Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySue super, ze u Was dobrze! U mnie w 30t4d Ada ważyła ok 1400g i lekarka stwierdziła, że może dobić do 3400 maks w 40 tygodniu więc.. Jeśli tyłaby 200g na tydzień to w 37tc ważyłaby ok 2800g.
Ah te moje wywody matematyczneSue, Penelope lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Sue super, ze u Was dobrze! U mnie w 30t4d Ada ważyła ok 1400g i lekarka stwierdziła, że może dobić do 3400 maks w 40 tygodniu więc.. Jeśli tyłaby 200g na tydzień to w 37tc ważyłaby ok 2800g.
Ah te moje wywody matematyczne
Angelcia moj w tym samym tygodniu miał 1506i to samo lekarz mowił
a jak dla mnie 3200-3500 i ok 50cm to idealnie:) moze tak mieć -
nick nieaktualny
-
No mnie się wydaje niestety, że to rozstęp. Jest sino-fioletowy i nie maleje niestety
Przeklnę - żesz kurwa! Tyle ćwiczeń, smarowania i dupa. Możecie myśleć, że przesadzam, że się powinnam cieszyć, że dziecko jest zdrowe, ale jakbyście widziały brzuch mojej mamy, to zrozumiałybyście moje obawy. Jeszcze rano, jak byłam w toalecie tego nie było, musiało trachnąć jak się ubierałam. Szkoda gadać.
-
Lara 82 wrote:Sue mój w tym samym dniu ważył 1650 gr., więc jedziemy na tym samym wózku, tylko ja mam większy brzuch
.
Ale to nie ma znaczenia, ja się ur. 3200 i 54 cm, a teraz co 170 cm wzrostu, choć fakt szczupła jestem bez wysilania się.
No to ciekawe czy nasze brzdące będą podobnych rozmiarów.
Ja ważyłam 3800 i miałam 54cm, także kawał baby ze mnie byłP. 3800 i 59cm, a dzieć chyba wielki nie będzie, przynajmniej lekarz nie przewiduje tak