Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak ja już podpisałam umowę zestaw mam w domu mój gin poinformowanyGroszek wrote:jeszcze mozecie, korzystajcie z imprez
mnie szczypało po Clotrrimazolu strasznie....
ale to na poczatku, pozniej sie przyzwyczaiłam...
mac mirror- nic mi nie robił.....
pimafucin tez....
ciekawe jak bedzie po gyno
ja dzis tez snieta, chyba drzemke zalicze....wiatr sie u nas straszny porywa!!
Gosiak, nie pomoge w kwestii gier
czy ktoras z Was bedzie korzystała z banku krwi pępowinowej??
Bo ja sie zastanawiam.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:16
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A w Happymum promocja - w ten weekend dostawa za darmo i mają nową - świąteczną kolekcję i fajne rzeczy w outlecie
Właśnie siedzę i przeglądam.
Np. patrzcie jaki fajny sweterek i jak przeceniony: http://www.happymum.pl/sklep3/index.php?kod_pr=B742AWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:29
-
Ja torby nie spakowałem choć wszystko przygotowane...
Januszkowa piękna garderoba Natalki
Gosiek udanej imprezy tez bym gdzieś wyskoczyła
Groszku cieszę się ze szyjka trzyma oby jak najdłużej no i faktycznie jak narazie z waga bijecie wszystkich
Angelica super wózek, nosidełko z różem tez niczego sobie a mordka Twojego psiaka wystająca za bujaczka przesłodka no i fotka z psiakiem w wózku niezła mój by się raczej do wózka nie zmieściłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:30
Januszkowa, angelcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wróciłam! Oczywiście w swej naiwności przepuściłam jedną kobitkę na słówko, które trwało 25 minut! Potem pojechaliśmy na zakupy spożywcze i po poduszkę do spania (mąż mnie namówił
). Potem zjedliśmy obiad i mogę wam pisać
W końcu mam normalne ciśnienie, a nie za niskie. Buraka mam dalej łykać, nie szaleć ze sprzątaniem przedświątecznym i odpoczywać.
Brzuszkowy waży już 1650g! A 3 tygodnie temu ważył 970g! Rośnie jak na drożdżachCo do tej torbieli nieszczęsnej to dziś miałam USG na gorszym sprzęcie, bo w tamtym coś się popsuło
Więc ginka powiedziała, że torbieli nie widzi, a nawet jeśli jest to musi być już malutka, bo gdyby była duża to na pewno byłoby widać. Wiec dała mi nadzieję, że się zmniejsza. W środę się dowiem co i jak bo mam wizytę u dr Włoch.
Angelcia - super wózek! i bujaczek też.
Gosiak - ja lubię grać w "Małpy" i "Polska w budowie" i "Podaj cegłę". Małpy są tanie, te pozostałe gry powinny być w okolicach 60 zł teraz.
Januszkowa - pięknie masz poukładane ciuszki! Też bym chciałam być na tym etapie
Co do pralki, nasze mamy mają Bosche, my mamy Beko, ale mnie zależało na tym żeby była czarnaW każdym bądź razie na starym mieszkaniu, co wynajmowolaśmy była pralka Beko i fajnie mi się nią prało. Dlatego się zdecydowałam, a i cenę miała bardzo przystępną, a jak ją kupowaliśmy byliśmy na etapie topniejącej gotówki
Gosiak, Januszkowa, Patrycja20, megg, Lara 82, angelcia, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Angelcia co to za wozek bo nie moglam doczytac nazwy??
Gosiak ja polecam wydac pare zl wiecej i kupic Monopoly jest zajebista. My mamy z opcja platnosci karta wiec nie ma obaw ze kasa bedzie sie walala po domu gdzies i naprawde na dobrych oare godzin zabawa na calego.
-
AsiaSzw wrote:Angelcia co to za wozek bo nie moglam doczytac nazwy??
Gosiak ja polecam wydac pare zl wiecej i kupic Monopoly jest zajebista. My mamy z opcja platnosci karta wiec nie ma obaw ze kasa bedzie sie walala po domu gdzies i naprawde na dobrych oare godzin zabawa na calego.
Ale już mam kilka typów. Fajnie, że z Rebela mogę odebrać osobiście nawet dzień przed Wigilią, nie muszę się stresować czy dojdzie na czas.
-
Pia Gizela wrote:A ja jutro z mężem się wybieram na zakupy i mam nadzieję kupić sobie jakąś ładną sukienkę na święta, bo na razie w spodniach ciążowych chodziłam i bluzkach/swetrach sprzed ciąży, ale na święta muszę być piękna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:04
Pia Gizela, Sue, megg, Angélique89, Lara 82, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
WOW Gosiak, nawet 10 tysięcy widzę za te pralki
Chce kupić do 1500 zł
Poczytam jeszcze opinie i może coś wybiorę. Dziewczyny to jest dla mnie prawdziwy dramat ta zepsuta pralka, pisałam Wam, że lubię prać i prasować. Jestem cały dzień smutna z tego powodu. Zawsze to powtarzam- Każdy "coś" ma
-
bella84 wrote:Angelique mi sie chyba ta pierwsza podoba w odroznieniu od wiekszosc wiec bede w mniejszosci :p
Jednak mala wskazowka, widze ze masz na obu obraczkach satynowanie czyli to matowienie, przed zakupem obraczek bylismy u kilku jubilerow i udalo nam sie trafic na babke ktora miala spora wiedze... Takie satynowanie wyglada bardzo ladnie na poczatku jak obraczka jest nowa... Potem juz sie wyciera i czesto nawet podobno tak to slabo wyglada ze klienci prosza o polerowanie do stanu gladkiego... Wiec nam polecano gladkie obraczki, moj maz wzial sobie tytanowa bo mu sie podobala i ma zloty pasek po srodku cienki dla ozdoby i jest bardzo zadowolony, a ja mam z bialego zlota cieniutka z brylancikami do polowy- obie z yestez chcialam obraczke z satynowaniem ale z uwagi na to ze nosimy obraczke ciagle i ma to potrm gorzej wygladac wybralismy bez
No właśnie czytam sobie o tym i wiele osób odradza. Mój perścionek zaręczynowy jest z białego satynowego złota. Strona wewnętrzna jest polerowana. Ta wewnętrzna po dwóch latach wciąż wygląda tak samo a mat zrobił się matowo-połyskujący. Nie jest on tak gładki jak wnętrze ale to już nie ten sam mat. No i ryski są widoczne.
Zastanawiam się czy nie wybrać modelu 2 (bo podobają mi się te trzy diamenciki) ale zamienić faktury na takie jak z modelu pierwszego czyli, żeby to grube żółte było gładkie a to wąskie białe matowe. Wnętrze nadal białe.
To taka trudna decyzja... Tym bardziej, że nie będę miała możliwości ich obejrzeć ani przymierzyć bo zamawiam z Polski. Ceny niższe a biżuteria o wiele ładniejsza.
-
śliczna sukienka Gosiak
super zakupy Angelcia, masz juz chyba wszystko?
Pia maly rosnie szybciutko, ja w sr mam III prenatalne ciekawe ile moj wazy bo coraz bardziej go czuje jak sie przekrecaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:50
angelcia lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:jeszcze mozecie, korzystajcie z imprez
mnie szczypało po Clotrrimazolu strasznie....
ale to na poczatku, pozniej sie przyzwyczaiłam...
mac mirror- nic mi nie robił.....
pimafucin tez....
ciekawe jak bedzie po gyno
ja dzis tez snieta, chyba drzemke zalicze....wiatr sie u nas straszny porywa!!
Gosiak, nie pomoge w kwestii gier
czy ktoras z Was bedzie korzystała z banku krwi pępowinowej??
Bo ja sie zastanawiam.....
Ja chcę skorzystać tylko tutaj nie ma banków prywatnych.
Oddaję krew do banku państwowego za darmo a każdy może z tego banku skorzystać. Tutaj takie prawo i na początku byłam zła, ze nie mogę dla mojego syna zachować krwi. Jednak z tego co słyszałam od znajomego lekarza to taka opcja jest nawet lepsza bo taka krew po 3 latach może już nie być wartościowa.
Niech kto inny w takim wypadku z niej skorzysta przed upływem tych 3 lat a ja skorzystam z innej pasującej, kiedy indzie,j jeżeli to będzie potrzebne. -
angelcia wrote:
Angelique a z jakieś stronki to bierzecie? Bo słyszałam od znajomych, że na AK biżuteria masz dożywotnią gwarancję, pomniejszanie/powiększanie itp.
Goldrun.pl
Oni też oferują dożywotnią gwarancję, darmowy grawer, ich białe złoto ma mieć odcień żółtawy co jest lepsze bo taki jest jego naturalny kolor (nie wybiela się go dodatkami niklu ani nie pokrywa rodem), mają przepięne modele a do tego w grudniu jest zniżka 20% i np jak wstawię sobie brylanty zamiast cyrkonii to wyjdzie mi taniej niż cyrkoniami w cenie stałej
angelcia lubi tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:Angelique89
a na kiedy Ty masz termin?
Ja na 6 lutego. Wlasnie teraz w grudniu mam jedna wizyte i jedna w styczniu i raczej koniec;) A cos czuje w "kosciach" ze jeszcze w styczniu sie "rozpakuje"
Według wszytskich internetowych kalkulatorów wychodzi mi 9 lutego, czasem kilka dni dalej. Tutaj lekarz natomiast wyznaczył mi termin na 18 a potem na 19 lutego i to nie z usg tylko z miesiączki.Nie wiem skąd taki termin bo to wypada w trakcie 42 tygodnia więc trochę długo. -
Angelcia ja nic zlego nie chciałam;)
Ja poporstu nie wyobrazam sobie zwierzaczka w jakimkolwiek przedmiocie ktore jest przeznaczone dla dzieciatka. Sama mialam pieska jak wiecie,kochałam go bardzo ale ja mam jakis wstret jak zobacze siersc pieska czy kota na rzeczach malucha. No i dlatego widok dla mnie zwierzecia czy w lozeczku, czy wozku jest nie doprzyjecia. A no taka moja filozofia;)
Aczkolwiek kazdy robi jak uwaza;)angelcia lubi tę wiadomość