzę?
Mój M. stwierdził, że to jasne - jak już trafię do szpitala i wezmę pierwszą dawkę, to po prostu za 2h urodzę i to spowodują te zioła. Oby - jeśli tak będzie, to go chyba po rękach wycałuję - w sensie doktora
W sumie jak gdzieś w necie czytałam kiedyś opinie na jego temat i pisał mąż babki, która 7 lat nie mogła zajść w ciążę i lekarze rozkładali ręce i poszła do dr. Tenzina - zaszła w 4 miesiące, a potem jeszcze dostała zioła na łatwy poród i urodziła w 2h - to to może być prawdopobna hipoteza.
Aagnieszkaa, na bank nie mają w składzie liści malin, coś tam mówił co mają, ale dzisiaj nie było jego tłumacza, więc nie zrozumiałam, ale pytałam o malinę to mówił, że nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 16:22
megg, asia888, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość