Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się zastanawiałam ostatnio która będzie pierwsza
U mnie dla odmiany dziś strasznie brzuch jakby urósł, wyskoczył do przodu. Od dwóch dni dopiero czuję ruchy małego które mnie bolą.
Każdej z nas życzę donoszenia ciąży ale jak widać na wcześniejszych wątkach można spodziewać się że któreś z naszych troszkę przedwcześnie wyskoczy.Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Mistrzyni, teraz takie cuda robią, że na pewno uda się zminimalizować te rozstępy. Moja kosmetyczka już mnie zapraszała 6 tyg po porodzie na mikrodermabrazję brzucha. A jak się skończy karmić to można zrobić mezoterapię, ona też spłyca wszelkie uszkodzenia skóry.
Zostało już tak niewiele, jak urodzisz dziewczynki, to ich uśmiechy na pewno wszystko wynagrodzą :*
A jak Franek zareagował na wieść, że będzie mieć dwie siostrzyczki? Bo w sumie nigdy o to nie pytałam
Trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko 3 tygodnie, z tego co widzę po suwaczku :*ale po porodzie wybiore sie na konsultacje.
Franek poki co siostrami zachwcony, ale nie wiem czy do konca rozumie ze one kiedys wyjda z brzuchaw kazdym razie kilka razy dziennie caluje i mowi "koam Ola i Jaja" co ma znaczyc kocham Ole i Maje
juz lula brzuch i czasami im spiewa cos po swojemu
tyle, ze on zazdrosnik jak przyslowiowy jedynak, wiec wszystko wyjdzie dopiero po urodzeniu
derii84, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:E nie, spokojnie:)
Ze mna lezala dziewczyna to brzuch jej wisial na spodniach od pizamy. STrasznie! No i ona rodzila;)
Wiesz każda inaczej ma brzuch a ja mam taką piłkę i też inaczej będzie wyglądałmam koleżankę która dużo przytyła to też pod koniec ciąży miała tak że brzuch jej wisiał a druga widać było że się obniżył ale wyglądał dalej jak piłeczka
-
Wiecie nie chodzi mi o to że jest mega nisko czy coś ale jest niżej niż był. W realu inaczej wyglada niż na zdjeciu
Może być że dopiero powoli zaczyna się obniżać i np za tydzień będzie jeszcze niżej
Będę obserwować bebzona!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 23:19
Asiaa1201, Sue lubią tę wiadomość
-
Wiem, tylko bedzie mi szkoda, ze nie bede mogla poswiecic mu tyle czasu co przedtem. Zostanie jedynie 1/3
na poczatku pewnie bedzie bunt, ale z czsem sie przyzwyczai, nie ma wyjscia.
Cath - brzuszek moze troche opadl bo i dzidzia ciezsza. Nie wiem jak w rzeczywistosci, ale na zdjeciu nie widac drastycznej roznicy. Jak Ci opadnie tak jak do porodu to bedziesz miec plasciutko pod zebrami co najmniej do polowy odleglosci miedzy zebrami a pepkiem, tak ze zmiescisz obie rece w tej przerwie. -
Oczywiście ze nie jest tak zle. Ale różnica jest. Postaram sie zrobić lepsze zdjęcie na dniach. A uwierzcie mi nie jestem osoba ktora doszukuje sie w sobie jakiś objawów. Tylko mama mi to powiedziała i tak przyjrzałam sie w lustrze i roznica jest
ja wierze w to ze zaczyna dopiero opadać i jeszcze tak co najmniej 4 tygodnie młoda w brzusiu posiedzi!
U Sewerynki wszystko ok jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 23:37
-
Asiaa1201 wrote:Mistrzyni a na kiedy masz zaplanowane cc??
megg lubi tę wiadomość