Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Hmmm niestety nie do końca mogę zgodzić się z ta panią ja mam płaska obrączkę ze złota normalnego i białego właśnie taka matowa cała bez tego polerowania i po ponad 8 latach wyglada tak samo nic się z nią nie dzieje a sprawdzałam na mężowskiej bo On nosi ja cały czas i wiadomo u facetów to zawsze inaczej
Fedra a mogłabyś wkleić zdjęcie jak się ma Twoja obrączka po tych 8 latach? -
Gosiak, bardzo fajna sukienka, taka delikatna i nie z przepychem. W sam raz na cywilny.
Megg dziękuję! Ja też czekam na III prenatalne,ale to dopiero w środę. Raczej nie powinien utyć za dużo do tego czasu
W każdym bądź razie od zeszłego tygodnia czuję Brzuszkowego wyjątkowo mocno więc chyba ma coraz mniej miejsca
I jest już ułożony główką w dół.
Oglądamy z Poślubionym Mupety na TV2.megg lubi tę wiadomość
-
Hej Wam, ja dziś prawie cały dzień leżakowałam no z wyjątkiem odbioru ubranek od koleżanki.
Jednak pomimo zapewnień lekarki, że jest OK trochę boję się o tą szyjkę. Ma któraś z Was długość 28-30mm.
No zobaczymy co będzie dzień przed Wigilią, no ale to będzie 33 tydzień i mi wtedy pessara nie założą jak coś. Cholera, jak tu teraz cokolwiek robić nie mówię o ciężkich rzeczach, ale choćby jakieś układanie ciuszków -
Gosiak ja mogę Ci polecić grę Dobble, to jest gra dla dzieci jak i dorosłych, mnie na początku 5-latek ogrywał
Sukienka piękna!
JAnuszkowa ja też kiedyś chciałam eco bubble, ale poczytałam trochę opinii i odpuściłam, bo większość była negatywna.
Angelcia zazdroszczę Ci tych rzeczy, piękne!Januszkowa, angelcia lubią tę wiadomość
-
My juz po sr, ubieralam lalki, zawijalam w tetry itd- do zrobienia kokonu potrzebne sa 4 tetry wiec jeszcze sobie dokupie z 5 szt.
a do zalozenia pieluszki tetrowej - potrzeba 3 tetry,
BIetka to ja Ci pwoiedzialam Czesc. mam nadzieje, ze sie nie pomylilam:)angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
obraczki model 1
Angelcia super zakupy! ja dzis w nocy spodziewam sie przesylki z PL w koncu jeeeej
Gosiak nie mam takiego miodu, trudno probuje kurowac sie zwyklym spadziowym
dzieki dziewczyny za porady,
polecacie sok z malin nie mam takich specyfikow wiec na chlopski rozum zagotowalam 2garscie malin mrozonych dodalam miodu i takim sposobem sie kuruje trzeba sobie jakos razdzic na tej obczyznie eh
uciekam pod koldre dobrej nocy zycze:)
angelcia lubi tę wiadomość
-
Angeligue no mnie bardziej podoba się numer 1 obrączek.
Choć dla mnie obrączka jest symbolem nie ozdobą i my akurat mamy proste jednokolorowe jak z rurki cięte tylko brzegi spiłowane. No i my mamy półokrągłe od wewnątrz aby nie odparzały palców. Choć przez to są cięższe. Na szczęście mnie jeszcze wchodzi i schodzi obrączka i pierścionek zaręczynowy ja noszę na jednym palcu bo tak mi się zawsze podobało, poza tym na mojej ręce tak lepiej wygląda. I u mnie ozdobą jest pierścionek zaręczynowy bo tam mam 9 brylantów i on kosztował więcej niż nasze obrączki(A co taki sobie wybrałam :-)po tylu latach
)
Angélique89, megg, Fedra lubią tę wiadomość