Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:A i daj cynka jak sie dowiesz czegos o tej lekarce pediatrze.
http://www.znanylekarz.pl/katarzyna-jungowska/pediatra-internista-lekarz-rodzinny/trojmiasto-gdansk
Koleżanka mi napisała, że jeśli nie chcę szczepić, to najlepiej znaleźć pediatrę, który nie doniesie do Sanepidu, bo oni dostają już "pogróżki" -
AsiaSzw wrote:sanepid nic nam nie zrobi.Ale nie mozemy nic podpisac w przychodni z tych papierow co oni podklaaja pod nos jak mowisz ze szczepic nie chcesz
-
Podobno tez na szadółkach w tej nowej przychodni jest tez pediatra ktora podobno realnie podchodzi do szczepien dr.Tosik chce sie wybrac z kolezanka jak bedzie szla na wizyte ze swoim synkiem. Ona tez nie szczepi wiec bede wiedziala wszystko z pierwszej reki
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Cath ale cham z tego lekarza , mozesz generalnie zlozyc doniesienie do izby lekarskiej ze Ci odmowili w takiej i takiej sytuacji...
Co do ochraniaczy to ja mam 2 bo mam 2 zmiany poscieli i kazda wzielam z ochraniaczem a czy bede od razu zakladac czy pozniej to nie wiem jeszcze
Kasia ja mialam brac poczatkowo lateksowo kokosowy materac ale finalnie zainwestowaliy z mezem w materac z pianki wysokoelastycznej, sporo czytalismy i uznalismy ze ten bedzie najfajniejszy, wybralismy z firmy traumeland- powiew wiosny
Ciezko o opinie nawt w sklepach bo w wielu polecano nam gryka kokos albo lateks kokosgryka kokos bym nie brala ale to moje zdanie, jest slabo wentylowany i sporo opini ze plesn moe sie zalegac... Lateks kokos ma dobre opinie
ape my i tak wzielismy z pianki wysokoelastycznej
sebza lubi tę wiadomość
-
Kasiu ja kupiłam kokos-pianka.
Bella- nam w sklepie odradzali kokos-gryka. Podobno gryka działa jak masażer i nie jest dobrze długo na takim leżeć. Nie wiem- tak nam powiedzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:08
-
bella84 wrote:Cath ale cham z tego lekarza , mozesz generalnie zlozyc doniesienie do izby lekarskiej ze Ci odmowili w takiej i takiej sytuacji...
bella84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia_1988 wrote:Dziewczyny jaki materacyk do łóżeczka polecacie? lateksowy? lateks-pianka? lateks-kokos?
Cath cham z tego lekarza... sue cieszę ze Tomuś zdrowo rośnie
Ja kupiłam lateksowy
http://allegro.pl/materac-lateksowy-vitmat-120-60-gratis-i4775051229.html -
Laurka wrote:Czy ktoras z Was tez tak ma, ze jej dziec wzmozyl aktywnosc w ostatnich dniach? Moje od tygodnia chyba jest aktywne prawie non-stop. Wierci sie, kreci, rozpycha. Az sie skupic porzadnie nie moge.
A mój ostatnio spokojniejszy jakiś -
bella84 wrote:Kasia ja mialam brac poczatkowo lateksowo kokosowy materac ale finalnie zainwestowaliy z mezem w materac z pianki wysokoelastycznej, sporo czytalismy i uznalismy ze ten bedzie najfajniejszy, wybralismy z firmy traumeland- powiew wiosny
My kupiliśmy chmurkę. Podobno super materace ma ta firma. Wszyscy znajomi, którzy mają to polecają.bella84 lubi tę wiadomość
-
A ja mam materac kokos pianka gryka. Większość znajomych taki miała i była zadowolona, nic im nie pleśniało nawet po 2 dzieci się wychowało. Na początek jest strona z kokosem, a jak dziecko jest starsze to z gryki. Nawet dorośli z problemami z kręgosłupem stosują gryczane materace.
No ale moda idzie do przodu więc i nowości trzeba polecać, choć nie uważam aby to co sprawdzone negować od razu.
Każdy z tych materacy ma wady i zalety. Do wyboru do koloru. -
nick nieaktualny