Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:My po wizycie wszystko ok szyjka zamknieta nie mierzyl bo powiedzial ze na tym etapie to bez sensu.. Misiu wazy 2100
nastepna wizyta 16.01
aaaa i gin. Powiedzial ze jajca to on ma duze hehe
to tak jak moje maleństwotylko moje pare dni młodsze
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Patrycja super wiesci
)
Megg dbaj o siebie koniecznie!
Pochwale sie zdjeciami, ale dopiero jutro pojedziemy odebrac bo dzis do wieczora jestem sama. A wyjmiemy z kartonow dopiero w niedziele pewnie bo jutro bede miala syf w domu poniewaz panowie robotnicy szpachluja mi kuchnie. Takze pewnie pakunki pozostawimy w garazu aby sie nie zakurzyły.Patrycja20, megg lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja już dawno po wizycie
Młody jest ułożony główkowo, waży prawie 2,5 kg. Gin powiedziała, że pewnie dobije do około 3,5 kg chyba, że będzie chciał wyjść wcześniejPessar będę miała zdejmowany za miesiąc czyli w zaczynającym się 39 tyg, dopiero to sprawdziłam, kurczę późno
To tyle dobrych wieści
Teraz muszę się pożalić... ledwo wróciłam do domu od lekarza, miałam silne mdłości o ogólnie opadałam z sił. Jak tylko dotarłam do domu to się położyłam i zasnęłam, jak wstałam zjadłam 2 zwykłe kajzerki i jest trochę lepiej, ale boli mnie głowa, mam 37,5 stopnia i niedawno zaczęło mnie kłuć w nadbrzuszu... tak dziwnie bo jak naciskam to boli bardziej ale tylko w określonym miejscu. nie wiem co robić teraz, chyba jeszcze poczekam ewentualnie pojadę na ip... najgorsze jest to, że mój mąż ma dzisiaj wigilię w pracy i już pewnie jest w stanie wskazującym, więc na niego liczyć nie mogę.
W ogóle miałam jechać dzisiaj na ostatnie zajęcia SR, ale nie jestem w stanie...
Przepraszam, że się nie odnoszę do żadnych postów ale nie mam siły myślećangelcia, kasia_1988, Lara 82, asia888, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, witam sie i ja na koniec tygodnia.
Ja nie cwicze (chociaz do pewnego momentu na basen zasuwalam z mezem regularnie), bo od 4:00 rano caly dzien jestem na nogach.
Slinka mi cieknie jak tak piszecie o tych polskich swiatecznych przysmakach. Brakuje mi tego strasznie. Sama niecierpie, do bolu nie znosze stac przy garach - ja bylam zawsze od jedzenia w domu, nie od pichcenia. Moja mama zawsze sie smiala, ze jak ona wola na obiad, to ja pierwsza do koryta HA HA HA!
Kilka razy juz tutaj sprobowalam przyrzadzic polskie specjaly na Swieta, to poza moim mezem praktycznie nikt tego nie jadl. Ludzie tu albo strasznie wybrzydzaja, albo nie probuja zupelnie nowych rzeczy. Ja tego nie rozumiem jak mozna byc tak niezainteresowanym i nieciekawym swiata, czegos innego, nowego obcego? Takze tym bardziej jestem zniechecona. Do pracy moze tradycyjna salatke warzywna zrobie (w malej ilosci).08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyBietka polubiłam ze względu na wymiary Dzidziusia
oszczędzać się dziewczynki!
Aha, znowu zaczęłam grać w zakłady bukmacherskie. Trzymajcie kciuki - miałabym niezły prezent na święta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 15:40
megg lubi tę wiadomość
-
Info dla dziewczyn z Krakowa (Fedra, Rudasek)
Od 22.12 do 07.01 Centrum Badań Mikrobiologicznych na ul. Sławkowskiej będzie nieczynne. Mają jakiś remont. Akurat wtedy najbardziej pasowało mi zrobić wymazy. No nic muszę szukać dalej.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny!
czytam Was czasem, fajnie jak ktos jest na podobnym etapie ciazy i ma podobne odczucia. Tez mam termin w lutym, mieszkam w DE, na swieta jade do Polski nie moge sie juz doczekac:)
Mozecie napisac gdzie kupilyscie herbatke z lisci malin? -
Maarta:) wrote:czesc dziewczyny!
czytam Was czasem, fajnie jak ktos jest na podobnym etapie ciazy i ma podobne odczucia. Tez mam termin w lutym, mieszkam w DE, na swieta jade do Polski nie moge sie juz doczekac:)
Mozecie napisac gdzie kupilyscie herbatke z lisci malin?
Napisz coś więcej o sobie - ile masz lat, która to Twoja ciąża, itp
Ja suszone liście malin dostałam od mojej mamy - zbierała na działce i ususzyłaAle podejrzewam, że można kupić takie herbatki w jakichś zielarskich sklepach.
Albo np. tu: http://www.dorbio.pl/p70,herbatka-z-lisci-malin-25g-herbata-malinowa.html -
nick nieaktualnyGosiak ser, ogórki i majonez? Niezła mieszanka! Z majonezem bym chyba nie zjadła. Właśnie sobie przypomniałam, że kanapki z serem i ogórkami kiszonymi były najlepszym daniem nim dowiedziałam się o ciąży - każdy posiłek zawierał ten zestaw
W sumie to Maja dawno się nie odzywała?Gosiak lubi tę wiadomość