Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue mam dokladnie tak samo! Jak koledze z pracy urodzila sie corka to on chyba o niczym innym jak poeluchy i rodzaj kupki nie gadal !! Juz moje kumpele dobre ktore w sumie swoich dzieciaczkow nie maja mi obiecaly ze mnie szybko naprostuja jak tez zaczne tak gadac :p
-
Oj fashion house to zlooo przez te ich ceny nizsze zawsze sie obkupie nawet jak ide z mezem po klapki dla niego :p ogolnie uwielbiam wyprzedaze i jak ostatnio w jednym sklepie bylo -30% to oczywiscie wyszlam z 2 swetrami i tunika
Fedra lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Ja musze sobie kupic jakis ciuszek. Mam w sobote pracowa wigilie a ostatnio mam 2 tuniki tylko i chyba mi sie juz znudzily. Pojade do faschion house zaraz. Jak korek odpusci troche bo dzis podobno masakra na drogach w Gdansku
-
A, jeszcze powiedziała, że najważniejsze są podkłady poporodowe i żeby mieć ich dużo, pokazywała nawet - takie wielkie podpaski i majtki siateczkowe, bo ponoć najlepsze.
I że bardzo chronią krocze, ale czasem wolą naciąć jak grozi popękaniem 3-ego stopnia. Ale jak pęknięcie miało by być stopnia pierwszego, to pozwalają na to pęknięcie. Wszystko jest bardzo indywidualne.
I że co 15 minut przychodzą i sprawdzają stan rozwarcia i tętno maluszka.
I że lewatywę lepiej zrobić sobie w domu, ale że organizm najczęściej sam się oczyszcza i się dostaje biegunki przed porodem. Bo już na porodówce nikt lewatywy nie zrobi. Chyba, że przyjedziemy i na IP ginekologicznej sobie zażyczymy, ale jak już są skurcze, to czasem nie ma czasu na to po prostu. I że tak czy siak "coś" się może zdarzyć.
I żeby wyprać ubrankaBo jedna pani przywiozła z metkami na wieszaczkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 18:33
-
słoneczna 85 wrote:myslalam ze chodzi o cos takiego
http://allegro.pl/spiwor-spiworek-do-fotelika-samochodowego-polar-i4884130290.htmlGosiak lubi tę wiadomość
-
Widzę że kilka z was, napewno AsiaSzw, zamawiało kocyki z poofi więc chgciałam podpytać was o opinię czy warto i które są to kocyki bo ta firma ma ich kilka różnych a są teraz ciekawe zestawy w okazyjnej cenie na ich stronie z różnymi kocykami. One są raczej z tych grubszych i cieplejszych? I jaki rozmiar zamawiałyście, coś jeszcze polecacie z poofi?
-
A ja właśnie przedłużyłam umowę z T-mobile przez internet
W przyszłym tygodniu przyjedzie do mnie iphone 4s, nie chciałam 5, bo jest dla mnie za duża, a mam drobne dłonieP. ma 5, teraz zmienia na model wyższy, więc jak będę chciała, to mi ten swój da
Zmniejszyłam sobie abonament o połowę, więc taka dziś jestem oszczędniczka
Ja też miałam dziś aktywny dzień, teraz mogę zasiąść na kanapie i odpocząćGosiak, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość