Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:tzn ze tu już nie będziecie pisać?
Jak się nagle wszystkie przeniosą tam to się tam przeniesiemy może. Ale może tam będziemy tylko wstawiać fotki np. swoje i później maluchów... nie wiem, ale warto mieć coś bardziej prywatnego. -
Gosiak wrote:Ja myślę, że będziemy - zobaczymy w praniu jak to nam wyjdzie.
Jak się nagle wszystkie przeniosą tam to się tam przeniesiemy może. Ale może tam będziemy tylko wstawiać fotki np. swoje i później maluchów... nie wiem, ale warto mieć coś bardziej prywatnego.
Dla mnie bomba -
angelcia wrote:Do obeznanych dziewuszek - proszę o pomoc!
-za wysokie leukocyty 10,3 (norma 4-10)
-zbyt niska hemoglobina 11 (norma 11,5-16,6)
-zbyt niski hematokryt 32,6 (norma 37-47)
-zbyt niskie limfocyty 21,4% (norma 25-58,5)
-mocz lekko mętny
-nabłonki wielokątne 0-1 w p.w.
-leukocyty 1-3 w p.w.
-erytrocyty wyługowan poj. w p,w,
-bakterie pojedyncze
-GLUKOZA W SUROWICY 61mg/dl (norma 74-106)
CO TO WSZYSTKO ZNOWU MOZE ZNACZYC?KUZWA... juz mam dosc tej ciazy i wszystkiego...
Angelciu w moczu nie jest zle- leukocyty 1- 3 to jeszcze norma, powyzej 5 jest stan zapalny , ja tez mialam i bylo ok ,erytrocyty sa pojedyncze.
glukoza jest ok- bylas na czczo, jakby troche niedocukrzenie ale lepiej tak niz za duzo! tez zwykle mam ok 60! i jest ok
leukocyty w krwi- sa w gornej granicy normy- bys moze mialas zapalenie ale przeciez to norma!
napisz jakie masz erytrocyty jeszcze? bo juz Hematokryt i Hemoglobina interpretuje sie razem.
ale pewnie i tak da Ci zelazo.
ja tak mysle.
mialas jakas infekcje ostatnio? bio tak to wyglada i dlatego limfocyty obnizone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:12
-
nick nieaktualnySłoneczna tez mi sie tak wydaje, ze lepiej miec za niski cukier niz za wysoki. Może też dlatego tak wyszedł wynik, bo dzien wcześniej pofolgowałam ze słodyczami, a wiadomo.. to szybko podwyższa poziom cukru i równie szybko obniża, poza tym na badaniu byłam głodna jak wilk (nie jadłam juz od 18-stej dnia wczesniejszego) i po prostu pewnie już miałam loty.
Z reszta trudno, co ma byc to bedzie. Co doerytrocytow to nie wiem ile, ale w normie. Nie chce mi sie tyłka ruszyc po te wyniki, wyrzuciłam je gdzieś w kąt.. -
Widać było to konkretne forum na fb które podawalyscie i niektóre z Was tam są...
Ja osobiście od 2 lat jestem na zamkniętym forum fb z różowej strony jeśli się nie dostanie zaproszenia to nikt nawet nie może znaleść takiej grupy
Lara 82 wrote:No nie jestem przeciw FB, ale chyba kiedyś Fedra pisała, że i tak widać. No nie wiem kwestia warta przedyskutowania i zobaczymy. Choć ja tu właściwie nie mam się czego wstydzićno jedynie zdjęcia bez twarzy, ale to ja wszędzie tak daję, czy na FB czy na naszej klasie. Ja po prostu nie lubię jak ktoś może mnie wygooglować
A to można niezależnie od społeczności
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry...
Poszłam spać po 3 a o 14 obudził mnie kurier
Forum zamknięte jest ok jeśli chodzi o fotki ale chyba już rady nie dam kolejnego wątku czytać...
Co to laktatorów to ja zakupiłam komplet z TT za 115 zł dostawa za free...
Ja mam ambitny plan:
- zjeść coś
- poprasować chociaż kilka szt pieluch tetrowych
- iść spać przed 12
Asiaaa gratuluje Jasiamegg lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiem ale pytały wtedy dziewczyny czy widać kto jest zapisany wiec sprawdziłam i było widać
A jak grupa zamknięta to nawet znaleść jej nie można za bardzo
AsiaSzw wrote:Fedra bo tamto forum nie jest zamkniete to dlatego.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Też czuję dziwne gmeranie na dole. Czasem to takie uczucie jakby mnie drapał paznokciami albo coś. Albo takie kłucie jakby igłą gdzieś jakby w cewkę moczową. Dziwne uczucie. Zaczęliśmy już 32 tydzień. Mam już 10 kg na plusie. Przed ciążą ważyłam 53 kg przy wzroście 165. Nie jestem gruba wiec boję się myśleć ile waży młody. Przy mojej posturze trudno by było urodzić wielkoluda
Fqkt, że duzo poszło też w cycki. W końcu przeszłam z75 B na F. Wszystkiego dowiem się dopiero 17 grudnia bo ostatnio na wizycie znów nie było usg
Co do lokatorów to ja mak ten z TT.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:46
-
Ale nie uciekniecie na zawsze na tamten wątek? Może tam tylko bedziemy wrzucać fotki? W sumie stad zawsze mozna usunąć
Wyjdzie w praniu:)
Dzięki za rady odnośnie tej soboty - to bedą weekendowe odwiedziny, sama to wymyśliłam, a teraz żałuje. Moja mama już to przeżywa, a ja nie chcę żeby to było jakieś niewiadomoco:D
Zrobiłam barszcz ukraiński i salatke z lososiem:) poodkurzalam i wymyłam podłogi a teraz padlam na kanapę z kawą i czterema kostkami czekolady:)Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Ja nigdzie nie uciekam stad
A co do odwiedzin rodziców to ja robię zupkę taka by wszystkim pasowała a na drugie ziemniaki w całości z koperkiem plus schab z pieca wystarczy go czosnkiem nafaszerować natrzeć przyprawami i włożyć do rękawa i do piekarnika do tego mizeria z ogórków i/lub buraczki (ja mam buraczki w słoiczku wiec problem z głowy), a na deser ciasto z Naszej ulubionej cukierni plus kawa
Wszystko zależy jaki jest układ z rodzicami czy teściami moi np niechcialo przyjść na obiad ponieważ niechcialo mnie obciążać gotowaniem wiec przyszli na kawę i ciachoJanuszkowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi